DAC για Squeezebox Touch

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,590
Re: Απάντηση: Re: DAC για Squeezebox Touch

Στη μοντιφιά δε νομίζω να πετιέται κανένας τελεστικός.
Αντικαθίστανται οι πράσινοι πλαστικοί πυκνωτές με τους ομπλιγκάτο
και οι τελεστικοί της JRC με τελεστικούς της National μεταξύ των άλλων αλλαγών...

βιαστικά είδα....
είδα κάτι ορθογώνια να φεύγουν....

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
235 ΜΕ μεταφορικά.
Μεγειά μου...

:drummer: :drummer: :drummer:

ΥΓ. Θα θέλει κάποιο ανταπτοράκι για την πρίζα να υποθέσω, μιας και είναι εξ´Αγγλίας?
Έχετε κανά λινκάκι να με δώσετε με το τί χρειάζομαι ακριβώς?

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Τέτοιο θα χρειαστώ, right?
Με γειές!!! Τσάμπα πράγμα για αυτά που προσφέρει δεν το συζητώ! Από richersounds θα στο στείλει κάποιος γνωστός? Γιατί αυτοί δε στέλνουν εδώ!
Ανταπτοράκι ναι μάλλον θα χρειαστεί γιατί σε μένα είχε μόνο γερμανικού τύπου βύσμα όχι και αγγλικό να είναι πασπαρτού για όλες τις αγορές!!
Αντε με το καλό να το χαρείς και δεύτερος στο club λοιπόν!:ernaehrung004:
για τη θύρα usb θέλει ένα κλασικό usb a to b εγώ το τρέχω με ένα usb των 4 ευρώ χαχα

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Με γειές!!! Τσάμπα πράγμα για αυτά που προσφέρει δεν το συζητώ! Από richersounds θα στο στείλει κάποιος γνωστός? Γιατί αυτοί δε στέλνουν εδώ!
Ανταπτοράκι ναι μάλλον θα χρειαστεί γιατί σε μένα είχε μόνο γερμανικού τύπου βύσμα όχι και αγγλικό να είναι πασπαρτού για όλες τις αγορές!!
Αντε με το καλό να το χαρείς και δεύτερος στο club λοιπόν!:ernaehrung004:

Ναι, θα μου το στείλει δικός μου άνθρωπας από Αγγλία...
Ομολογώ ότι ήταν κάπως εν αιθρία αγορά... (αλλά είμαι και λίγο θερμοκέφαλος)... ξέρω ότι δεν θα το μετανοιώσω... :music-smiley-005:

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Ναι, θα μου το στείλει δικός μου άνθρωπας από Αγγλία...
Ομολογώ ότι ήταν κάπως εν αιθρία αγορά... (αλλά είμαι και λίγο θερμοκέφαλος)... ξέρω ότι δεν θα το μετανοιώσω... :music-smiley-005:

Εγώ να δεις πόσο βιαστικά το πήρα χαχα δε νομίζω να το μετανιώσεις το αντίθετο μάλιστα. Εγώ εδώ δεν το μετάνιωσα στην κανονική του τιμή :music-smiley-005:
Α το usb καλωδιάκι να είναι usb 2.0 όχι usb 3.0 γιατί τέτοιο βύσμα έχει . Και είσαι έτοιμος με το καλό να έρθει!!

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Εγώ να δεις πόσο βιαστικά το πήρα χαχα δε νομίζω να το μετανιώσεις το αντίθετο μάλιστα. Εγώ εδώ δεν το μετάνιωσα στην κανονική του τιμή :music-smiley-005:
Α το usb καλωδιάκι να είναι usb 2.0 όχι usb 3.0 γιατί τέτοιο βύσμα έχει . Και είσαι έτοιμος με το καλό να έρθει!!

Δεν έχει USB καλώδιο μέσα???