Dali Spektor 6

Απάντηση: Re: Dali Spektor 6

https://www.on-mag.fr/index.php/top...et-home-cinema-qualitatives-mais-a-prix-d-ami
25 Ιανουαριου 2017.

Παντως αυτα τα ηχεια σαρωσαν στην Ευρωπαϊκη αγορα...

Απο τα χαρακτηριστικα τους αυτο που βλεπω καπως μειων ειναι η σχετικα χαμηλη ευαισθησια (88,5) και προφανως η σχετικα χαμηλη ανωτατη ηχητικη σταθμη (109).

ολα τα περιοδικα τα ''παιρνουν'' και σου κανουν το παπα,αρχιεπισκοπο.
Δεν λεει κατι αυτο.
Οταν διαβαζουμε ριβιου,πρεπει στο πισω μερος του μυαλου μας,να ειναι αυτη σκεψη.
Φιλτραρουμε δηλαδη,τι διαβαζουμε και ποιος το γραφει.
Λογικο ειναι να σαρωσει ενα προιον μετα απο διθυραμβικα ριβιου,γι'αυτο και οι εταιρειες τα ''σκανε''.

Δεν μιλάμε πήγαμε στην Κίνα και φτιάξαμε ένα ηχείο φασόν ...Αλλά ...

Πριν από ένδεκα χρόνια, η DALI δημιούργησε το δικό της εργοστάσιο παραγωγής 5.500 τετραγωνικών μέτρων στο Ningbo της Κίνας, όπου 150 υπάλληλοι διοικούνται από τη διοίκηση της Δανίας. Εκεί η εταιρεία κάνει τα crossovers, τα πλέγματα και τη φθηνότερη σειρά προϊόντων της.
https://www.cepro.com/news/dali_factory_tour_lenbrook/

Re: Απάντηση: Re: Dali Spektor 6

Δεν λεει κατι αυτο.
Οταν διαβαζουμε ριβιου,πρεπει στο πισω μερος του μυαλου μας,να ειναι αυτη σκεψη.
Λογικο ειναι να σαρωσει ενα προιον μετα απο διθυραμβικα ριβιου,γι'αυτο και οι εταιρειες τα ''σκανε''.

τα "παίρνουν" έμμεσα θα έλεγα..
αν κάποια εταιρία δεν "δωσει" ρεκλάμα στο περιοδικό, αυτό θα θάψει με το γάντι το προϊόν

Δεν μιλάμε πήγαμε στην Κίνα και φτιάξαμε ένα ηχείο φασόν ...Αλλά ...

Πριν από ένδεκα χρόνια, η DALI δημιούργησε το δικό της εργοστάσιο παραγωγής 5.500 τετραγωνικών μέτρων στο Ningbo της Κίνας, όπου 150 υπάλληλοι διοικούνται από τη διοίκηση της Δανίας. Εκεί η εταιρεία κάνει τα crossovers, τα πλέγματα και τη φθηνότερη σειρά προϊόντων της.
https://www.cepro.com/news/dali_factory_tour_lenbrook/

δεν λέει κάτι αυτό Μάκη.
σχεδόν όλοι εκεί έχουν πάει. πες καλύτερα ότι αν ήταν "made in Denmark" θα είχε 2πλάσια τιμή.

αλλά σε αυτή την περίπτωση τι vfm θα ήταν; θα το αγόραζες άραγε;

Δεν λεει κατι αυτο.

Συμφωνω απολυτα. Αλλα εχω πολυ περισσοτερες υποψιες για κατι "Πάπες" τυπου Φρεμερ, και αντοιστιχα περιοδικα οπως Audiophile What HiFI Hi Fi Choice.
Αρκει να δεις πως τους υποδεχονται στα σαλνια και στα φορουμ.
Εχεις πολυτο δικιο και εχω την αντιστοιχη καχυποψια (βεβαιοτητα) και για τους ρηβιουβερ αλλων καταστασεων οπως αυτοκινητα.

Το καλο για ενα αγοραστη ειναι να παει σε ενα χωρο αφιερωμενο στο HiFi και που να διαθετι πολυ μεγαλη γκαμα προϊοντων και μαλιστα ανταγωνιστικων μεταξυ των... ναι υπαρχουν,... Και εκει να ακουει και να φευγει με το προϊον που του αρεσε.

ΠΑνω σε αυτο θα με ενδιεφερε να μαθω ο Μακης με ποια διαδικασια ακριβως, διαλεξε το προϊον του.

Εχεις πολυτο δικιο και εχω την αντιστοιχη καχυποψια (βεβαιοτητα) και για τους ρηβιουβερ αλλων καταστασεων οπως αυτοκινητα.

.[/U]

A....καλα!!
Μιλαμε οτι θελουν πολλες κλωτσιες:rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dali Spektor 6

τα "παίρνουν" έμμεσα θα έλεγα..
αν κάποια εταιρία δεν "δωσει" ρεκλάμα στο περιοδικό, αυτό θα θάψει με το γάντι το προϊόν

ακριβως αυτος ειναι ο τροπος.
Σου λεει,θες ριβιου;
Κανε μια διαφημιστικη καταχωρηση.
Οσο πιο ακριβη ειναι η καταχωρηση,τοσο πιο διθυραμβικα ειναι και τα ριβιου.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να βάλω μια αγγελία για πώληση και δεν με αφήνει γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω?

