Dac για ενεργά ηχεία.

Εδώ την έχει σε 5 μαγαζιά.
Κατόπιν παραγγελίας, αλλά σε πειράζει να περιμένεις λίγες μέρες;

Ο Μιχάλης την τσίμπησε βρε; :p

View attachment 102729

Μιχαλη μου αυτη δεν ειναι η 302 αλλα η 502 που αν δεν βρω την μικρη ,μαλλον θα την παρω.
Ηχεια εχω της φωτογραφιας.
Επειδή μπλέξαμε τόσοι πολλοί Μιχάληδες, (πολλαπλασιαζόμαστε πολύ γρήγορα) δηλώνω ότι δεν την έχω και δεν με απασχολεί.
Έχω άλλη μικρούλα κονσολίτσα (χωρίς DAC), τη Soundcraft Compact 4, πολύ καλή, (2+2 Stereo), η οποία περιλαμβάνει και είσοδο Phono, που κι' αυτή έχει μείνει σε αχρηστία παραχωμένη σ' ένα βαλιτσάκι.

Πάντως και τη λύση ενός DAC/AMP από αυτούς που χρησιμοποιούν οι ακουστικάριοι (τύπου Fiio) αξίζει να την εξετάσεις.
Το μικρό τους μέγεθος τους κάνει εξαιρετικά πρακτικούς. :grandpa:

Μιχάλη, ο Μιχάλης είμαι. Τα ηχεία του Μιχάλη θα παίζουν με το Dac που πρότεινε ο Μιχάλης;
Μιχάλης.

:flipout:

Δεν βάζεις επάνω ένα παλιό κινητό;
Έχω ένα τρελό κοντά στην δουλειά με κάτι παμπάλαια αυτοενισχυόμενα PA και σηκώνει το βουνό κάθε τόσο.
Πηγή Νοκια.:flipout:

Re: Απάντηση: Dac για ενεργά ηχεία.

Δεν βάζεις επάνω ένα παλιό κινητό;
Έχω ένα τρελό κοντά στην δουλειά με κάτι παμπάλαια αυτοενισχυόμενα PA και σηκώνει το βουνό κάθε τόσο.
Πηγή Νοκια.:flipout:
Χωρίς αστεία τώρα, το πρόβλημα θα είναι το Volume. Με τα ψηφιακά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Και επειδή ατυχήματα συμβαίνουν, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κολλήσει το ψηφιακό interface (αδιάφορο αν πρόκειται για DAC, κάρτα ήχου, κινητό, ή ότι άλλο) χωρίς ενδιάμεσο πραγματικό Volume και να τα κάψει όλα εκεί που δεν το περιμένεις. Ή χωρίς τουλάχιστον ένα διακόπτη On-Off. Φαντάσου να προσπαθείς να κλείσεις τον υπολογιστή εκεί που τα πάντα έχουν κολλήσει και ακούγονται συνέχεια μπουζζζζζζζζ, βζζζζζζζζζζ, μπβββββββββ σε τέρμα ένταση από τα ηχεία.

Αντίθετα οι λύσεις που προτείναμε (ενδιάμεσο Volume ή κονσολίτσα) έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να πάρουν κι' άλλες συσκευές πάνω. Δηλαδή και το κινητό μας άμα χρειαστεί.

Πιστεύω ότι κάνει.
Δεν μπορώ να βρώ όμως αν το Volume στην πρόσοψη είναι για όλες τις εξόδους, ή μόνο για την έξοδο ακουστικών.

Αν είναι αποκλειστικά μόνο για την έξοδο ακουστικών, τότε δεν κάνει...

http://audioengineusa.com/Store/D1-24-Bit-DAC
Μαλλον αυτο ειναι αυτο που ψαχνω!
Τσιμπιμενη η τιμη του για την χρηση που το θελω,αλλα αν δεν βρω το Μπερυ μαλλον θα το χτυπησω.
Το hifimediy ειναι επισης καλο και οικονομικο, αλλα:
1)δεν ειναι απο Ελλαδα και,
2)εχει εξωτερικο τροφοδοτικο (πιο πολλα κουτια και μπριζες)

Τονιζω οτι σε αυτη την περιπτωση ,η ηχητικη ποιοτητα δεν ειναι το πρωτο ζητουμενο.

Last edited:
http://audioengineusa.com/Store/D1-24-Bit-DAC
Μαλλον αυτο ειναι αυτο που ψαχνω!
Τσιμπιμενη η τιμη του για την χρηση που το θελω,αλλα αν δεν βρω το Μπερυ μαλλον θα το χτυπησω.
Το hifimediy ειναι επισης καλο και οικονομικο, αλλα:
1)δεν ειναι απο Ελλαδα και,
2)εχει εξωτερικο τροφοδοτικο (πιο πολλα κουτια και μπριζες)

Τονιζω οτι σε αυτη την περιπτωση ,η ηχητικη ποιοτητα δεν ειναι το πρωτο ζητουμενο.
Το hifimediy δεν κάνει τελικά...

