Daredevil [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 44.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 42.2%
  • Καλή

Votes: 2 4.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 6.7%

• Total voters
    45
Από το Netflix ήταν όσο σκοτεινό και βιαιο έπρεπε.
Ελπίζω με την Disney να μην αλλάξει αυτό, αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

• Like
Reactions: Panoramix
Από το Netflix ήταν όσο σκοτεινό και βιαιο έπρεπε.
Ελπίζω με την Disney να μην αλλάξει αυτό, αλλά κρατάω μικρό καλάθι.
Και καλά κάνεις. Μέχρι στιγμής οι σειρές της Disney είναι κατάλληλες για ανήλικους, ε, θα κάνουν και αυτή το ίδιο. Δεν το έχουν με τις σειρές εκεί στη Disney.

485381_8.jpg
aHR0cHM6Ly93d3cuZ2lueC50di91cGxvYWRzMi9lbnRlcnRhaW5tZW50L01hcnZlbC9EYXJlZGV2aWwvTWFydmVsU3R1ZGlvc0RhcmVkZXZpbENvbWljRGVidXRNYXJ2ZWxDb21pY3MuanBn.webp
0be28825384a23c1640089b3892e156c.jpg

To βεβαιο ειναι οτο κλιπακι που προβληθηκε στο comic con και αρα σημαδι οτι δεν θα αργησει και το πρωτο τρειλερ ......εχουμε νεο κοστουμι για να διαφοροποιηθει απο τον daredevil του netflix

Το oldtime classic κιτρινο του κοστουμι !! (θυμιζω οτι ειναι τυφλος αρα δεν εχει πολυ ανεπτυγμενη την αισθητικη του )

daredevil_comparison.jpg
daredevil_she-hulk_suit_2.jpg

Απο την αλλη ευτυχως μιλαμε για 18 επεισοδια δηλαδη την διπλη δοση απο το συνηθες....

Δηλαδή περιμένετε Daredevil επιπέδου Netflix και ανυπομονείτε? άλλη μια βλακιουλα της Disney θα είναι όπως και όλες οι σειρές της

Δυστηχώς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων ο Ατρόμητος της Disney δε θα έχει καμία σχέση με τον Ατρόμητο του Netflix. Είναι από τις (ενήλικες) σειρές που δεν ταιριάζουν στη πλατφόρμα της, όπως ενδεχομένως και ο Τιμωρός. Μακάρι να διαψευσθώ πάντως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ έχω αντιληφθεί πως έχουν καταλάβει πως έχουν κάνει πολλές λάθος επιλογές στις σειρές και στην καινούργια φάση των ταινιών.

Γι'αυτό το λόγο κλείνουν το multiverse (θέλω να πιστεύω και τους ήρωες τρίτης διαλογής) μάλλον βιαστικά με τα δύο avengers του χρόνου.

Θεωρώ ότι θα αλλάξουν δρόμο...
Ειδικότερα σε σειρές και γενικότερα project που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Ελπίζω να έχω δίκιο.

Εγώ έχω αντιληφθεί πως έχουν καταλάβει πως έχουν κάνει πολλές λάθος επιλογές στις σειρές και στην καινούργια φάση των ταινιών.

Γι'αυτό το λόγο κλείνουν το multiverse (θέλω να πιστεύω και τους ήρωες τρίτης διαλογής) μάλλον βιαστικά με τα δύο avengers του χρόνου.

Ελπίζω να έχω δίκιο.
H Disney δεν αλλάζει έτσι εύκολα δρόμο. Οι ταινίες και οι σειρές είναι δευτερεύον γι αυτούς, πιο πολύ τους ενδιαφέρει να δημιουργήσουν τεχνητό ενδιαφέρον για τα θεματικά πάρκα τους, όπου πέφτει το πολύ χρήμα. Και φυσικά το merchandising. Αν η σειρά έχει μέτρια επιτυχία και φέρει στα θεματικά πάρκα οικογένειες που θα φωτογραφηθούν με τον Daredevil στη Φλοριντα και το Σαν Ντιέγκο ή πιτσιρικάδες που θα αγοράσουν τη στολή του για το Halloween, όλα είναι καλά. Αρκεί το κανάλι να βγάζει τα κέρδη του και να μη μπαίνει μέσα.

• Like
Reactions: John Locke

Ελπίζω να έχω δίκιο.
Πάντως με το wandavision έμεινα μλκς. Δεν πίστευα τι έβλεπα!

Πάντως με το wandavision έμεινα μλκς. Δεν πίστευα τι έβλεπα!

Αυτό και το Λόκι όαση στον αχταρμα.

H Disney δεν αλλάζει έτσι εύκολα δρόμο. Οι ταινίες και οι σειρές είναι δευτερεύον γι αυτούς, πιο πολύ τους ενδιαφέρει να δημιουργήσουν τεχνητό ενδιαφέρον για τα θεματικά πάρκα τους, όπου πέφτει το πολύ χρήμα. Και φυσικά το merchandising. Αν η σειρά έχει μέτρια επιτυχία και φέρει στα θεματικά πάρκα οικογένειες που θα φωτογραφηθούν με τον Daredevil στη Φλοριντα και το Σαν Ντιέγκο ή πιτσιρικάδες που θα αγοράσουν τη στολή του για το Halloween, όλα είναι καλά. Αρκεί το κανάλι να βγάζει τα κέρδη του και να μη μπαίνει μέσα.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Αν μπορούν , θα θέλουν να πετυχαίνουν παντού.

εγω παλι πιστευω το αντιθετο

οτι το σοκ της πανδημιας και των κλειστων θεματικων παρκων και κινηματογραφικων αιθουσων θα τους κανει να βελτιωσουν το προιον τους ως μονη εναλλακτικη σε ενα σεναριο εξισου εφιαλτικο με αυτο που ζησαμε.

• Like
Reactions: vadergr