ΔΕΗ - Διαχρονικές αξίες

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,449
Homeless
Απο μικρο παιδί θυμάμαι την ΔΕΗ να κάνει διακοπές ρεύματος. Τα χρόνια περάσαν παντρεύτηκα έκανα και παιδί και η ΔΕΗ ακόμα κάνει διακοπές ρεύματος:slapface: 2 γενιές και τίποτα δεν άλλαξε. Ελεος επιτέλους!!! Τελικά όσες γενιές και να περάσουν τίποτα δεν αλλάζει σε αυτό τον τόπο. Το έχω πάρει απόφαση:argue:

Εύχομαι πραγματικά, να περάσει γρήγορα σε ιδιωτικά χέρια η ΔΕΗ και όλος ο δημόσιος τομέας - μάστιγα τις χώρας μας...

απλά ντροπή για αυτά που γίνονται..... που είναι η κυβέρνηση? πού είναι η ΕΕ?

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο.

Επειδή οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, αντιδρούν στην ενσωμάτωση του ασφαλιστικού τους φορέα στο ΙΚΑ, έτσι λοιπόν θα πρέπει να αντιμετωπίζει όλη η Ελλάδα τεράστια προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Χθές στον Ταύρο που μένω δεν είχαμε από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 9:10, αυτό που με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι έχω 2 μωρά το ένα 2 χρονών και το άλλο 7 μηνών κρυωμένα περάσαμε ένα εφιαλτικό απόγευμα, αλλά και σήμερα πάλι τα ίδια συμβαίνουν.

Πέρα από το ηλεκτρικό δεν υπάρχει και τηλέφωνο, μιας και η γραμμή πέρνει από τον ρούτερ που είναι στο ρεύμα.

Να σας χαιρόμαστε βρέ!!!

Χθές στον Ταύρο που μένω δεν είχαμε από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 9:10

Πλάκα κάνεις:blink::blink::blink:

Εδω Βόρεια Ελλάδα 2 ώρες διακοπή εχθές το βράδυ. Δηλαδή θα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος!!!

Πλάκα κάνεις:blink::blink::blink:

Εδω Βόρεια Ελλάδα 2 ώρες διακοπή εχθές το βράδυ. Δηλαδή θα πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος!!!

κι εγώ φίλε silent, νόμιζα, ότι οι διακοπές συνέβαιναν μόνο Βόρεια Ελλάδα, όμως όταν έφθασα σπίτι´, το κατάλαβα πολύ καλά ( ανέβηκα με τα πόδια 4 ορόφους ), από τις 2:00 που λές κοβόταν το μεσημέρι, επανερχόταν για κανά μισάωρο πάλι τα ίδια, από τις 5:30, όμως πάπαλα....μέχρι τις 9:00, τώρα πάλι κομμένο είναι στο σπίτι.

Τα πιστιρίκια ουρλιάζουν, είμαι μια χαρά εδώ στην Κηφισιά που δουλεύω έχουμε ακόμη ρεύμα, περιμένω να πέσει για να φύγω, γ@μτ!!! θυμήθηκα ότι έχω γεννήτρια!!!!!!!.

Ευτυχώς έχουμε ...νερό:smash::smash::smash::smash::smash:

Last edited:
από τη στιγμή που ο μόνος νόμιμος τρόπος διεκδίκησης δικαιωμάτων - δεν εξετάζω το αν αυτά είναι δίκαια ή όχι, γιατί αυτό εμπεριέχει μπόλικη δόση υποκειμενικότητας, ανάλογα με το αν είσαι "με τους από δω" ή "με τους από κει" - είναι η απεργία, τότε θα έχουμε και διακοπές, και αναταραχή, και δύσκολες συνθήκες για το κοινωνικό σύνολο. εκτός κι αν περιμένετε όλοι όσοι διεκδικούν κάτι να βγουν με μπιστόλια και μαχαίρια στο δρόμο, αντί να απεργήσουν.

όσο για την άποψη "οι δημόσιοι φταίνε για όλα", έχω να σχολιάσω το εξής: αν γινόταν μια μέρα πλήρης ιδιωτικοποίηση σε όλους τους τομείς παραγωγής και υπηρεσιών στη χώρα μας, θα βλέπατε κατευθείαν το πού θα έφτανε το - ήδη υποβαθμισμένο - μεροκάματο, και πόσοι την ίδια μέρα θα έψαχναν για δουλειά. ο ιδιωτικός τομέας φαντάζει πανάκεια λόγω της ανεπάρκειας που χαρακτηρίζει αυτούς που ελέγχουν και κακοδιαχειρίζονται τον δημόσιο, όχι λόγω της ανικανότητας των υπαλλήλων. αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον "αγανακτισμένο πολίτη" ...

Το ρεύμα Βαγγέλη, είναι δημόσιο αγαθό, όλοι έχουν δικαίωμα στην απεργία συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, αλλά αυτές διακοπές στην ηλεκτροδότηση, συμβαίνουν επειδή κατεβάζουν τους διακόπτες οι κύριοι της ΓΕΝΟΠ, για να δείξουν δύναμη και πυγμή, αυτές είναι απαράδεκτες καταστάσεις, δεν μπορώ να θυμιθώ πουθενά στην προηγμένη Ευρώπη παρόμοια περιστατικά, χωρίς να έχεουν επιληφθεί κατάλληλα μέτρα.

