Καλημέρα,
Χρησιμοποιώ στον δέκτη το στικάκι 8GB Kingston Traveler 101 όπως αυτό που φαίνεται παρακάτω:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553835
Το στικ είναι φορμαρισμένο σε ΝΤΦΣ από τον ίδιο το δέκτη.
Έχω παρατηρήσει 1-2 θεματάκια:
1. Όταν κάνω μια εγγραφή, τη δω και μετά θέλω να τη σβήσω (με το κίτρινο κουμπάκι και μετά ΟΚ), στο 95% των περιπτώσεων μου βγάζει μήνυμα σφάλματος την πρώτη φορά ενώ το σβήνει τη δεύτερη. Σε ορισμένες περιπτώσεις μου έδινε μήνυμα σφάλματος και τη δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά τελικά κατάφερε να το σβήσει μετά από μερικές ακόμα προσπάθειες.
2. Μερικές φορές μου έτυχε ο δέκτης να ανάβει για προγραμματισμένη εγγραφή, να πετά ένα μήνυμα λάθους (ότι δεν βρίσκει μέσο για εγγραφή) και να μην ξεκινάει την προγραμματισμένη εγγραφή. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιες (λίγες) φορές ο δέκτης καθυστερεί στην αναγνώριση του μέσου (μπορεί και 30-40 δευτερόλεπτα) που είναι κρίσιμα στην περίπτωση της προγραμματισμένης εγγραφής.
Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τα παραπάνω; Αν ναι, με τι μέσο; Ψάχνω να δω αν είναι θέματα του δέκτη με το συγκεκριμένο στικ ή αν γίνονται και με άλλα στικ (οπότε πρέπει να διορθωθούν).
Το στικ σε υπολογιστή ή σε άλλο player παίζει κανονικότατα.
Συμφωνώ ότι σέρνονται...:-( Κανείς άλλος με Kingston Data Traveler 101 (κατά προτίμηση 8GB) με αυτό το πρόβλημα; Άλλοι με USB sticks (όχι σκληρούς δίσκους - μόνο φλασάκια) με ή χωρίς αυτό το πρόβλημα;
Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι καλύτερο από αυτό το φλασάκι, και θέλω να ξέρω αν παίζει ρόλο η ταχύτητα (και βέβαια το έξτρα κόστος που αυτή συνεπάγεται) ή τελικά ό,τι και να βάλεις γίνονται τα ίδια...;
Δεν ξερω βεβαια αν εχει συζητηθει αλλα αν μπορει καποιος φιλος να μου πει τι ειδους αρχεια ειναι οι εγγραφες που κανει ο δεκτης σε ενα δισκο.Ανοιγουν απο υπολογιστη χωρις καποια μετατροπη?
Αυτο πως το βλεπετε? fake?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120587413448&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Τα στικακια μπορεις να τα κανεις πανευκολα να δειχνουν ο,τι χωρητικοτητα θες π.χ. 1,5ΤΒ. To προβλημα ειναι οτι μπορεις να γραψεις μονο μεχρι την πραγματικη τους χωρητικοτητα.![]()
Δοκιμασε να τα περασεις απο το mkvmergeGUI (μερος του mkvtoolnix).
Αυτα τα .mkv που κατεβαiνουν απο το νετ ειναι φτιαγμενα με το mkvmerge, και ολα τα media player ειναι συμβατα με τετοια αρχεια....
Καλημέρα.
Επειδή θέλω να σας κρατώ ενημερωμένους, έχουμε στα χέρια μας ένα δοκιμαστικό νέο firmware που μέχρι στιγμής διορθώνει υπότιτλους και Τimeshift με ένα κουμπί. Όταν θα το έχουμε τεστάρει πλήρως, θα το κοινοποιήσουμε.
Ξέρει κανεις αν το scart του HD αλλά και του SD βγάζει RGB ή S-VHS signal ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.