AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,710
Εγω δεν ετυχε να ακουσω το ηχειο αλλα διαβαζοντας σας εδω αντιλαμβανομαι οτι μαλλον προκειται για ενα εξαιρετικο ηχειο τουλαχιστον στην κατηγορια αυτη.
Dali Spektor 2 ...Επειδή το έχω ακούσει διεξοδικά (κάτοχος ) Είναι για μένα ένα από τα καλύτερα μουσικά ισορροπημένα ηχεία βιβλιοθήκης που έχω ακούσει ,θέλει αρκετό στρώσιμο .
Τα είχα πίσω για χρήση Home cinema αλλά αντιλήφθηκα ότι τα αδικούσα ,στην θέση τους μπήκαν τα Dali alteco C1 λόγω της ιδιομορφίας του χώρου μου και τα Spektor στην θέση του δεύτερου συστήματος που έχω στήσει .
Επιβάλλεται ακρόαση μην σας ξεγελάει η τιμή του https://www.stereolife.pl/archiwum/testy/kolumny-i-glosniki/3142-dali-spektor-2
Κώστα μου και δεν έχεις δει τίποτα ακόμη ...Τα υπόλοιπα τα έχω κρυμμένα .
Επειδή έχω τρέλα με το χόμπι σκέψου να τα είχα στο σαλόνι ... Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ .
Μιας και το ανέφερες θα το πω όσο μπορώ ξεκάθαρα ...
Μην υποτιμάται τα dac που είναι ενσωματωμένα στους Av ενισχυτές αναφέρομαι φυσικά για την πλακέτα ,εξελίσσονται συνέχεια είναι μόδα άλλωστε να ενσωματώνεται σε κάποιους δικάναλους απόλυτα λογικό μιας και κάποια από αυτά όχι όλα είχαν θέματα που ήταν εξωτερικά ...
Θα θυμούνται κάποιοι ότι παλιότερα είχαμε πολύ καλές υλοποιήσεις σε phono στους ενισχυτές ειδικότερα μερικά από αυτά αντιμετώπιζαν προβλήματα (εξωτερικά phono) με τα ρεύματα και την κινητή τηλεφωνία όχι όμως τα ενσωματωμένα .
Η σύγχρονη τεχνολογία επιτάσσει streaming από server όπου παίρνεις τον πλήρη έλεγχο της βιβλιοθήκης σου από tablet,κινητό τηλέφωνο ,pc ακόμη κσι από μια τηλεόραση με το control της tv....Δείτε το παρακάτω video.
Dali Spektor 6 που δεν μπορείς ακόμη και σε αυτήν την τιμή να μην τα πάρεις σοβαρά προφανώς για το κούρδισμα που έχει πέσει ,τον αέρα στα μουσικά όργανα ,τα φωνητικά ,την καθαρότητα του πιάνου αλλά και τις αρμονικές που βγάζει το σαξόφωνο ειδικότερα εδώ που το μέσω είναι ψηφιακό και όχι αναλογικό αλλά και την μεγάλη σκηνή που στήνουν τα συγκεκριμένα ηχεία .
Pure direct αυστηρά δικάναλο τα πάντα δηλαδή off .
Κώστα μου και δεν έχεις δει τίποτα ακόμη ...Τα υπόλοιπα τα έχω κρυμμένα .
Επειδή έχω τρέλα με το χόμπι σκέψου να τα είχα στο σαλόνι ... Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ .
Μιας και το ανέφερες θα το πω όσο μπορώ ξεκάθαρα ...
Μην υποτιμάται τα dac που είναι ενσωματωμένα στους Av ενισχυτές αναφέρομαι φυσικά για την πλακέτα ,εξελίσσονται συνέχεια είναι μόδα άλλωστε να ενσωματώνεται σε κάποιους δικάναλους απόλυτα λογικό μιας και κάποια από αυτά όχι όλα είχαν θέματα που ήταν εξωτερικά ...
Θα θυμούνται κάποιοι ότι παλιότερα είχαμε πολύ καλές υλοποιήσεις σε phono στους ενισχυτές ειδικότερα μερικά από αυτά αντιμετώπιζαν προβλήματα (εξωτερικά phono) με τα ρεύματα και την κινητή τηλεφωνία όχι όμως τα ενσωματωμένα .
Η σύγχρονη τεχνολογία επιτάσσει streaming από server όπου παίρνεις τον πλήρη έλεγχο της βιβλιοθήκης σου από tablet,κινητό τηλέφωνο ,pc ακόμη κσι από μια τηλεόραση με το control της tv....Δείτε το παρακάτω video.
Dali Spektor 6 που δεν μπορείς ακόμη και σε αυτήν την τιμή να μην τα πάρεις σοβαρά προφανώς για το κούρδισμα που έχει πέσει ,τον αέρα στα μουσικά όργανα ,τα φωνητικά ,την καθαρότητα του πιάνου αλλά και τις αρμονικές που βγάζει το σαξόφωνο ειδικότερα εδώ που το μέσω είναι ψηφιακό και όχι αναλογικό αλλά και την μεγάλη σκηνή που στήνουν τα συγκεκριμένα ηχεία .
Pure direct αυστηρά δικάναλο τα πάντα δηλαδή off .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.