Aυτο που μου αρεσει στο συστημα του κυριου μακη είναι ότι εχει ενανενισχυτή με ρευμα- ποιοτητα δηλ ο ενισχυτης του οδηγει με ανεση την πλειονοτητα των περισσοτερων ηχειων !! εκει είναι το κλειδι εάν εχεις τον ιδανικο ενισχυτή δεν αγχωνεσαι ουτε για ευαισθησια ηχειων- ουτε για ωμ ηχειων -ουτε και για αποσταση ηχειων !! προσωπικα εκανα το εξης πειραμα και το λεω τελειως καλοπροαιρετικα χωρις να θελω να το παιξω πονηρος ! στο δικαναλο μου συστημα εχω ένα ταπεινο ολοκληρωμενο ενισχυτή rotel -ra 970 bx (60 watt 8 ohm-90- 4 ohm ) τον γεναρη πηρα τα magnat supreme 102 για το home-cimema που εχω,απλα ηχειακια όχι κατι το ιδιαιτερο ( μην τρελαθούμε ηχειο των 68 ευρω) και είναι 60 watt με 89 db 4-8 ohm ωστόσο επειδή είμαι ανησυχος θεωρησα σωστο τα ηχεια να μην τα βαλω απευθειας στο πολυκαναλο ενισχυτή που εχω (yamaxa-rxv 861) και τα συνδεσα στο rotel απευθειας για να γινει το απαιτουμενο στρώσιμο !! παρατηρησα το εξης ο rotel oδηγουσε με απιστευτη ανεση τα ηχειακια σε σημειο που ακουγα ωραια πριμα και ωραιο ζεστο μπασο από αυτό το απλο-φθηνο ηχειακι! το οποιο στα αυτια μου ακουγοταν πολύ τιμιο !! που θελω να καταληξω ότι όταν εχουμε έναν ενισχυτή που οδηγει με ποιοτητα και επαρκεια σε ρευμα ένα ηχειο ακομα και το απλο ηχειακι των 68 ευρω θα αποδωσει τα μεγιστα!!! καταλαβαίνεται τωρα τι παιζει στις πιο ακριβες κατηγοριες ενισχυτών και ηχειων !!!!φιλικα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!!:ernaehrung004:
έχω δοκιμάσει όπως εσύ σε sansui AU-D55 ηχεία μικρά και ευέλικτα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ευχάριστο.
άνετα τα πήγαινε χωρίς ποτέ το ποτ να χρειάστηκε να ανέβει πάνω απο την μέση. με μπάσο που το ένιωθες κιόλας!
καλά έκανες και το μοιράστηκες εδώ :a0210: