Στην πρωτη εμφανιση των υποτιτλων μου εμφανισε κατι τεραστιους χαρακτηρες στο πανω μερος της οθονης.
Οταν ηρθε η ωρα και επρεπε να ξαναβγαλει υποτιτλους μου χαθηκε η εικονα του καναλιου και εμφανιστηκαν ασπρομαυρες γραμμες στην οθονη και μπροκαρε ο δεκτης και τον εκλεισα απο τον διακοπτη πισω και μετα τον ανοξα παλι.
Εκ της γενικής διαχείρισης του φόρουμ:
ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι λογαριασμοί bill007, dias007 και fantasma1 ανήκουν στο μέλος john 78, που αποκλείστηκε διά παντός από το φόρουμ. Όπως θα παρατηρήσετε, προμοτάρει ασυστόλως πλέον, και δημιουργώντας φαινομενικά απόψεις "τρίτων" μη πραγματικών χρηστών, τον συγκεκριμένο δέκτη. Επομένως παρακαλώ να είστε προσεκτικοί σε όσα διαβάζετε, τώρα για τα λοιπά... υπάρχουν και οι φύλακες του φόρουμ. Ευχαριστώ.
Στέλιο το πρόβλημα με το κανάλι είναι κοινό, δηλαδή το έχει και ο 300HD... (φυσικό είναι άλλωστε μιας και μιλάμε για το ίδιο hardware....ή και software....).
Έχει γίνει αναφορά για το πρόβλημα και λογικά κάποια στιγμή θα πέσει αναβάθμιση..
υ.γ. Έχεις δεχθεί εδώ μέσα επίθεση από κάποιον και δεν το ξέρουμε ???? (ρητορικό το ερώτημα...)
Έτσι όπως αναφέρθηκε από τον φίλο Adonis νόμιζα ότι ήταν μόνο από τον spider... Ok λοιπόν...
Μην το συνεχίζουμε φίλε Afam, αρχίζει να κουράζει το θέμα...
Ανέφερα εγώ πουθενά ότι έχω δεχθεί επίθεση και δεν το ξέρω????
Να ρωτήσεις αυτόν που το διαπίστωσε....
Και τέλος πάντων ας αφήσουμε το offtopic, δεν οδηγεί πουθενά, ας ασχοληθούμε με τα του δέκτη...![]()
...Τριτο η υποστηριξη ntfs δισκων...
Ήμουν αποφασισμένος να πάρω τον δέκτη αλλά αυτή η συμπεριφορά (ban μελών,χαραχτηρισμοί,ασέβεια σε άλλα μέλη του forum,2πλοί λογαριασμοί) με κάνει να διστάζω.
Επειδή ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει παρά μόνο φήμες, υπάρχει περίπτωση ο δέκτης να παίζει mkv με αναβάθμιση ? NTFS τελικά υποστηρίζει ή όχι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.