DCB1 Βuffer (Salas)

Απάντηση: DCB1 BUFFER (SALAS)

Mills αντί MOX γιά τις hot-rod αντιστάσεις (τίς 10Ω χοντρές) μπορεί να είναι καλύτερα, λόγω θερμότητας καί ppm.

Re: DCB1 BUFFER (SALAS)

Χεχε είναι κι άλλα στην γραμμή από όσο ακούω :-)

Mills αντί MOX γιά τις hot-rod αντιστάσεις (τίς 10Ω χοντρές) μπορεί να είναι καλύτερα, λόγω θερμότητας καί ppm.

να αλλάξω και τις kiwame που έχω στο δικό μου με mills ? Ούτως ή άλλως ετοιμάζεται νέα παραγγελία υλικών οπότε θα πάρω και μερικές Mills και τις δοκιμάζω ....

:a0210:

Χεχε είναι κι άλλα στην γραμμή από όσο ακούω :-)

άλλο ένα dcb1 δικό μου να τα ζευγαρώσω και να τα δοκιμάσω και balanced,

μετά από αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ μα πολύ φορτωμένο ..... -bye-

Last edited:

μπραβο ρε Μητσο, φάμπρικα έγινες. Φερε ένα απο αυτα να τα ακούσουμε.

Απάντηση: Re: DCB1 BUFFER (SALAS)

να αλλάξω και τις kiwame που έχω στο δικό μου με mills ? Ούτως ή άλλως ετοιμάζεται νέα παραγγελία υλικών οπότε θα πάρω και μερικές Mills και τις δοκιμάζω ....

-bye-

http://www.koaspeer.com/pdfs/res47.pdf
+/-350ppm γράφει γιά SPR5 2.2Ω-220ΚΩ ό κατασκευαστής, άρα Mils αξίζει να τεστάρεις. Είναι σύρματος Aryton-Perry αντί-επαγωγικές, 20ppm στα 10W.

θα δοκιμαστούν ...

ξέρει κανείς από που ?

στο hificollective Που ετοιμάζω μια παραγγελία δεν έχει 10άρες στοκ, έχει 9,1 και 12 ....

http://www.hificollective.co.uk/catalog/-c-61_62_179.html?page=2&sort=1a

να πάρω 9,1 ??

*salas, ποιό άλλο υλικό αξίζει να αναβαθμιστεί ?

Βάλε 9R1 12W νά ανέβει λίγο καί το ρεύμα.

*Αντιστάσεις 220Ω πού είναι σειρά στό σήμα.

Μέ τά παίζει έτσι αλλιώς μέ διάφορα υλικά όποιος λέει σιγουράκια μήν δίνεις βάση, είναι ανάλογα τις συνθήκες καί τό άτομο, οπότε τέσταρε ότι σου μπεί στό μάτι καί αποφασίζεις. 220K πιό δευτερεύουσες, αλλά δές.

για αυτές τις naked foil Πάντως από οτι έχω διαβάσει λένε καλά πράγματα .....

βέβαια αν έχει πληρώσει 20 ευρώ την μία πώς να μη σου αρέσει μετά? .... κάποιο σύνδρομο θα πρέπει να είναι αυτό ...

τεσπα, χτυπάω μια τετράδα Mills 9,1 και βλέπουμε ....

Οι amrg λέγεται ότι είναι καλές σαν τις riken!!!(τις έχω πριν το καλοκαίρι και κάθονται....!) + και οι Shinkoh

Last edited:

Καί αυτές τις έχω δοκιμάσει καί σχεδόν όλα τα διάσημα υλικά κατά καιρούς σε πολλές θέσεις και κυκλώματα, καί ένα ξέρω, δέν μπορώ να συστήσω τίποτα με σιγουριά συγκεκριμένα. Άν δεν το δοκιμάσει ό ενδιαφερόμενος στήν συγκεκριμένη εφαρμογή γιά καιρό, νά καταλάβει τί πιάνει ό ίδιος καί τι άλλο επηρεάζει από το σύστημα κ.λ.π. όλα είναι λόγια αέρα μπανάλ.:smash:

Απάντηση: Re: DCB1 BUFFER (SALAS)

τεσπα, χτυπάω μια τετράδα Mills 9,1 και βλέπουμε ....

Γιά αυτές υπάρχει τεχνικό πλεονέκτημα, ειδικά μέ ζέστη, OK.

οι mills είναι καθοδόν καθώς και μια τετράδα 220R κατευθείαν από την TI όμως (πολύ πιο φθηνά) ....

κατά τα άλλα, το νέο dcb1 έπαιξε και έπαιξε και αυτό μια χαρά ..... :music-smiley-005:

next .......

Attachments

• IMG_2566a.JPG
    IMG_2566a.JPG
    153.6 KB · Views: 181
  • IMG_2567a.JPG
    IMG_2567a.JPG
    153.9 KB · Views: 176

Ωραίο καί ...αντιμαγνητικό.:smash:

ε ... ε ... έρχεται ...