Είμαι στο τέταρτο. Πολύ καλή σειρά. Σκοτεινή όπως ο Ατρόμητος του McFarlane. Μοναδική παραφωνία ο εξαίρετος κατά τα άλλα ντ Ονόφριο ο οποίος δεν ταιριάζει καθόλου στον ρόλο του Κίνγκπιν.
χθες είδα το 9ο, ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο... τα flash & arrow μπροστά του, είναι σαν "παιδικά"...
πολύ καλές σκηνές δράσης, άφθονα "σκοτεινό", με απώλειες, ήττες, και καλές ηθοποιίες... είμαι μεταξύ του πολύ καλή και του εξαιρετική... δεν έχω επιλέξει ακόμα... ίσως στο τελος της σεζόν.
Μετά τα 8 πρώτα είμαι ανάμεσα στο καλή και πολύ καλή αλλά τείνω πιο πολύ προς το πρώτο , για σειρά δράσης έχει αδικαιολόγητη διάρκεια διαλόγων και γενικά πολλά νεκρά διαστήματα στα οποία δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Επίσης οι εξωτερικές λήψεις είναι ανύπαρκτες , τα σκηνικά μοιάζουν σαν να έχουν τελειώσει τα λεφτά του budget και τα πάντα να εξελίσσονται την νύχτα πράγμα που μου φάνηκε κουραστικό.
Στα θετικά οι αρκετά ρεαλιστικές σκηνές δράσης και οι ηθοποιοί που μου φάνηκαν σε γενικές γραμμές καλοί.
Συμπέρασμα , δεν φτάνει το Arrow ή το Flash ή το Gotham αλλά αξίζει μια θέαση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.