χμ...ρε πως το λενε ........πως?
το 3319α που μπορουμε να το κατεβασουμε?
Απο κάπου ..... αλλα πρεπει να εχεις τον κωδικο αγορασμενο.
Αν δεν κάνω λάθος, το ανέβασμα ενός τέτοιου αρχείου στο rapidshare είναι παράνομο (δεδομένου, εκτός των άλλων, ότι δεν υπάρχει καν trial version του συγκεκριμένου προγράμματος).
Κατά συνέπεια δεν βρίσκω φρόνιμη την δημόσια αναφορά σε ένα τέτοιο link (ειδικά μέσω του forum μας).
Yeap.Δηλαδη παρολο που με εχει register για την τελευταια, εγω να βαλω την 3319α με τον κωδικο της τελευταιας?
@ Τάκης
Ορθώς πράξατε και το σβήσατε (ανεξαρήτως αυγού) καθώς και τα 2 επιχειρήματα του Τάκη δεν στέκουν:
1. Το τι κάνουν στο avsforum δεν νομίζω ότι αποτελεί δεδικασμένο
2. Τι πάει να πει ʽπειρατική και ʽκανονικήʼ; Το ότι δεν δίνει ʽπακέτοʼ και το 'αυγό' μαζί την κάνει ʽκανονικήʼ; Δεν νομίζω.
Προφανώς, από την στιγμή που αυτή δικαιούται να την έχει μόνο όποιος την έχει αγοράσει (δεν υπάρχει trial) και επίσης (αν δεν κάνω λάθος) στο όρους χρήσης θα απαγορεύεται σίγουρα η δημόσια διανομή της, η κίνηση της δημοσίευσης σίγουρα χαρακτηρίζεται ως ʽπειρατικήʼ.
@ Χρήστος
Από την στιγμή που έχεις και νόμιμο serial δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να δουλέψει με την Full 3319a που είναι και η τελευταία που παίζει σωστά (και από τον δίσκο).
Μην λες τέτοια και παρεξηγηθώ πάλι!Πολλα λες επίδοξε δικηγορίσκε!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.