Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Αν εννοείς αυτό που έχει γραφτεί στο sdtv δεν έχει καμία σχέση με τα γραφόμενα του Μανώλο...

Ας μου δώσει άδεια ο κ. Arno να δημοσιευθεί και εδώ για να λυθούν κάποιες απορίες...

Οι αντιρρήσεις μου έχουν να κάνουν με το ότι κάποιοι, δεν ξέρω για ποιο λόγο, προσπαθούν να βγάλουν τον δέκτη «κλώνο» ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

Και για να μην παρεξηγούμαι postaro σαν απλός κάτοχος, που έχει δώσει κάποια λεφτά και προσπαθεί να στηρίξει το προιόν που αγόρασε...

Για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος δέκτης που μοιράζεται το ίδιο board με άλλους δέκτες.

Το board που φοράει είναι OEM προϊόν (όπως και πολλές άλλες εταιρείες, πχ Mvision).

Η διαφορά έγκειται πάντα στην ομάδα που αναπτύσσει το λογισμικό κάθε δέκτη.

Και στο 99 % των περιπτώσεων αυτό είναι που κάνει τη διαφορά σε κάποιες εταιρείες και λέγεται υποστήριξη.

Δεν υπάρχει λόγος για κοκορομαχίες λοιπόν και συνεχίστε να ενημερώνετε για τις όποιες εξελίξεις χωρίς να κοντράρεστε.... (και χωρίς να βλέπετε και φαντάσματα !!!!:D)

Για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος δέκτης που μοιράζεται το ίδιο board με άλλους δέκτες.

Το board που φοράει είναι OEM προϊόν (όπως και πολλές άλλες εταιρείες, πχ Mvision).

Και στο 99 % των περιπτώσεων αυτό είναι που κάνει τη διαφορά σε κάποιες εταιρείες και λέγεται υποστήριξη.

Δεν υπάρχει λόγος για κοκορομαχίες λοιπόν και συνεχίστε να ενημερώνετε για τις όποιες εξελίξεις χωρίς να κοντράρεστε.... (και χωρίς να βλέπετε και φαντάσματα !!!!:D)
+1:grinning-smiley-043

Οι αντιρρήσεις μου έχουν να κάνουν με το ότι κάποιοι, δεν ξέρω για ποιο λόγο, προσπαθούν να βγάλουν τον δέκτη «κλώνο» ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

Και για να μην παρεξηγούμαι postaro σαν απλός κάτοχος, που έχει δώσει κάποια λεφτά και προσπαθεί να στηρίξει το προιόν που αγόρασε...

φιλε στελιο δεν ειπα οτι ειναι κλωνος ημουν και εγω κατοχος του συγκεκριμενου δεκτη αλλα πριν απο αυτον ειχα mvision αλλα δεν με εντυπωσιασε οπως επισης και ο spider.....σε καμια περιπτωση δεν θελω να σε προσβαλω για την επιλογη σου και την αγορα σου....απλα πλεον στην αγορα κυκλοφορουν δεκτες οπως πχ opticum mvision onlien που ειναι ιδιοι και το μοναδικο πραγμα που αλλαζει ειναι τα φιρμ. κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τα μοντελα του mvision και του sipder η αποψη μου ειναι καλοπροαιρετη και σε καμια περιπτωση υποπτη και επιθετικη-bye-

Προσωπικά δεν βλέπω ούτε φαντάσματα, ούτε κοντράρομαι με κανέναν...

φιλε στελιο δεν ειπα οτι ειναι κλωνος ημουν και εγω κατοχος του συγκεκριμενου δεκτη αλλα πριν απο αυτον ειχα mvision αλλα δεν με εντυπωσιασε οπως επισης και ο spider.....σε καμια περιπτωση δεν θελω να σε προσβαλω για την επιλογη σου και την αγορα σου....απλα πλεον στην αγορα κυκλοφορουν δεκτες οπως πχ opticum mvision onlien που ειναι ιδιοι και το μοναδικο πραγμα που αλλαζει ειναι τα φιρμ. κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τα μοντελα του mvision και του sipder η αποψη μου ειναι καλοπροαιρετη και σε καμια περιπτωση υποπτη και επιθετικη-bye-

Θα έλεγα πως αυτή η διατύπωση είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη φίλε Μανωλο...:operator:

Στέλιο δεν ήταν για εσένα τα συμπαθέστατα φαντάσματα.... :D

Εχει αναφερθει οτι απο εδω και περα τα επομενα firmware θα περιεχουν βελτιωσεις τις οποιες εχουν ζητησει οι κατοχοι του δεκτη.
Ποιες βελτιωσεις νομιζεται οτι χρειαζετε ο δεκτης κατα την γνωμη σας ;
Μεσα σε λογικα πλαισια που να αντεχει το hardware του δεκτη.
Η ποιες βελτιωσεις θα θελατε τελος παντων εσεις οι οποιες μπορουν να υλοποιηθουν;

Πρώτη και καλύτερη για μένα να διαβάζει το reader κι άλλες καρτούλες (χωρις mod)...:rolleyes:

Last edited:

Παρόλα αυτά αυτά είναι λεπτομέρειες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας του.

