Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO
fftopic:ΒΓΕΝΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
οχι ειναι ρουφιανος αυτος πια,:rifle:Παύλε Θεέ πάρε την ΠΑΕ!![]()

οχι ειναι ρουφιανος αυτος πια,:rifle:Παύλε Θεέ πάρε την ΠΑΕ!![]()
Παιδιά συγνώμη αν έχει επαναληφθεί το ερώτημα. Αγόρασα προχτές τον αποκωδικοποιητή (HD) και τον συνέδεσα μέσω HDMI σε μια τηλεόραση Sony Bravia. Η περιοχή μου είναι Μαρούσι (στην πλευρά των Μελισσίων) και η κεραία από όσο βλέπω (κεντρική) κοιτάει Υμηττό.
Το πρόβλημα είναι το εξής:
1. Όταν μπορούσε να κατεβάσει πληροφορίες έδειχνε ποιότητα σήματος 29-39%.
2. Από χτες δεν μπορεί καν να κατεβάσει πληροφορίες (ούτε το EPG) για να ξέρω την ποιότητα και
3. Το σημαντικότερο: Υπάρχει delay μεγάλο μεταξύ ήχου και εικόνας. Είναι σαν να βλέπω κινέζικη ταινία kung-fu εποχής Bruce Lee!! Και λίγα σπασιματάκια τα έχω...
Φταίει ο αποκωδικοποιητής και να τον πάω πίσω ή τρέχει κάτι άλλο πιο απλό;
Ευχαριστώ
Πραγματικα ρε παιδια πως το ανακαλυψε;Σχετικά με τη λειτουργεία goto (μάντης ο άνθρωπος που το βρήκε. Δεν αναφέρεται πουθενά στο manual αντίθετα με το step FF/RW που αν και αναφέρεται δεν λειτουργεί). Και στους 2 δέκτες που έχω όταν πατάς το μπλέ κουμπάκι εμφανίζεται μόνο το επιβεβαίωση και οχι ο χρόνος που πληκτρολογείς.
Καλό θα είναι να διορθωθεί και αυτό σε κάποιο firmware update.
Εχεο παρατηρησει κανεις το εξης??γραφω ενα τετραωρο εγγραφης στο δισκο κ το σπαει σε 4 κομματια.το βαζω στο pc κ γινεται το εξης. με media player στο πρωτο αρχειο των 2 γιγα μπορεις να δεις το χρονο που απομενει κ οτι εχει να κανει γενικως με την μετρηση του βιντεο στην αναπαραγωγη τα αλλα τρια δεν τα αναπαραγη.Mε το προγραμμα VLC ανοιγουν κ τα 4 αλλα οτι εχει να κανει με την μετρηση στην αναπαραγωγη δεν μπορεις.εχει κανεις κανενα θεμα με αυτο?
Οπως τα είπες. Για αυτό και εγώ ρώτησα αν γίνεται να μη σπάει το αρχείο (χρισημοποιω NTFS).
Δουλεύει, αλλά όταν το κάνεις αυτό σε αρχείο με υπότιτλους (είτε srt εξωτερικούς είτε εσωτερικους σε mkv) οι υπότιτλοι δεν συγχρονίζονται ποτέ μετά τη χρήση του μπλε κουμπιού. Μόνο αν χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία που σε πηγαίνει στο σημείο που πάτησες τελευταία φορά στοπ (όταν κάνεις πάλι αναπαραγωγή του τελευταίου αρχείου που διέκοψες, σε ρωτάει αν θες να σε πάει εκεί που το άφησες ή από την αρχή. Με αυτή τη λειτουργία οι υπότιτλοι συγχρονίζονται...) Η λειτουργία με το μπλε κουμπί δεν αναγράφεται καν στο manual. Τυχαίο; Δε νομίζω... Μάλλον γιατί δεν λειτουργεί σωστά.
πωπω σε σωζεις.μακαρι να δουλευει.
αυτο που λες ειναι για αρχεια βιντεο που του βαζεις να παιξουν ή και για τις εγγραφες που εχουμε κανει;
Εσυ ναι, αλλα αλλοι βαζουν FAT32 δισκους, για αυτο το εχουν κανει ετσι.
Βαλτα στο pc και καντα μονος σου ενα αρχειο.
Εχω βαρεθει να διαβαζω περιεργα requests στα τελευταια posts. Ο,τι θελει ζηταει ο καθενας. :award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.