Dali Spektor 6

Παντως οι σειρες της dali είναι το απολυτο vfm απλως πρεπει να συνδυαστουν με ενισχυτες ποιοτικους και με ρευματα!!!!!

Όχι για την σειρά Spektor,κρατάει την ωμική αντίσταση σταθερή χωρίς διακυμάνσεις .
Τα DALI MENUET παρόλο που είναι πιο μικρά σε μέγεθος από τα Spektor 2 χρειάζονται ρεύματα για να τα αναδείξεις .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dali Spektor 6

Η τιμη ενος προιοντος αναποφευκτα επηρεαζει εναν υποψηφιο αγοραστη.Αυτο ειναι "νομος" ......... χαχαχα
Οπως και καποιος να μην δεχεται οτι υπαρχει κατι καλυτερο και φθηνοτερο απο κατι που εχει ο ιδιος.Τι να πουμε ως παραδειγμα........δυο καλωδια, δυο κεφαλες???
Δεν θυμαμαι πότε , αλλα το ειπα αρκετες φορες, οσον αφορα εμενα, η καθε επομενη αναβαθμιση που κανω στο συστημα μου,κοστιζει λιγοτερα απο οσο το κοματι που αντικαθιστα.Αυτο ειναι ορος για μενα.

Έχω σχέδια πολλά σχέδια :SFGSFGSF:θέλω την άποψη σου !
Προσπαθώ να βάλω στο παιχνίδι και τον φίλο σου με τις οκτώ κεφαλές ξέρει αυτός .
Υγεία να έχουμε για να ξεπεράσουμε αυτό που βιώνουμε όλοι μας ,να βρεθούμε και από κοντά .

Re: Απάντηση: Dali Spektor 6

Φιλε μου εσυ εισαι από τους τυχερούς διοτι ξερεις τι ακους και τι αγοράζεις δυστηχως δεν είναι ολοι ετσι, οι περισσοτεροι με βαση εάν το προιον είναι εξαρχής ακριβο ξεκινουν και εκ του ασφαλους εχουν αποψη !!!! αυτό προσπαθω να εξηγησω εάν τα dali και τα κάθε dali από 500 ευρω κοστιζαν 1000 και 1500 θα ελεγαν οι περισσοτεροι ότι είναι αψογα αλλα οι πραγματικοι γνωστες θα καταλαβαιναν ότι είναι χαμηλότερης αξιας !! και ότι με βαση την πραγματικη τους αξια αξιζουν !!!! για αυτό λεω να μην υπαρχουν κουτακια!!!!

Εδώ έχουμε ένα ζευγάρι ηχεία δεδομένης αξίας και δεδομένης ποιότητας κατασκευής και υλικών. Αυτό που λέμε (οι περισσότεροι έστω..) είναι ότι φαίνεται να "παίζουν στα λεφτά τους, ίσως και λίγο παραπάνω".

Αν στοίχιζαν 1000 ή 1500 και περιλάμβαναν αυτές τις καμπίνες, μονάδες και κροσόβερ θα έτρωγαν κράξιμο.

ρωταω εγω τωρα εαν φαει φλασια η dali και τα συγκεκριμενα ηχεια των 500 ευρω ξαφνικα με αυξηση κοστιζουν 1000 ευρω θα γινουν καλυτερα ποιοτικα??? αυτο δεν μου το εχει απαντησει κανεις ??

Μια τέτοια αλλαγή θα ήταν εμπορικό ζήτημα, όχι τεχνικό. Αν η Dali (ή οποιαδήποτε εταιρεία) αποφάσιζε ότι τελικά τα ηχεία της παίζουν για 1000 και όχι για 500 και άλλαζε την τιμή, αν τελικά δεν έπαιζαν όντως για 1000 η αγορά θα την τιμωρούσε.

οχι φιλε, αυτο δεν παιζει, τα δικα σου ειναι εκτελεστικο αποσπασμα για τα Dali ...

Γιατί βρε;
Εγώ ένα τραγούδι θα βάλω να δω αν σε λογικές εντάσεις, στο κοντραμπάσο ακούς χορδές ή πορδές.

https://www.youtube.com/watch?v=huuw6UiewOs

disclaimer: Αν νομίζετε ότι για οποιονδήποτε λόγο το ηχείο σας χάνει έστω και λίγο τον έλεγχο ή μπουμάρει, don't try this at home.

Έχω απάντηση για μένα :operator:

Έξυπνη και ορθή κατασκευή πέρα από τα μεγάφωνα ...δύο bass reflex .
Χωρίς φυσικά μπουμάρισμα με ρεύματα από πίσω .
Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα μεσαίες και την ικανότητα να ακούς το ηχείο σου κάνοντας βόλτα στον χώρο σου.:antlers:
BA1D56EA-A600-45E5-8E23-5961559601B7.jpg89329A50-B378-4D94-AC13-61848A6F7714.jpg

Last edited by a moderator:
Μια τέτοια αλλαγή θα ήταν εμπορικό ζήτημα, όχι τεχνικό. Αν η Dali (ή οποιαδήποτε εταιρεία) αποφάσιζε ότι τελικά τα ηχεία της παίζουν για 1000 και όχι για 500 και άλλαζε την τιμή, αν τελικά δεν έπαιζαν όντως για 1000 η αγορά θα την τιμωρούσε.

Aυτο λεω υπαρχουν εταιρειες που πριν από 8 χρονια πουλαγαν το προοιον 500 και τωρα 1000 σε αυτην την περιπτωση τι κανουμε ??