Ένα πρόβλημα που παρουσιάζει ο δέκτης στην 11361V τη συχνότητα του arte hd και μόνο όταν είναι ενεργοποιημένοι οι υπότιτλοι αυτοί παρουσιάζονται στο πάνω μέρος της οθόνης αριστερά με μεγάλα γράμματα και 2-3 φορές στο πάνω πάνω μέρος της οθόνης με μικρή γραμματοσειρά (πρώτη φωτό ) εμφανίζεται η ένδειξη menu πάνω στο δέκτη ενώ στην οθόνη της tv συνεχίζει να δείχνει το κανάλι κανονικά και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση από μόνος του ή κολλάει και πρέπει να του κλείσεις τον γενικό , θα ήθελα όσοι έχουν τη δυνατότητα να δουν το arte hd ας ενεργοποιήσουν τους υπότιτλους και ας αναφέρουν αν παρατηρούν το ίδιο πρόβλημα , το σήμα στην ίδια συχνότητα είναι ισχυρό και δεν παρουσιάζεται κανένα σπάσιμο της εικόνας (φωτο2 )

Attachments

• DSC02555.JPG
    DSC02555.JPG
    80.6 KB · Views: 49
  • DSC02553.JPG
    DSC02553.JPG
    104.4 KB · Views: 51
  • DSC02552.JPG
    DSC02552.JPG
    58.2 KB · Views: 43

Ένα πρόβλημα που παρουσιάζει ο δέκτης στην 11361V τη συχνότητα του arte hd και μόνο όταν είναι ενεργοποιημένοι οι υπότιτλοι αυτοί παρουσιάζονται στο πάνω μέρος της οθόνης αριστερά με μεγάλα γράμματα και 2-3 φορές στο πάνω πάνω μέρος της οθόνης με μικρή γραμματοσειρά (πρώτη φωτό ) εμφανίζεται η ένδειξη menu πάνω στο δέκτη ενώ στην οθόνη της tv συνεχίζει να δείχνει το κανάλι κανονικά και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση από μόνος του ή κολλάει και πρέπει να του κλείσεις τον γενικό , θα ήθελα όσοι έχουν τη δυνατότητα να δουν το arte hd ας ενεργοποιήσουν τους υπότιτλους και ας αναφέρουν αν παρατηρούν το ίδιο πρόβλημα , το σήμα στην ίδια συχνότητα είναι ισχυρό και δεν παρουσιάζεται κανένα σπάσιμο της εικόνας (φωτο2 )

Πράγματι το κάνει !
Που πας και τα βρίσκεις κι εσύ βρε Αντώνη !!! :grinning-smiley-043
Εμάς μας έβγαλε μεγάλη γραμματοσειρά όμως ! :flipout:

Aφου ημουν επισκεπτης τοσο καιρο και διαβαζα το θεμα τωρα που τον πηρα και εγω αποφασισα να γραφτω.
στην αγορα με βοηθησε και το περιοδικο που ειχε αφιερωμα.
Τον εχω 2 μερες τωρα και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Πολη καλη εικονα.
Βλεπω το arte hd και το zdf hd κυριως.

Ένα πρόβλημα που παρουσιάζει ο δέκτης στην 11361V τη συχνότητα του arte hd και μόνο όταν είναι ενεργοποιημένοι οι υπότιτλοι αυτοί παρουσιάζονται στο πάνω μέρος της οθόνης αριστερά με μεγάλα γράμματα και 2-3 φορές στο πάνω πάνω μέρος της οθόνης με μικρή γραμματοσειρά...

Το δοκίμασα χθες το βράδυ, αλλά είχε ένα θεατρικό έργο και δεν είχε υποτιτλους δεν έκανε τίποτα, θα το ξαναδοκιμάσω...

Aφου ημουν επισκεπτης τοσο καιρο και διαβαζα το θεμα τωρα που τον πηρα και εγω αποφασισα να γραφτω.
στην αγορα με βοηθησε και το περιοδικο που ειχε αφιερωμα.
Τον εχω 2 μερες τωρα και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Πολη καλη εικονα.
Βλεπω το arte hd και το zdf hd κυριως.

Καλοθέατος...