Δέκτες mpeg-4 της Crystal Audio

Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

λοιπόν προτείνω στην C.A. σε όσους έχουν παράπονα να δίνει δώρο και ένα επιτραπέζιο ψηφιακό ρολοι, 3e στο IKEA έχουν και ενσωματώνουν και ξυπνητήρι..
Χλιδα..

Πιο σοβαρά όμως.. Αφού έγινε που έγινε η πατατιά.. Βάλτε το ρολοι στο firmware και ας μην έχει τις τελιες.. Πιστεύω αυτό είναι πιο σωστό προς τους καταναλωτές

Last edited:
Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Ρε παιδες εχετε κανενα πολυτηλεκοντρολ που να ειναι συμβατο με τον hd αλλα να εχει ολες τις λειτουργιες οκ του δεκτη?

Παρε ενα προγραμματιζομενο με εκμαθηση (learning).
Θα μπορεσεις να περασεις στα κουμπια οποιες λειτουργιες θελεις του δεκτη και οποιες απο την τηλεοραση (πχ ενταση, σβησιμο, κτλ).

Αυτο τουλαχιστον εχω κανει με εναν αλλο δεκτη που εχω.
Α, και οχι μονο! Εχω περασει και του ενισχυτη, ωστε αν τυχον χαλασει του ενισχυτη και ελλειψη συμβατου να μην αναγκαστω να τα σκασω τοσο χοντρα για γνησιο τηλεχειριστηριο ωστε να σκασω και γω...

Τα learning ειναι ακριβα αλλά σου βγαινουν πολυ φθηνα για αυτα που προσφερουν.
Υπαρχουν και παμφθηνα στο ebay... (με σχετικα λιγα κουμπια ομως).

Πιο σοβαρά όμως.. Αφού έγινε που έγινε η πατατιά.. Βάλτε το ρολοι στο firmware και ας μην έχει τις τελιες..
Όπως και να το κάνουμε, όσο και αν θέλουμε να υποστηρίξουμε την εταιρία, δεν παύει να είναι πατατιά να πουλας μια συσκευή που δεν κάνει αυτό που δείχνει... στο κουτί, για αυτό και κάνουμε τις πάπιες και δεν σχολιάζουμε περαιτέρω.

Το να ενεργοποιούταν ρολόι σε stanby έστω και χωρίς τελείες δεν είναι κακή ιδέα (είναι standard εξάλλου στο στρατό!) και αν είναι πραγματοποιήσιμη δεν θα ήταν κακό να το έχετε υπόψιν σας.

Σήμερα έγινα και 'γώ κάτοχος ενός sd για να το συνδέσω σε μια παλια sony crt που έχουμε στην κρεββατοκάμαρα.Εύκολο το ''στήσιμο'' του με σύνδεση scart to scart βρίσκοντας γρήγορα και χωρίς κόπο όλα τα ψηφιακά κανάλια.Δοκιμάζοντας όμως να κάνω μια εγγραφή διαπίστωσα ότι τα αρχεία που δημιουργούνται κατα την εγγραφή ενός προγράμματος αναπαράγονται μόνο στην τηλεόραση που είναι συνδεδεμένος ο δέκτης και δεν μπορούν να αναπαραχθούν,συγκεκριμένα στην samsung b651 που έχω στο σαλόνι.Τί είδους αρχεία είναι και δεν μπορεί να τα ''παίξει'' η samsung;Η κάνω κάτι λάθος εγώ;Αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό θα τον ευχαριστούσα πολύ.

Μόλις διάβασα κάποια προηγούμενα post και είδα ότι δυστυχώς τα αρχεία απο την εγγραφή ειναι dvr και δεν μπορούν να αναπαραχθούν σε άλλες συσκευές με το φλασάκι που έγινε η εγγραφή εκτός και αν γίνει μετατροπή σε avi , η οποία είναι όμως πολύ χρονοβόρα.Υπάρχει άραγε δέκτης sd η hd που κάνει εγγραφή σε αρχεία που μπορούν να ''παίξουν'' και απο τον media player της samsung b651 χωρίς μετατροπή;

Αγόρασα και εγω τον SD σήμερα! Σύνδεσα το καλώδιο απο την κεραία μου βρήκε τα ιδιωτικα κανάλια αλλα μου κόβονται παρα πολύ...εννοω οτι εχει διακοπές στην εικόνα και ήχο! Η κεραιά μου κοιτά προσ υμητο! Στο μενου του SD το σημά λεεί οτι ειναι χαμηλό!!! χρείαζεται γύρισμα η κεραία? αφου τα αναλογικα τα πιανω τζάμι!

