Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

Re: Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

Κάπου ακούστηκε ότι ετοιμάζεται τo ΔΝΤ (IMF) να κόψει 4 bits από τα νέα 24άρια dac εισαγωγής και 2 bits από τα 16άρια των συνταξιούχων και των κορινθίων ! :fahne90:
Φου του σου ρε.......θα παρω 96αρι ρε...ετσι για να σκασεις παλιοHol man !!!!:ADFADF1::ADFADF1:

Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

πιστευω εχετε μεινει πίσω...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=60244

οπως επισημανε και ο Κώστας από τα λόγια του κατασκευαστη
Putting all my reputation on the table, I do believe that there is no other DAC box sounding even close on the market today.

απλά και ομορφα

μπουχαχαχαχα

Re: Απάντηση: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

οποτε καπετανιε για μερικους ισχυει το καλυτερα να μασας παρα να μιλας...
βιαστηκαν να βγαλουν υποπτο το τεστ του σταματακου.
τελος παντων εδω φαινεται οτι τις εντυπωσεις τις κερδιζει το bryston.
αλλα δεν γραφουν πια ειναι τα υπολοιπα που απαρτιζουν το pt 2.

Αντε ρε στημενο ειναι, δεν εχει το NAIM...

Μια απορία:
Κατέβασε κανείς τα αρχεία που συνοδεύουν το τεστ
του Δ.Σ., για να ακούσει τις διαφορές μεταξύ των dac, παλληκάρια?

Αγχώθηκες πουλάκι μ´?

Τι ανάγκη έχεις εσύ καπετάνιε με πανιά είναι η σκούνα σου σκέψου όμως και εμάς που έχουμε βενζινοκίνητα…

Τι ανάγκη έχεις εσύ καπετάνιε με πανιά είναι η σκούνα σου σκέψου όμως και εμάς που έχουμε βενζινοκίνητα…

τι λες ρε συ και εμάς με πανιά είναι η σκούνα μας.... (αναβάθμιση από την ειδική usb θύρα παίρνει το μηχάνημά μας αγόρι μου :worshippy:)

τι λες ρε συ και εμάς με πανιά είναι η σκούνα μας.... (αναβάθμιση από την ειδική usb θύρα παίρνει το μηχάνημά μας αγόρι μου :worshippy:)

Έτσι είναι όπου χρειάζεται usb τι βάζουμε… το σωστό πράγμα στη σωστή θέση...:driver:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

έχεις ακούσει κάποιο από αυτά που έχει προτείνει?

Χρειάζεται? Για να καταλάβω ότι ο ισχυρισμός του ότι είναι το καλύτερο του κόσμου δεν είναι βάσιμος? Εδώ δεν τα λέει η Weiss και η EMM LABS αυτό, γιατί να πιστέψω τον μεθύστακα?

Καταρχάς νομίζω ότι ο nbullmatsis έκανε πλάκα.

είναι ένας ισχυρισμός, που κάπου βασίζεται.
Βασίζεται στην δική του γνώση και εμπειρία.
Βγάζουμε έξω την weiss και την emm.
Και η Philips λέει ότι έχει τα καλύτερα πλυντήρια. Και η Miele το ίδιο.

Εσύ έχεις εμπειρία ώστε να τεκμηριώσεις την απαξίωση που εκδηλώνεις με το μπουχαχά?
ή τον χαρακτηρισμό "μεθύστακας"

Εγώ προσωπικά από τα 50-10 dacs που έχει φτιάξει ή έχει παρουσιάσει έχω ακούσει 5 και έχω γνώμη για τουλάχιστον άλλα 5-10 players και βρίσκω ότι συμφωνώ "σχεδόν" απόλυτα με τα ευρήματά του... (ίσως η παρουσίασή του ή η εικόνα που βγάζει προς τα έξω να μην είναι η πιό χαιεντικώς correct, όμως ηχητικά σε πολλά πέφτει κέντρο)

Όχι, είναι ένας γελοίος ισχυρισμός που μόνο κάποιος γελοίος μπορεί να κάνει όπως γελοίες είναι και οι πειρσσότερες γενικεύσεις στη ζωή τουτη.

μήπως είσαι υπερβολικός?
Ο άνθρωπος λέει ότι έχει ακούσει, δοκιμάσει και επέμβει σε τουλάχιστον 100 dacs...
(και είναι γενικά αποδεδειγμένο).
Δεν έχει λοιπόν τα εχέγγυα να το λεει?

Tσονταρουμε ολοι απο ενα ποσο, να μας στειλει ενα, να το δοκιμασετε εσεις που γνωριζετε το αντικειμενο, και να δουμε ???

Re: Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

έχεις ακούσει κάποιο από αυτά που έχει προτείνει?

εγω εχω ακουσει και δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια...

οχι μονο εχω ακουσει αλλα εχω δοκιμασει καποιες απο τις βελτιωσεις που προτεινει σε διαφορα DAC και παλι δεν ενθουσιαστηκα...

(για την ακριβεια εχω ακουσει "βελτιωμενα" κατα Lampizator τα Beringher, Cambridge Dac Magic, Cambridge 640C)

οι ισχυρισμοι του οτι κανει τα κορυφαια DAC ειναι το λιγοτερο αστειοι