Στο DAC που αναφέρεις πρέπει να προσθέσεις και τα μεταφορικά και λοιπά έξοδα.
Και δεν έγραψες το πιο βασικό: Στα πόσα χρήματα θες να κινηθείς.
Έως τώρα ψάχναμε για ότι πιο οικονομικό... :hmmmm:

Μιχαλη το πολυ μεχρι 150 ευρω.
Αυτο που εγραψα υπαρχει Ελλαδα.
Πως το βρηκα?????
Πηγαπριν λιγο στο περιπτερο για τσιγαρα και ειδα οτι ειχε τον Ηχο....τον αγορασα και το ειχε σε τεστ με αρκετα καλη κριτικη (νομιζω μαλιστα οτι εχει το akm που εχει και η 0404,!!!)
Αν παντως βρω την κονσολιτσα της behringer,αυτην θα αγορασω.
Οσο πιο φτηνα τοσο πιο καλα:flipout:

Απάντηση: Re: Dac για ενεργά ηχεία.

Μιχαλη το πολυ μεχρι 150 ευρω.
Αυτο που εγραψα υπαρχει Ελλαδα.
Πως το βρηκα?????
Πηγαπριν λιγο στο περιπτερο για τσιγαρα και ειδα οτι ειχε τον Ηχο....τον αγορασα και το ειχε σε τεστ με αρκετα καλη κριτικη (νομιζω μαλιστα οτι εχει το akm που εχει και η 0404,!!!)
Αν παντως βρω την κονσολιτσα της behringer,αυτην θα αγορασω.
Οσο πιο φτηνα τοσο πιο καλα:flipout:

Αυτό το D1 πάντως ακούγεται πολύ καλό ρε φίλε...

Re: Απάντηση: Re: Dac για ενεργά ηχεία.

Αυτό το D1 πάντως ακούγεται πολύ καλό ρε φίλε...

Σωκ. μη μου το κανεις αυτο ρε φιλε!!!!!
Προσπαθω να παρω το πιο φτηνο λεμεεεεεεεεε......και με οδηγεις στο ολεθρο και την καταστροφη.
Ετσι μου ερχεται να παρω και τα .....τρια:flipout:

υγ.Και ναι.. φοραει το ak 4396 που φοραν και οι emu...αντε να μου το βγαλεις απο το μυαλο τωρα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dac για ενεργά ηχεία.

Προσπαθω να παρω το πιο φτηνο λεμεεεεεεεεε......και με οδηγεις στο ολεθρο και την καταστροφη.

Ναι,εμένα χρειάζεσαι για την καταστροφή,από μόνος σου δεν θα τα καταφέρεις :flipout:.
(Μετά τις γιορτές που θα γυρίσω στην έδρα μου,σας περιμένω,φέρτο μαζί.:Banane0:)

Re: Απάντηση: Re: Dac για ενεργά ηχεία.

Υπάρχει και ...τέταρτο! :blink:

Είναι και όμορφο. :cool:

Focusrite Scarlett 2i2

focusrite-scarlett-2i2-angle-660-80.jpg

1315923270-setup-2i2.jpg

Στα 120 ευρώ περίπου... :laugh:

Υ.Γ. @sokmav
Αν ψάχνουμε μόνο για DACάκι εντάξει, αλλά εδώ πρέπει να κάνει και κάποιες άλλες δουλειές...

Σταματαω το διαβασμα εδω......
Με στειλατε.....δεν ξερω πιο να πρωτοδιαλεξω.
Αυριο θα μουρλαθω στα τηλεφωνα.
Χιλια ευχαριστω σε ολους σας για την βοηθεια!

Υπάρχει και ...τέταρτο! :blink:

Είναι και όμορφο. :cool:

Focusrite Scarlett 2i2

focusrite-scarlett-2i2-angle-660-80.jpg

1315923270-setup-2i2.jpg

Στα 120 ευρώ περίπου... :laugh:

Υ.Γ. @sokmav
Αν ψάχνουμε μόνο για DACάκι εντάξει, αλλά εδώ πρέπει να κάνει και κάποιες άλλες δουλειές...

Σονους, σπειδη την εχω την καρτα, παιζει να συνδεθουν πανω σε αυτη υπολογιστης και 2cd σε στυλ κονσολα; και ακουστικα που να παιζουν διαφορετικη εξοδο αναλογως της εισοδου;