Daredevil [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 44.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 42.2%
  • Καλή

Votes: 2 4.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 6.7%

• Total voters
    45
Απάντηση: Daredevil (2015)

ειδα και εγω τα δυο πρωτα επεισοδια.Πραγματι μεχρι εντυπωσιασει η ωμη και οσο πιο γινεται αληθινη απο θεμα φαντασιας η πραγματικοτητα.ο Ηρωας δεινοπαθει γι αυτα που πιστευει και δεν τα βρισκει ετσι απλα....ειδικα στο τελος του δευτερου επεισοδιου ειναι συγκλονιστηκο...αξιζει παιδια και επειδη βλεπω και τον flash ειναι εντελως διαφορετικο οπως ελεγαν τα παιδια παραπανω

Το 7ο κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς με τα προηγούμενα , μου φάνηκε όμως λίγο μονοδιάστατο .

Re: Daredevil (2015)

Μόλις το ολοκλήρωσα και εγώ
Όντως πολύ καλή ως πρώτη σεζόν

Πολύ καλή την ψήφισα και όχι εξαιρετική για ένα λόγο
ΙΜΗΟ Πάλι καλά που τα επεισόδια βγήκαν όλα μαζί
Ώρες ώρες έχει πολύ αργή εξέλιξη
Δε λέω καλό η ηρεμία πριν την καταιγίδα
Και η αλήθεια είναι ότι ευχαριστηθήκαμε καταιγίδας και μπόλικο ξυλίκι
Αλλά με τόσο νωχελικό χρόνο ανάμεσα στην ένταση συν ότι δεν έτρεχε και πολύ το σενάριο
Εβδομάδα ανά εβδομάδα νομίζω θα είχα βαρεθεί

Το τελευταίο επεισόδιο και αυτό πολύ καλό και μας δίνει λογο να περιμένουμε με αγονία την επόμενη σεζόν

Ενας απο τους βασικους συντελεστες της παραγωγης ειπε οτι σχεδιασαν τον πρωτο κυκλο της σειρας για να ειναι σαν μια μεγαλη ταινια.

Οποτε λογικος ο ρυθμος της.

Εγω δυστηχως ακολουθω την εξοδο των υποτιτλων και ειμαι ακομα στο 9.

Οπου πρωτη φορα ο Kingpin ξυλοφορτωσε τον Daredevil (που ομως ηταν κατασφαγμενος απο τον ιαπωνα....σε μια απιθανη μονομαχια) μια απο τις πολλες φορες που θα γινει αυτο στο μελλον.

Είδα 8ο και 9ο .
Το 8ο μου φάνηκε όπως και το 7ο , μονοδιάστατο .
Το 9ο μου άρεσε αρκετά, θα έλεγα ότι ήταν από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς , μέχρι εδώ που έχω δει .

Καλό το 10ο !
Ασχοληθήκαμε περισσότερο , όπως φαίνεται και από τον τίτλο του επεισοδίου , με τους Nelson και Murdock από την αρχή της φιλίας τους μέχρι και την αποκάλυψη της δεύτερης ταυτότητα του Murdock .
Ενδιαφέρον το τέλος με τη μητέρα του Φισκ .

Daredevil (2015)

Είμαι στο τέταρτο. Πολύ καλή σειρά. Σκοτεινή όπως ο Ατρόμητος του McFarlane. Μοναδική παραφωνία ο εξαίρετος κατά τα άλλα ντ Ονόφριο ο οποίος δεν ταιριάζει καθόλου στον ρόλο του Κίνγκπιν.

To 11o κινήθηκε σε καλούς ρυθμούς στη μεγαλύτερη διάρκεια .
Στον έλεγχο που έκανα για να δω ότι αν είναι συντονισμένοι οι υπότιτλοι , είχα δει που είχαν πιάσει την Κάρεν .
Σκεφτόμουν καθώς έβλεπα το επεισόδιο τι θα γίνονταν στο τέλος .
Αυτό που περίμενα ήταν ότι δεν θα σκοτώνονταν κανένας και θα άφηναν με κάποιο τρόπο την Κάρεν .
Από το μυαλό περνούσε ότι μπορεί να καθάριζαν την Κάρεν , το θεωρούσα δύσκολο αφού θεωρούσα ότι ήταν βασικός χαρακτήρας .
Δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι θα μας άφηνε ο Γουίλσον.
Τον τύπο τον πήγαινα φοβερά , με αυτό το ατσαλάκωτο στυλ .
Μπορώ να πω ότι ήταν ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας για μένα στη σειρά .

Το 12ο κινήθηκε περίπου όπως το 11ο.
Δηλαδή σε καλούς ρυθμούς σε όλη τη διάρκεια και για κλείσιμο του επεισοδίου είχαμε μια απώλεια .
Σε αυτό όμως την ψιλιάστηκα ότι θα καθάριζε τον δημοσιογράφο .

Σήμερα θα δω το φινάλε , είμαι περίεργος τι θα γίνει .

Είμαι στο τέταρτο. Πολύ καλή σειρά. Σκοτεινή όπως ο Ατρόμητος του McFarlane. Μοναδική παραφωνία ο εξαίρετος κατά τα άλλα ντ Ονόφριο ο οποίος δεν ταιριάζει καθόλου στον ρόλο του Κίνγκπιν.

Απιθανο οντως και το φιναλε.