Εύχομαι πραγματικά, να περάσει γρήγορα σε ιδιωτικά χέρια η ΔΕΗ και όλος ο δημόσιος τομέας - μάστιγα τις χώρας μας...

+ (βάλε όσα θες)

ΔΕΗ + ΟΣΕ
Το αίσχος της Ευρώπης... Εν ετη 2008 σε χώρα που θέλει να λέγεται Ευρωπαϊκή :rifle::rifle::rifle:

Απάντηση: Re: ΔΕΗ - Διαχρονικές αξίες

Πέρα από το ηλεκτρικό δεν υπάρχει και τηλέφωνο, μιας και η γραμμή πέρνει από τον ρούτερ που είναι στο ρεύμα.

Γι' αυτό πάντως φίλε Eki_65, δε φταίει ΔΕΗ...:ernaehrung004:

Εάν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, να μην πειραχθούν συλλογικές συμβάσεις γιατί ο απλός εργαζόμενος διότι δεν φταίει σε τίποτε:grandpa:

Re: Απάντηση: ΔΕΗ - Διαχρονικές αξίες

Eιμαι εναντια σε πρακτικες που παραπεμπουν σε προηγουμενες δεκαετιες...

Απο την αλλη στην Καλιφορνια διαβαζα οτι εχουν τρομερα προβληματα με διακοπες και αυξομοιωσεις του ρευματος , μονο που εκει δεν υπαρχει ΔΕΗ αλλα 2 ιδιωτικες εταιρειες οι οποιες δεν κανουν σωστη συντηρηση του δικτυου για λογους οικονομιας!

Μην νομιζουμε οτι οι ιδιωτες θα μας σωσουν δηλαδη , τις ειδαμε και τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων στην Ελλαδα τυπου Vivodi , Τellas κτλ. τι σωστα που δουλευουν...

Απο την αλλη στην Καλιφορνια διαβαζα οτι εχουν τρομερα προβληματα με διακοπες και αυξομοιωσεις του ρευματος , μονο που εκει δεν υπαρχει ΔΕΗ αλλα 2 ιδιωτικες εταιρειες οι οποιες δεν κανουν σωστη συντηρηση του δικτυου για λογους οικονομιας!

Μην νομιζουμε οτι οι ιδιωτες θα μας σωσουν δηλαδη , τις ειδαμε και τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων στην Ελλαδα τυπου Vivodi , Τellas κτλ. τι σωστα που δουλευουν...

Αν δούλευε σωστά ή άλλη ντροπή της χώρας μας ο ΟΤΕ μια χαρά θα την δουλεύανε...γιατί τώρα δίνουν ΜΑΧΕΣ!

Τι να πω βρε παιδιά.
Τουλάχιστον ένας τρόπος να δουλεύουν τα φανάρια στους δρόμους δεν υπάρχει;

Μένω κοντά στον περιφερειακό κι έχω ακούσει καμιά δεκαριά σειρήνες ασθενοφόρων από το πρωί...

Άντε, να πω ότι χάσαμε το μισό μεροκάματο, πάει στο καλό. Οι άνθρωποι που τραυματίζονται και σκοτώνονται τι φταίνε;

Αν δούλευε σωστά ή άλλη ντροπή της χώρας μας ο ΟΤΕ μια χαρά θα την δουλεύανε...γιατί τώρα δίνουν ΜΑΧΕΣ!

Eχω προσωπικη εμπειρια απο την Tellas και ξερω πολυ καλα οτι δεν τους φταει κανενας ΟΤΕ.

Απλως ο ΟΤΕ ειναι η ευκολη λυση για την δικη τους ανικανοτητα.

Αυτό το «δεν έχω τηλέφωνο γιατί δεν έχω ρεύμα» δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ παίρνω την γραμμή τηλεφώνου πριν από τον router, με φίλτρο για κάθε συσκευή φυσικά.

Ειναι voip τηλέφωνα και όχι POTS (το οποίο παίρνει ρεύμα από το δίκτυο του παρόχου και δίνουν μόνο η tellas και η forthnet).

Το πρόβλημα δεν είναι οι διακοπές του ρεύματος, αλλά κάποιοι (βλέπε διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ) που κάνουν τον αφοπλιστιστικό συλλογισμό-δήλωση: "Το διοξείδιο του άνθρακα το πίνουμε με τις μπύρες, τα αναψυκτικά.... Δεν είναι ρύπος." :drummer::worshippy::worshippy::worshippy:
Προσκυνώ στη λογική του! Δεν μπορώ καν να το χαρακτηρίσω...
Ή μας περνάνε για &^%$% και λένε τα όσα λένε ανερυθρίαστα ή έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Μάλλον το πρώτο ισχύει, αυτό που μας μένει είναι να το αποδείξουμε, όχι πως μας είναι και δύσκολο δηλαδή αλλά λέμε!
Γι'αυτό λοιπόν και εμείς θα φτιάξουμε κάμποσους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς συμπράτοντας με γερμανική εταιρεία η οποία φαίνεται έχει αναδουλειές στην "πατρίδα" της στην οποία έχουν "φυτέψει" ένα σωρό ηλιακά πάρκα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και εμείς, μία από τις πιο ηλιόλουστες χώρες στην Ευρώπη, κοιμόμαστε όρθιοι. :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΕΗ - Διαχρονικές αξίες

+ 1000 !!!!!!!!!