ο άλλος που ήταν παρών που είναι ????
YBA202
vs
Weiss Medea
το υπολοιπο συστημα δε θα το γραψω ομως γιατι δεν εχει σημασια...
Mπορεί κάτι όντως να ήταν λάθος ή όχι...Απλά οι διαφορές να ήταν ελάχιστες...
Αν δεν είσαι εκεί,δεν μπορείς να έχεις άποψη τι απ' όλα συνέβει.
Πάντως για το δεδομένο σύστημα,η γνώμη μου είναι,ότι ο συγκεκριμένος ενισχυτής κι ηχεία,είναι αρκετά για να καταδείξουν διαφορές σε μηχανήματα αυτού του επιπέδου.Μπορεί όχι 100%,αλλά μπορούν...
Αυτά όλα τα "έσχισε",πάτησε","ισοπέδωσε"..............είναι εκτός πραγματικότητας και δεν ξέρω κάν άν τις χρησιμοποίησαν οι παρουσιαστές στα περιοδικά που λέτε.
Για την αντικειμενικότερη ενημέρωση όσων διαβάζουν,καλό είναι να μην είμαστε υπερβολικοί.Οι διαφορές-ειδικά- σε dac με 1000+ ευρά μέχρι και τα διπλάσια,τριπλάσια είναι μικρές κι ακουστές σε συστήματα,που μπορούν να αποκαλύψουν τις διαφορές...
Αυτό λέω να προσέχουμε εξ αρχής...
Eδώ ότι και να πείς η ουσία είναι ότι χάσατε την μπάλα αφού λές ότι το YBA202 με ένα τσιπάκι της Burr Brown το PCM1796 που είναι λίγο καλύτερο από τό 1792 του V-Dac έπαιξε παρόμοια με το turbo studiακό Weiss Medea.
Με όλη την καλή διάθεση, αυτό που λες είναι τελείως λανθασμένο κατά την άποψή μου.Το θέμα είναι να εξαντλήσεις τις δυνατότητες του εκάστοτε "τσιπακίου" dac, όχι απλά να το χρησιμοποιήσεις.Παράδειγμα..:
Φοράει το ίδιο τσιπάκι με το V-DAC που ανέφερες...Εδώ η τροφοδοσία του..:smash:..:
Εντυπωσιακό φαίνεται το συγκεκριμένο! Υπάρχει κάποιο review;
Με όλη την καλή διάθεση, αυτό που λες είναι τελείως λανθασμένο κατά την άποψή μου.Το θέμα είναι να εξαντλήσεις τις δυνατότητες του εκάστοτε "τσιπακίου" dac, όχι απλά να το χρησιμοποιήσεις.Παράδειγμα..:
![]()
Φοράει το ίδιο τσιπάκι με το V-DAC που ανέφερες...Εδώ η τροφοδοσία του..:smash:..:
![]()
Eδώ ότι και να πείς η ουσία είναι ότι χάσατε την μπάλα αφού λές ότι το YBA202 με ένα τσιπάκι της Burr Brown το PCM1796 που είναι λίγο καλύτερο από τό 1792 του V-Dac και με διπλούς τελεστικούς OPA2134 στη έξοδο πάλι λίγο καλύτερους από τους 5532 του V-Dac έπαιξε παρόμοια με το turbo studiακό Weiss Medea.
Προφανώς έφταιγε το σύστημα ή ο χώρος.
Μήπως τα ηχεία υπό οδηγούνταν, μήπως όλα ήταν πάνω σε κοινό πολύμπριζο των δέκα ευρώ, πολλά μπορείς να πείς και να υποθέσεις.
Δεν πάτε στο σύστημα του Αντρέα να τα ακούσετε λέω εγώ και να αφήσετε κατά μέρος τις ακροάσεις αμφιβόλου αποτελέσματος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.