Απάντηση: Re: Dali Spektor 6

Απλό. Αν πιστεύουμε ότι παίζει για 1000 το αγοράζουμε. Αν όχι, αγοράζουμε κάτι που να παίζει για 1000 .

οκ το σεβομαι αυτό που λες αλλα με πιανει και το παραπονο που ακριβαινουν όλα!!!

Απάντηση: Re: Dali Spektor 6

Η διαφορα των 500 με 1000 ευρω στα 8 χρονια δεν ειναι περιεργο,ανκαι υποθετικη η ερωτηση σου.Απο 5000 σε 10000 ειναι ενα θεμα,και πιθανον να υπαρχουν (δεν γνωριζω) τετοιες η παρομοιες περιπτωσεις,και παλιν εξαρταται και απο το αν ειναι ακριβως τα ιδια αυτα τα 8 χρονια η εχουν αναβαθμισεις που εχουν μεγαλο κοστος.
Κατα τα αλλα, οπως λεει ο Δημητρης πιο πανω.Αν καποιος κρινει οτι αξιζει,το παιρνει.
Συνηθως ομως σε τετοιες περιπτωσεις που η εταρεια πιστευει οτι το προιον της αξιζει περισοτερο, απλα το αποσυρει απο την παραγωγη,και με μικρες η μεγαλυτερες μετατροπες το ξαναβαζει σε παραγωγη σαν αλλο μοντελο.Δεν τρωνε κουτοχορτο,ξερουν τι κανουν.Και οσο υπαρχει ζητηση αυτο θα γινεται. Ποιος ευθυνεται για τη ζητηση ? :hmmmm::hmmmm2:

Ρε παιδες και μιλαω τελειως καλοπροαίρετα γιατι ολους σας εκτιμω !! πχ θυμαμαι τα atc scm 9 πριν 8 χρονια κοστιζαν 500 ευρω τωρα 1000 !! εχω τον rotel ra-970 bx των ειχα αγορασει το 1997 170,000 δρχ το 2006 βγηκε ο ra-06 στα 600 ευρω , λογικη αναπροσαρμογή τωρα το αντιστοιχο μοντελο λοστιζει 1200 ευρω με τους ιδιους πυκνωτες που εχω και εγω και με τον ιδιο τροφοδοτικο !! για αυτό τρελαίνομαι ??? το ξανα λεω φιλικα και καλοπροαίρετα διοτι σας εκτιμω ολους γιατι εχετε δωσει φραγκα όπως και εγω !! τελικα όλα ακριβαινουν όλα είναι ποιοτικα αλλα τα εσοδα μας είναι στο - !!!!

Για τα scm 9 δεν ξέρω, πάντως στα 40άρια άλλαξαν το tweeter, για αυτό και η αλλαγή στην τιμή. :smile:
Άσχετο θέμα βέβαια...

Για τα scm 9 δεν ξέρω, πάντως στα 40άρια άλλαξαν το tweeter, για αυτό και η αλλαγή στην τιμή. :smile:
Άσχετο θέμα βέβαια...

Aυτο που θελω να πω είναι εάν δικαιολογειται τετοιου είδους αυξυσεις και δεν είναι μονο αυτές οι μαρκες υπαρχουν και άλλες δεν τις γραφω διοτι θα χρειαστω 2 σελιδες!!! τελικα οι ποιοτητα παει με βαση την τιμη η με αυτό που καταλαβαίνουμε και νοιωθουμε !!!

Κανονικά η ποιότητα πάει με την τιμή. Υπάρχουν όμως μεγάλες αποκλίσεις και πολλές αναντιστοιχίες. Για αυτό και γίνεται όλη η κουβέντα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dali Spektor 6

Γιώργο και Μάκη
υπάρχει λόγος για τέτοια πράγματα;;;
ρε παιδιά,, κρασί έχετε (και έχουμε) πιει μαζί....
:ernaehrung004:
Πράγματι εγώ κρασάκι έπινα στο τραπέζι για το Μάκη δεν θυμάμαι,ήμουν απόλυτα προσηλωμένος σ'αυτά που μου έλεγε. Εκτός από το κρασί όμως,δεν παίξαμε και κανένα τάβλι ώστε να μη κρίνω γραπτά,απόψεις,κριτικές του κλπ. Τι λες;; Για ρώτα τον εσύ ποια ήταν τα "φιλαράκια" μου που έφυγαν και τι σχέση έχω εγώ;;

Να κρίνεις! κανείς δεν λέει να μην κρίνεις!
εγω δεν μπορώ να ξέρω ποια ήταν τα "φιλαράκια" που φύγανε.. (είμαι λίγο καιρό εδώ)..ξέρω όμως ότι εσύ είσαι εδώ και αγαπάς το φόρουμ!
όπως το αγαπάει και ο Μάκης άλλωστε!
και δεν βλέπω τον λόγο γιατί πρέπει να χαλάτε τις καρδιές σας.
καλό θά'ταν να ανταλλάξετε με πμ κάνα τηλέφωνο και να μιλήσετε για να λυθεί η οποιαδήποτε παρεξήγηση.
ζητάω απο τον Μάκη εδώ δημόσια να σου στείλει πρώτος πμ, (γιατί είναι ο μικρότερος σε ηλικία) και να κάνει το 1ο βήμα!
Μάκη ακούς ;;;;;;;