Λογικα στον επομενο κυκλο θα κανει την εμφανιση του ο Bullseye και ισως και η Ηλεκτρα.

Και να δουμε λιγο περισσοτερο τον Stick παρακαλω..

Με διαφορα η καλυτερη μεταφορα κομικ υπερηρωα. Εφαμιλλη του SpiderMan του Ραιμι και του Batman του Nολαν.

Την τελείωσα και εγώ .
Μου άρεσε πάρα πολύ σαν σειρά .
Καλογυρισμένη σειρά, με πολλούς καλούς ηθοποιούς .
Κακά τα ψέματα, δύσκολα τα βρίσκεις αυτά τις μέρες μας .

Κάπου στα μέσα της σεζόν έκανα μια κοιλιά η σειρά , ανέβασε στροφές στα τελευταία επεισόδια .
Η στολή δεν μου πολύ άρεσε .

Συμφωνω μαζι σου.Καπου στη μεση ειχε πολλη μπλα μπλα ενω στην ουσια δεν προχωρουσε πολυ η ιστορια.Το τελος ηταν πολυ καλο.Οσο για τη στολη μαλλον αφησαν να κανουν κατι πιο καλο για τη δευτερη σεζον.Και κατα τη δικια μου γνωμη φαινετε η σειρα να εχει χαμηλο μπατζετ που φυσικα δεν την μειωνει καθολου...

Μετά τα 8 πρώτα είμαι ανάμεσα στο καλή και πολύ καλή αλλά τείνω πιο πολύ προς το πρώτο , για σειρά δράσης έχει αδικαιολόγητη διάρκεια διαλόγων και γενικά πολλά νεκρά διαστήματα στα οποία δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Επίσης οι εξωτερικές λήψεις είναι ανύπαρκτες , τα σκηνικά μοιάζουν σαν να έχουν τελειώσει τα λεφτά του budget και τα πάντα να εξελίσσονται την νύχτα πράγμα που μου φάνηκε κουραστικό.

Στα θετικά οι αρκετά ρεαλιστικές σκηνές δράσης και οι ηθοποιοί που μου φάνηκαν σε γενικές γραμμές καλοί.

Συμπέρασμα , δεν φτάνει το Arrow ή το Flash ή το Gotham αλλά αξίζει μια θέαση.

Last edited:

χθες είδα το 9ο, ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο... τα flash & arrow μπροστά του, είναι σαν "παιδικά"...

πολύ καλές σκηνές δράσης, άφθονα "σκοτεινό", με απώλειες, ήττες, και καλές ηθοποιίες... είμαι μεταξύ του πολύ καλή και του εξαιρετική... δεν έχω επιλέξει ακόμα... ίσως στο τελος της σεζόν.

Re: Απάντηση: Daredevil (2015)

χθες είδα το 9ο, ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο... τα flash & arrow μπροστά του, είναι σαν "παιδικά"...

πολύ καλές σκηνές δράσης, άφθονα "σκοτεινό", με απώλειες, ήττες, και καλές ηθοποιίες... είμαι μεταξύ του πολύ καλή και του εξαιρετική... δεν έχω επιλέξει ακόμα... ίσως στο τελος της σεζόν.

Στο τελος του δευτερου επεισοδειου με την σκηνη που την πεφτει στην Ρωσικη μαφια ειμουν βεβαιος οτι επροκειτο για μικρο διαμαντι.

Μεχρι το 5 ειμουν βεβαιος για το εξαιρετικη. Αν υπηρχε και μεγαλυτερη βαθμιδα θα την ειχα βαλει χαλαρα .

Οσο για την παιδικοτητα των Arrow & Flash μπροστα του ειχα πει σε αλλο ποστ .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετά τα 8 πρώτα είμαι ανάμεσα στο καλή και πολύ καλή αλλά τείνω πιο πολύ προς το πρώτο , για σειρά δράσης έχει αδικαιολόγητη διάρκεια διαλόγων και γενικά πολλά νεκρά διαστήματα στα οποία δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Επίσης οι εξωτερικές λήψεις είναι ανύπαρκτες , τα σκηνικά μοιάζουν σαν να έχουν τελειώσει τα λεφτά του budget και τα πάντα να εξελίσσονται την νύχτα πράγμα που μου φάνηκε κουραστικό.

Στα θετικά οι αρκετά ρεαλιστικές σκηνές δράσης και οι ηθοποιοί που μου φάνηκαν σε γενικές γραμμές καλοί.

Συμπέρασμα , δεν φτάνει το Arrow ή το Flash ή το Gotham αλλά αξίζει μια θέαση.

Ενταξει δεν ειναι στυλ καρατε βαρατε στυλ Ζηνα ή Arrow αλλα εχει οση δραση χρειαζεται. Δεν μου ελειψε.

Ασε που αν το δεις σαν μια ταινια μεγαλη και οχι επεισοδιο επεισοδιο ειναι προς τιμη τους (των παραγωγων) που επιτελους σκιαγραφησαν εναν χαρακτηρα σε βαθος .\

To μπατζετ της σειρας ειναι σιγουρα χαμηλοτερο απο τα πανακριβα Arrow,Flash αλλα αυτο δεν κανει την σειρα λιγοτερο ενδιαφερουσα. Καθε αλλο.

Οσο για οτι εξελισσεται την νυχτα αυτο γινεται οταν ο ηρωας "βγαινει" εξω. Οπως περιπου και ο Batman δεν κυκλοφορει μερα μεσημερι.