Άντε πάλι..

Και καλά κάνεις. Μέχρι στιγμής οι σειρές της Disney είναι κατάλληλες για ανήλικους, ε, θα κάνουν και αυτή το ίδιο. Δεν το έχουν με τις σειρές εκεί στη Disney.Από το Netflix ήταν όσο σκοτεινό και βιαιο έπρεπε.
Ελπίζω με την Disney να μην αλλάξει αυτό, αλλά κρατάω μικρό καλάθι.
H Disney δεν αλλάζει έτσι εύκολα δρόμο. Οι ταινίες και οι σειρές είναι δευτερεύον γι αυτούς, πιο πολύ τους ενδιαφέρει να δημιουργήσουν τεχνητό ενδιαφέρον για τα θεματικά πάρκα τους, όπου πέφτει το πολύ χρήμα. Και φυσικά το merchandising. Αν η σειρά έχει μέτρια επιτυχία και φέρει στα θεματικά πάρκα οικογένειες που θα φωτογραφηθούν με τον Daredevil στη Φλοριντα και το Σαν Ντιέγκο ή πιτσιρικάδες που θα αγοράσουν τη στολή του για το Halloween, όλα είναι καλά. Αρκεί το κανάλι να βγάζει τα κέρδη του και να μη μπαίνει μέσα.Εγώ έχω αντιληφθεί πως έχουν καταλάβει πως έχουν κάνει πολλές λάθος επιλογές στις σειρές και στην καινούργια φάση των ταινιών.
Γι'αυτό το λόγο κλείνουν το multiverse (θέλω να πιστεύω και τους ήρωες τρίτης διαλογής) μάλλον βιαστικά με τα δύο avengers του χρόνου.
Θεωρώ ότι θα αλλάξουν δρόμο...
Ειδικότερα σε σειρές και γενικότερα project που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.
Ελπίζω να έχω δίκιο.
Πάντως με το wandavision έμεινα μλκς. Δεν πίστευα τι έβλεπα!Εγώ έχω αντιληφθεί πως έχουν καταλάβει πως έχουν κάνει πολλές λάθος επιλογές στις σειρές και στην καινούργια φάση των ταινιών.
Γι'αυτό το λόγο κλείνουν το multiverse (θέλω να πιστεύω και τους ήρωες τρίτης διαλογής) μάλλον βιαστικά με τα δύο avengers του χρόνου.
Θεωρώ ότι θα αλλάξουν δρόμο...
Ειδικότερα σε σειρές και γενικότερα project που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.
Ελπίζω να έχω δίκιο.
Πάντως με το wandavision έμεινα μλκς. Δεν πίστευα τι έβλεπα!
H Disney δεν αλλάζει έτσι εύκολα δρόμο. Οι ταινίες και οι σειρές είναι δευτερεύον γι αυτούς, πιο πολύ τους ενδιαφέρει να δημιουργήσουν τεχνητό ενδιαφέρον για τα θεματικά πάρκα τους, όπου πέφτει το πολύ χρήμα. Και φυσικά το merchandising. Αν η σειρά έχει μέτρια επιτυχία και φέρει στα θεματικά πάρκα οικογένειες που θα φωτογραφηθούν με τον Daredevil στη Φλοριντα και το Σαν Ντιέγκο ή πιτσιρικάδες που θα αγοράσουν τη στολή του για το Halloween, όλα είναι καλά. Αρκεί το κανάλι να βγάζει τα κέρδη του και να μη μπαίνει μέσα.
H Disney δεν αλλάζει έτσι εύκολα δρόμο. Οι ταινίες και οι σειρές είναι δευτερεύον γι αυτούς, πιο πολύ τους ενδιαφέρει να δημιουργήσουν τεχνητό ενδιαφέρον για τα θεματικά πάρκα τους, όπου πέφτει το πολύ χρήμα. Και φυσικά το merchandising. Αν η σειρά έχει μέτρια επιτυχία και φέρει στα θεματικά πάρκα οικογένειες που θα φωτογραφηθούν με τον Daredevil στη Φλοριντα και το Σαν Ντιέγκο ή πιτσιρικάδες που θα αγοράσουν τη στολή του για το Halloween, όλα είναι καλά. Αρκεί το κανάλι να βγάζει τα κέρδη του και να μη μπαίνει μέσα.
Η χρυσή ευκαιρία όμως με τον Obi WAN Kenobi proved you wrong m8
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.