Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο μιας και η έξοδο του αποκωδικοποιητή είναι RGB και όχι VGA όπως η είσοδος της οθόνης που έχεις. Θα χρειαστείς μετατροπέα από RGB->VGA και βασικά καλύτερα (από άποψη κόστους και τελικής εικόνας) να πάρεις τον HD για αυτή τη δουλειά...Εχω την SD εκδοση. Ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω αυτόν τον δέκτη με μια οθονη με εισοδο VGA και DVI; Γινεται με απλό καλώδιο scart σε vga;
Γιατι ο δεκτης μου ο HD χανει τα καναλια που και που και πρεπει να τα ξανασκαναρω ?
Καλημέρα σε όλους.
Έχω τον HD εδώ και 2 μήνες. Από όταν τον πήρα έπιασα όλα τα ψηφιακά άψογα (έκανα και το firmware upgrade) . Τον έχω συνδέσει με HDMI με την τηλεόραση.
Εδώ και 3 μέρες δεν πιάνει κανένα κανάλι. Η κεραία εξακολουθεί και πιάνει τα αναλογικά (με πολλά χιόνια βέβαια).
Ο crystal audio λειτουργεί κανονικά κατά τα άλλα και μπορώ να βλέπω ταινίες μέσα από το σκληρό μου.
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο?
Ευχαριστώ πολυ´
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Την κεραία την τσέκαρα, είναι όλα όπως πριν. Βέβαια, αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό, καθώς "βλέπει" Υμηττό.
Πάντως, η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν 2 μήνες τα αναλογικά τα έπιανα πολύ πολύ καλά. τώρα πολύ μέτρια. λες να φταίει αυτό?
ps.: Τα ψηφιακά MPEG2 τα πιάνω "τζάμι"..
1. Εάν θες αποκ/τή που να παίζει και έργα από USB αποθηκευτικά μέσα (ο SD δεν παίζει έργα),
Συνεχίζω να πιστεύω πως φταίει η κεραία σου φίλε μου, ή η περιοχή σου. Μπορείς όμως να φέρεις από εδω τον δέκτη να τον τσεκάρουν επιτόπου στο τεχνικό μας τμήμα για να δούν εάν όντως δε φταίει ο δέκτης ή τελικά έχει κάποιο πρόβλημα.
Kάνε και μια παληκαριά όμως πριν! Βάλε το καλώδιο της κεραίας κατευθείαν στην τηλεόραση (να μην παρεμβάλεται ο δέκτης) και δες αν όντως έχουν προβλημα τα αναλογικά ακόμα.![]()
Δυστυχώς κι εγώ που το έψαξα δεν υπάρχουν οι HD οι απλοί σε κωτσοβολο λεει οτι υπάρχει στο σαιτ για παραγγελίαΠαιδιά έψαξα μέσω skroutz να βρώ που υπάρχουν αυτοί οι δέκτες, τίποτα. Υπάρχουν καταρχήν ακόμη στην αγορά? Θεσσαλονίκη είμαι. Αλλά και Αθήνα να βρώ κανένα πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.