DAC για Squeezebox Touch

Το καλό είναι ότι δίνει έμφαση στο πολύ καλό soundstage και ότι είναι ξεκούραστο αυτά που με ενδιαφέρουν δηλαδή . Εδώ είναι στα 370 . Να ρωτήσω κάτι άσχετο το διπλό dac τι πλεονέκτημα έχει σε σχέση με το μονό?

Πρακτικά έχεις ένα επεξεργαστή ανά κανάλι. Μετράνε καλύτερα τα μηχανάκια αυτά (crosstalk/ δυναμική περιοχή κλπ) και λογικά έχουν και κάποιο κέρδος και στην ηχητική απόδοση...

Πρακτικά έχεις ένα επεξεργαστή ανά κανάλι. Μετράνε καλύτερα τα μηχανάκια αυτά (crosstalk/ δυναμική περιοχή κλπ) και λογικά έχουν και κάποιο κέρδος και στην ηχητική απόδοση...

Thx!! Μία σκανδαλώδη προσφορά έχει το richersounds 150 λίρες :violent-smiley-030: http://www.richersounds.com/productlistmanu/dacs/teac
Και δε στέλνουν Ελλάδα . Όποιος πηγαινοέρχεται ή έχει γνωστό Αγγλία είναι τυχερός!!

ό,τι σημαίνει διπλό καρμπυρατέρ, διπλός κινητήρας...

με απλά λόγια σιγουριά στην αποκωδικοποίηση

ό,τι σημαίνει διπλό καρμπυρατέρ, διπλός κινητήρας...

με απλά λόγια σιγουριά στην αποκωδικοποίηση
Ωραίος παραλληλισμός :D Αξιοπιστία δηλαδή . Πιο φθηνά βγαίνει να πάω Αγγλία να το πάρω και να γυρίσω χαχα αλλά και την εδώ τιμή του πρέπει να την αξίζει

δεν θυμάμαι ακριβώς, πριν από κανα χρόνο πρέπει να το συζητήσαμε εδώ και ...κάποιο κουσουράκι είχαμε βρεί...
δηλαδή γκρίνια.
γιατί και να ψάχνεις δύσκολα βρίσκεις ψεγάδι

Έκλινα προς τον κινέζο http://www.audio-gd.com/Pro/dac/NFB3-2011/NFB3.1EN.htm
γιατί όπου έχω διαβάσει λένε για ζεστό ήχο αλλά τώρα είδα και το teac και μπερδεύτηκα ! Πάντως με το nfb-3 που έχει πάνω για την spdif είσοδο to WM8805 μπορώ να πάρω και το DIR9001 και να τα εναλάσσω για λίγο πιο ουδέτερο και ακριβή ήχο όποτε θέλω και όλα μαζί αυτά βγαίνουν κάτι λιγότερο από 340 .
Και η έξοδος για ακουστικά δε με ενδιαφέρει οπότε μήπως είναι καλύτερh μία συσκευή που είναι αμιγώς dac .

Last edited:
Thx!! Μία σκανδαλώδη προσφορά έχει το richersounds 150 λίρες :violent-smiley-030: http://www.richersounds.com/productlistmanu/dacs/teac
Και δε στέλνουν Ελλάδα . Όποιος πηγαινοέρχεται ή έχει γνωστό Αγγλία είναι τυχερός!!

Με πέθανες!

Ψάχνω ήδη για εν Αγγλία άνθρωπο.... :ADFADF1: :ADFADF1: :ADFADF1: :ADFADF1:

Με πέθανες!

Ψάχνω ήδη για εν Αγγλία άνθρωπο.... :ADFADF1: :ADFADF1: :ADFADF1: :ADFADF1:
Και γω μία από τα ίδια χαχα :flipout:
Πάντως οι τύποι στο whathifi είναι για γέλια ούτε καν 5 αστεράκια δεν του βάζουν . Στα forums που κοιτάω χτυπάει ακριβότερα μηχανήματα σε απόδοση . Μιλώντας πάντα για την κανονική στις 300 λίρες . Για τις 150 είναι ντροπή να το συζητάμε

Last edited:
μην υποτιμάς τα ακουστικά.
τα ηχεία...πολύ ευχαρίστως.

Βασικά ως βουβαλοκάτοχος και απασχολούμενος με ζώα τα τελευταία 4 χρόνια δεν θα έπαιρνα κάτι άλλο.
Σημείωσε ότι είμαι προκατηλειμμένος.

μην υποτιμάς τα ακουστικά.
τα ηχεία...πολύ ευχαρίστως.

Βασικά ως βουβαλοκάτοχος και απασχολούμενος με ζώα τα τελευταία 4 χρόνια δεν θα έπαιρνα κάτι άλλο.
Σημείωσε ότι είμαι προκατηλειμμένος.
Ναι αλλά για να έρθει η προκατάληψη υπάρχει λόγος ! Θα μελετήσω και το συγκεκριμένο chip και θα επανέλθω μιας και δεν έχω ιδέα. δίνει και αυτά τα upgrades με άλλα 40 δολλάρια
Ther are two TCXO can for upgrade, one is the 12MHz for the USB interface, another is 80MHz for the ES9018 .
Cost is USD20 / per without shipping delay .
Δεν έχω ιδέα τι είναι :afro:

προκατειλημμένος ήθελα να πω.

ρολόγια είναι
δες εδώ

http://www.audio-gd.com/Pro/diy/JZ1/JZEN.htm
Απότι φαίνεται αξίζουν οι αναβαθμίσεις και είναι φθηνές . Ευχαριστώ και πάλι για τη νέα πρόταση έχει να πέσει πολύ διάβασμα φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ! :ernaehrung004:

Έστειλα email στο φίλο Kingwa ποιο από τα 2 είναι πιο κοντά στα χαρακτηριστικά του ήχου που ψάχνω και μου απάντησε

I think based on your description the NFB3.32 is better, it is neutral but slight warmer and smooth sound , the detail have not lost.The NFB11.32 is quite neutral sound with ton detail.

Ούτως ή άλλως η αγορά θα γίνει στα τυφλά χωρίς ακρόαση αλλά πιστεύω θα μείνω σίγουρα ευχαριστημένος.
Οπότε τώρα ερχόμαστε στο τελικό δίλημμα πριν την αγορά:
Ανεξαρτήτως χρημάτων το nfb 3.32 ή το teac ud-h01 ?

Τελικά αγόρασα το TEAC από εδώ για να στηρίξουμε λίγο τα ελληνικά μαγαζιά . Θέλει καμία 50αρα ώρες τουλάχιστον για να στρώσει οπότε θα γράψω εντυπώσεις εν καιρώ. Τώρα θα περάσω το EDO του Triode στο squeezebox που απότι λένε σε συνδυασμό με το ασύγχρονο tenor του TEAC κελαηδάει :a0210:
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις πολύτιμες συμβουλές!!Ιδιαίτερα τον supersonic για τη συνολική διαφώτιση και τον κύριο Κατσιβαρδή που μου υπενθύμισε το συγκεκριμένο dac!!
:ernaehrung004:

πες εντυπώσεις άμεσα.
δεν είχα προλάβει να σου πω, ότι τελικά στα λεφτά αυτά και με βάση τον ενδεχόμενο κίνδυνο για τελωνείο συν γενικώς χαιρετίσματα στην ανατολή η πρότασή μου ήταν τελικά το teac.