Τώρα σε έπιασα αναφέρομαι για το ηχόχρωμα και τα δυο που αναφέρεις κοτσάρουν και ματσάρουν το κοτσάρουν πιο λαϊκά .Κατσάρουν ή ματσάρουν; Αν δε μπορείς να το διορθώσεις πες μου να το κάνω εγώ.
Οκ φίλε ...sorry γράφω από κινητό .Μάκη δεν έχεις γράψει κοτσάρουν αλλά κατσάρουν.
Δεν αντιλέγω όσοι ασχολούνται χρόνια με το χόμπι εμπλουτίζουν και τις γνώσεις τους .Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά σιγά τ'αυγά που ανακάλυψαν την Αμερική όσοι έβαλαν ακριβά ενισχυτικά σε φτηνά (όχι φτηνιάρικα ε) ηχεία. Εγγυημένο αποτέλεσμα*. Έχω ακούσει ταπεινό ζευγαράκι Tannoy Mercury πρώτης γενιάς σε τελείως μη audiophile περιβάλλον, και δεν πίστεψα τον ιδιοκτήτη όταν μου απάντησε "όχι, δεν έχω ανάψει το sub". Έπρεπε να ψάξω το διακόπτη του για να το επιβεβαιώσω. Έπαιζαν όμως με καλό ολοκληρωμένο τάξης Α.
*Disclaimer: το αντίστροφο σπανίως φέρει καρπούς.
Για το συγκεκριμένο που αναφέρεις το έχω ακούσει και είναι πολύ μουσικό ηχείο
η διαφορά όμως με τα ομοκεντρικά της είναι ότι είναι πολύ αποκαλυπτικά με το ηχόχρωμα των ενισχυτικών ξέρω πολλούς κατόχους που έχουν πάθει εγκεφαλικά ...
Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά σιγά τ'αυγά που ανακάλυψαν την Αμερική όσοι έβαλαν ακριβά ενισχυτικά σε φτηνά (όχι φτηνιάρικα ε) ηχεία. Εγγυημένο αποτέλεσμα*. Έχω ακούσει ταπεινό ζευγαράκι Tannoy Mercury πρώτης γενιάς σε τελείως μη audiophile περιβάλλον, και δεν πίστεψα τον ιδιοκτήτη όταν μου απάντησε "όχι, δεν έχω ανάψει το sub". Έπρεπε να ψάξω το διακόπτη του για να το επιβεβαιώσω. Έπαιζαν όμως με καλό ολοκληρωμένο τάξης Α.
*Disclaimer: το αντίστροφο σπανίως φέρει καρπούς.
αν δεν κάνω λάθος παλιά υπήρχε η αντίληψη ότι καλύτερα μέτριος ενισχυτής με καλά ηχεία, παρά καλός με μέτρια.
με το σκεπτικό ότι τα μέτρια ή κακά ηχεία δεν μπορείς να τα διορθώσεις. ενώ τα καλά ηχεία θα "κρύψουν" αδυναμίες του ενισχυτή.
αν δεν κάνω λάθος παλιά υπήρχε η αντίληψη ότι καλύτερα μέτριος ενισχυτής με καλά ηχεία, παρά καλός με μέτρια.
με το σκεπτικό ότι τα μέτρια ή κακά ηχεία δεν μπορείς να τα διορθώσεις. ενώ τα καλά ηχεία θα "κρύψουν" αδυναμίες του ενισχυτή.
Ο χώρος κατά 90%....
οχι ρε μαστορα,τα καλα ηχεια θα σου πεταξουν στη μουρη τον αδυνατο κρικο της αλυσιδας.
Eγω εχω αλλαξει τρεις φορες την θεση των ηχειων στο ΙΔΙΟ σπιτι και εχω ακουσει 3 διαφορετικαΣωστότατο, έχω αλλάξει τρία σπίτια με τα ίδια ηχεία κι όμως έχω ακούσει τρία διαφορετικά ηχεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.