Επειδή τις τελευταίες 5-6 σελίδες τις πέρασα στα γρήγορα... Τελικά τα βγάλαμε καλύτερα από ATC ή όχι ακόμα?

Καλό είναι αν μπορείς να φιλτράρεις το κάθε review η ακόμη αυτά που σου σερβίρει η κάθε εταιρία στην επίσημη ιστοσελίδα της .
Αυτό αποκτά ιδιαίετερη σημασία είναι να έχεις δίκη σου άποψη όταν μπεις στην διαδικασία της ακρόασης .

Δεν συμφωνώ όμως με κάποιες σειρές της Dali με τα δικά μου πάντα κριτήρια αναζητήστε τα έχω γράψει .
Αυτά όμως που γράφει για την συγκεκριμένη σειρά και γενικότερα για την σχεδίαση της ισχύουν ...Εγώ θα έγραφα ακόμη περισσότερα για την χαμηλή απώλεια όπως και την ικανότητα τους να εξαφανίζονται από τον χώρο σε χρήση home theater κάποιοι άλλοι σε review το έγραψαν ...ισχύει .

Υπάρχει ένα εξαιρετικό review του Λεωνίδα στον ήχο όταν μπήκε στην διαδικασία να ακούσει το opticon 6 αναζητάτε το συγκεκριμένο τεύχος ,μιλάει για την συμπεριφορά του ηχείου στον χώρο για τα δυο bass reflex στην πλάτη ακριβώς πίσω από τα μεγάφωνα .

https://youtu.be/PVgLWNRlnUs

Επειδή τις τελευταίες 5-6 σελίδες τις πέρασα στα γρήγορα... Τελικά τα βγάλαμε καλύτερα από ATC ή όχι ακόμα?

Υπομονή ,τι βιάζεσαι, έρχεται κι'αυτό

Καλό είναι αν μπορείς να φιλτράρεις το κάθε review η ακόμη αυτά που σου σερβίρει η κάθε εταιρία στην επίσημη ιστοσελίδα της .
Αυτό αποκτά ιδιαίετερη σημασία είναι να έχεις δίκη σου άποψη όταν μπεις στην διαδικασία της ακρόασης .

Δεν συμφωνώ όμως με κάποιες σειρές της Dali με τα δικά μου πάντα κριτήρια αναζητήστε τα έχω γράψει .
Αυτά όμως που γράφει για την συγκεκριμένη σειρά και γενικότερα για την σχεδίαση της ισχύουν ...Εγώ θα έγραφα ακόμη περισσότερα για την χαμηλή απώλεια όπως και την ικανότητα τους να εξαφανίζονται από τον χώρο σε χρήση home theater κάποιοι άλλοι σε review το έγραψαν ...ισχύει .

Υπάρχει ένα εξαιρετικό review του Λεωνίδα στον ήχο όταν μπήκε στην διαδικασία να ακούσει το opticon 6 αναζητάτε το συγκεκριμένο τεύχος ,μιλάει για την συμπεριφορά του ηχείου στον χώρο για τα δυο bass reflex στην πλάτη ακριβώς πίσω από τα μεγάφωνα .

https://youtu.be/PVgLWNRlnUs

Ώωωπα..λάθος Atkinson είπα πριν; Μπα Ken Kessler ήθελα να πω. Ποιος Λεωνίδας;; Των 300ων;

Μάκη να στείλεις μήνυμα στη Dali για τα σημεία που τεχνικά διαφωνείς γιατί περιμένω με αγωνία να τα διορθώσουν και να πάρω ένα ζευγάρι για το εξοχικό. Πρότεινε τους κάτι καλλίτερο για τη θέση των οπών bass reflex,ξέρεις εσύ.
ΥΓ. Ξεκαβάλα. Στο λέει κάποιος μεγαλύτερος, κατά Vlad66. (Καλά το έγραψα Βλαδίμηρε;)

Χαίρομαι πάντως που μπόρεσες να φιλτράρεις αυτά που έγραψα :operator:
Καληνύχτα ...

Χαίρομαι πάντως που μπόρεσες να φιλτράρεις αυτά που έγραψα :operator:
Καληνύχτα ...
Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι να φιλτράρω τα γραφτά σου. Δίκιο έχεις.

Φαντάζομαι όσοι έχουν γράψει στις τελευταίες σελίδες, θα γνωρίζουν σχετικά με τα Opticon και αν έχουν κάποια σχέση με χορηγία αντιπροσώπου. Ειδικά αυτό το σετ δεν εστάλη από αντιπρόσωπο για δοκιμή.

Κάποιοι γράφουν χωρίς να έχουν ιδέα τι γράφουν και σε τι αναφέρονται και μάλλον θα μείνουν χωρίς χαλί κάτω από τα πόδια τους.

Κρίμα που δεν είχα προλάβει να κάνω και τα ηχεία βάσης τότε λόγω φόρτου εργασίας και κλεισίματος ύλης.

Τα Opticon βέβαια δεν έχουν σχέση με τα Spektor. Τη γνώμη μου για τα Spektor την έχω γράψει στο νήμα. Συνοπτικά είναι VFM αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Εκεί που θα έδινες 500 ευρώ για ένα ηχείο οικονομικό δαπέδου, τα δίνεις για να πάρεις λίγο από Dali. Λίγο όμως, όχι πολύ.