Την ίδια σκέψη έκανα και εγώ ...αν δεν θες το κινητό να το έχεις σαν πηγή . Από την άλλη βέβαια θα κουβαλάς 2 τεμάχια κινητό και dap . Και αν ακούς με dap δεν θα ακούς το κινητό ...χαχαχαχα...πάντως πριν λίγο άκουγα μέσω dragonfly κοτσαρισμενο στο λάπτοπ και την εφαρμογή tidal,μια playlist jazz we mqa και μου άρεσε πολύ ο ήχος . Και δεν έχω και τίποτα σούπερ over the ear .. τα Dali io6 Bluetooth έχω ... Αααχχχχ όσο σκέφτομαι ότι έχασα τα meze 99 με πιάνει μια στεναχώρια ...Μόνο αν θέλεις κάτι να δουλεύει ανεξάρτητα από το κινητό για δικούς σου λόγους.
Αυτό εκεί και πέρα το M11 ίσως είναι καλύτερο σε θέμα ήχου και προσφέρει balanced έξοδο αν σου χρειάζεται.
To DragonFly RED εξαιρετικο για τα λεφτά του. Με επιπλέον 50 ευρω βάζεις και το Jitterbug το οποίο οντως βελτιώνει τον ήχο όσο αφορά USB σε παλιο Laptop και σίγουρα στο κινητο μου έιδα διαφορα (Galaxy S8).
Περιμένω και το Chord Mojo για να δω διαφορα.
Μακρια απο Hidiz Sonata HD, πεταμένα λεφτά.
Γενικά το type C έφερε μεγάλες αλλαγές στα Portable dac/amp .
Εχω βάλει το D firmware.Το Hidizs Sonata υπάρχει σε 3 διαφορετικές εκδόσεις. Το δεύτερο διάβασα ότι μεταμορφώνεται αν καταφέρεις να αλλάξεις το firmware. Εσύ ποιο έχεις;
Προτάσεις ?Το dragonfly cobalt είναι πολύ καλό ηχητικά.
Πάρε κανένα καλό ακουστικό!
Θα σου πω τι έχω .. έχω. Sennheiser momentum wireless m2 ,dali io6 ,final Audio piano forte viii . Shure 425se ,fiio f9 . Τα fiio f9 δεν μου αρέσουν καθόλου . Τα final πολύ καλά αλλά μόνο για μέσα στο σπίτι και θέλω να τα πουλησω. Τα Shure ωραία αλλά τα έχω χορτάσει. Είχα τα meze 99 αλλά δυστυχώς τα ξέχασα κάπου και μου τα φάγανε .Τύπος;
Προτιμήσεις σε ήχο;
Τα open κάνουν για έξω ? Δεν είχα ποτέ open να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν την διαφορά με τα closed back .Βλέπω μια προτίμηση σε κλειστά και ψείρες , δεν θέλεις κάτι open?
Την αναλογική είσοδο τι την θέλεις;
Το btr5 και το q1ii είναι πολύ καλά.
Κα τα δύο αξίζουν μόνο balanced.
Προκειμένου να μην αλλάζεις καλώδια γιατί δεν κοιτάς κάτι που να βγάζει όλο το ζουμί του
από την single ended έξοδο;
Πχ dragonfly red με 2βολτ στην έξοδο δεν θα έχεις ιδιαίτερο θέμα.
Βέβαια όπως ξέρεις και εσύ καλύτερα από εμένα όλα αυτά τα ακουστικά που έχεις θα παίζουν οριακά από αυτά τα μαραφετια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.