In the logn run, θες καποια να σου μαγειρευει και σου καθαριζει, ακομα και αν αυτη ηταν καποτε ο ερωτας της ζωης σου...![]()
Που σημαινει οτι οταν φυγει ο ερωτας για την μουσικη περνας απο το βινυλιο στα ψηφιακα...
Aν σου φυγει ο ερωτας για τη μουσικη, σημαινει πως δεν τον ειχες ποτε![]()
... έχω καταλήξει πως θα προτιμούσα να μαγειρεύω και να καθαρίζω μόνος μου .... τώρα αν καταφέρει αυτό ο Σταύρος να το ''ξαναπαντρέψει'' με τα βινύλια και τα ψηφιακά ...![]()
In the logn run, θες καποια να σου μαγειρευει και σου καθαριζει, ακομα και αν αυτη ηταν καποτε ο ερωτας της ζωης σου...![]()
Μπορώ να έχω δύο ; Μία να μου μαγειρεύει και να καθαρίζει και μία για έρωτα της ζωής μου αλλά σε άλλο σπίτι ;
Να´ναι και στην ιδια πολυκατοικια τα δυο σπιτια?
Καλά ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι το να λές σε κάποιον ότι το τάδε format παίζει / ακούγεται καλύτερα από το δείνα είναι σαν να του λές ότι η γυναίκα του Νίκου είναι καλύτερη από του Τάσου ή από τη δική σου ; Τι νόημα έχει ;
Εχεις δικιο, δεν εχει νοημα, ο καθενας λεει τα δικα του και ακρη δε βρισκεις.
Τουλαχιστον ομως να ξερουμε αν μια ηχογραφηση, οπως αυτη που αναφερθηκε, ειναι ψηφιακη ή αναλογικη.....
Εχεις δικιο, δεν εχει νοημα, ο καθενας λεει τα δικα του και ακρη δε βρισκεις.
.....
Και για να παραφράσω τον μεγάλο Κινέζο ποιητή Λε Πα ( 1335-1402 )
"Πάρτε τ' αυτάκια μου να ακούστε
να δείτε τι του βρίσκω εγώ
του μαύρου δίσκου όταν παίζει
που τόσο πιά τον αγαπώ"
:smileJap:
Και για να παραφράσω τον μεγάλο Κινέζο ποιητή Λε Πα ( 1335-1402 )
"Πάρτε τ' αυτάκια μου να ακούστε
να δείτε τι του βρίσκω εγώ
του μαύρου δίσκου όταν παίζει
που τόσο πιά τον αγαπώ"
:smileJap:
παρ' όα αυτά βρε παιδί μου , και τις ψηφιακές ηχογραφήσεις , όταν τις παίζεις στο πικαπ , δείχνουν να έχουν περισσότερο αέρα ( ή έτσι νομίζει το ατελές ακουστικό όργανο μου και ο ατελής επεξεργαστής μου )![]()
Κι' άλλες ανακρίβιες και παραπληροφορήσεις.
Το Buena Vista Social Club, το cd κυκλοφορεί από την εταρεία Nonesuch/World Circuit.
Η αναλογική λαμπάτη έκδοση κυκλοφορεί σε διπλό βινύλιο κομμένο από τον γνωστό Bernie Grundman από την Classic records.
Δεν πρόκειται για 'ψηφιακό' βινύλιο.
Η έκδοση σε cd και η έκδοση σε βινύλιο δεν έχει καμιά απολύτως σχέση η μία με την άλλη.
Άλλος εκδίδει το ένα και άλλος το άλλο.
Αυτή η οργιώδης φαντασία του κυρίου Κόγια στο ότι δήθεν βγάζει η ίδια η εταιρεία [που έβγαλε τα cd] και 2000 βινύλια για να μας πιάσει τον κώλο γιατί το τραβάει ο οργανισμός μας, όπως αντιλαμβάνεστε πέφτει στο κενό και χαρακτηρίζει τον ίδιο ως αναξιόπιστο.
Αυτά για διευκρίνηση. Λ.Σ.
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από δύο σημεία. Πρώτον, συνδέεις το μέσο με το περιεχόμενο, και αυτό είναι σφάλμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.