Αγόρασα και εγω τον SD σήμερα! Σύνδεσα το καλώδιο απο την κεραία μου βρήκε τα ιδιωτικα κανάλια αλλα μου κόβονται παρα πολύ...εννοω οτι εχει διακοπές στην εικόνα και ήχο! Η κεραιά μου κοιτά προσ υμητο! Στο μενου του SD το σημά λεεί οτι ειναι χαμηλό!!! χρείαζεται γύρισμα η κεραία? αφου τα αναλογικα τα πιανω τζάμι!
ΓΥΡΝΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ.

Re: Απάντηση: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Μόλις διάβασα κάποια προηγούμενα post και είδα ότι δυστυχώς τα αρχεία απο την εγγραφή ειναι dvr και δεν μπορούν να αναπαραχθούν σε άλλες συσκευές με το φλασάκι που έγινε η εγγραφή εκτός και αν γίνει μετατροπή σε avi , η οποία είναι όμως πολύ χρονοβόρα.Υπάρχει άραγε δέκτης sd η hd που κάνει εγγραφή σε αρχεία που μπορούν να ''παίξουν'' και απο τον media player της samsung b651 χωρίς μετατροπή;

Ο HD της Crystal Audio που έχω, όταν γράφει φτιάχνει ts αρχεία (τα χωρίζει ανά 2GB) τα οποία τα παίζει άνετα ο υπολογιστής με VLC, MPC, κλπ. Αν είναι πολλά και θες να τα ενώσεις για να παίξεις (από το PC) όλο το πρόγραμμα που έγραψες με τη μία, τα ενώνεις με το ts splitter. Το dvr αρχείο (μιλάω για τον HD που έχω) ουσιαστικά είναι μια playlist που την τρέχεις μέσα από τον δέκτη για να διαβάσει όλα τα ts με τη σειρά

Όταν βλέπουμε το EPG, με κίτρινο κουμπί κάνει page down στην περιγραφή και με το μπλε κουμπί κάνει page up.

Ορίστε τώρα ένα tip για τον HD δέκτη:
Με το κόκκινο κουμπί κάνει page down στις ημερομηνίες (μπορείς να πας 1 ή περισσότερες μέρες μπροστά) και με το πράσινο page up! :a0210:

Ακόμα ένα:

Σε κατάσταση θέασης τηλεόρασης, με πάτημα του μπλε κουμπιού ανοίγει το πινακάκι των προγραμματισμένων λειτουργιών! :music-smiley-005:

Καλημέρα.

Κύριοι της CA (Tek_Killa και Crystal_Druid), έχουμε κανένα νεότερο από το μέτωπο των παρεμβολών του τηλεχειριστηρίου με τις LG τηλεοράσεις;

Καλημέρα.

Κύριοι της CA (Tek_Killa και Crystal_Druid), έχουμε κανένα νεότερο από το μέτωπο των παρεμβολών του τηλεχειριστηρίου με τις LG τηλεοράσεις;

Επιπλέον για όσους έχουν πάρει τους δέκτες και έχουν πρόβλημα με το τηλεχειριστηριο τι προβλέπεται?

Δοκιμάζουμε και το firmware που θα συνοδεύει το νέο τηλεχειριστήριο (μόνο για τους κάτοχους LG). Σε λίγες μέρες θα έχετε νέα και για αυτό.

Το firmware που διορθώνει θέματα υποτίτλων στα έργα και timeshift θα το ποστάρω το πολύ μέχρι τη Δευτέρα.

Επιπλέον για όσους έχουν πάρει τους δέκτες και έχουν πρόβλημα με το τηλεχειριστηριο τι προβλέπεται?

Το πρόβλημα με τις LG εννοείς ή απλά το κοντρόλ δεν πιάνει;

Το πρόβλημα με τις LG εννοείς ή απλά το κοντρόλ δεν πιάνει;

Οχι το προβλημα που εχει με τισ παρεμβολές στις Τηλεοράσεις lg. θα πρεπει να αλλαχτει το firmware σε όσους εχουν πάρει ήδη?

Οχι το προβλημα που εχει με τισ παρεμβολές στις Τηλεοράσεις lg. θα πρεπει να αλλαχτει το firmware σε όσους εχουν πάρει ήδη?

Aλλαγή firmware μαζί με νέο τηλεκοντρόλ. Το νέο αυτό firmware (μόνο για όσουν έχουν θέματα με LG) είναι έτοιμο. Τα τηλεκοντρόλ που έγιναν παραγγελία περιμένουμε για να ανεβάσουμε σχετική ανακοίνωση.

Θα ανακληθεί το υπάρχον στοκ στους HD από τα καταστήματα για να αντικατασταθεί το τηλεκοντρόλ ?

Θα ανακληθεί το υπάρχον στοκ στους HD από τα καταστήματα για να αντικατασταθεί το τηλεκοντρόλ ?

τωρα σωθηκες...απλα θα σου πει να κανεις αναβαθμιση απο το ιντερνετ...