Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Eyχαριστω.
Δοκιμασα και εγω και οι υποτιτλοι ηταν στα γαλλικα
υπαρχει και αλλο μοντελο ο 7000 ?
ξερετε τιποτα γι αυτο ?

Τον δοκιμασα και εγω εχθες με τους γαλλικους υποτιτλους.
Στην πρωτη εμφανιση των υποτιτλων μου εμφανισε κατι τεραστιους χαρακτηρες στο πανω μερος της οθονης.
Οταν ηρθε η ωρα και επρεπε να ξαναβγαλει υποτιτλους μου χαθηκε η εικονα του καναλιου και εμφανιστηκαν ασπρομαυρες γραμμες στην οθονη και μπροκαρε ο δεκτης και τον εκλεισα απο τον διακοπτη πισω και μετα τον ανοξα παλι.
Εχω περασμενο το τελευταιο firmware.

Εκ της γενικής διαχείρισης του φόρουμ:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι λογαριασμοί bill007 και dias007 ανήκουν στο μέλος john 78, που αποκλείστηκε διά παντός από το φόρουμ. Όπως θα παρατηρήσετε, προμοτάρει ασυστόλως πλέον, και δημιουργώντας φαινομενικά απόψεις "τρίτων" μη πραγματικών χρηστών, τον συγκεκριμένο δέκτη. Επομένως παρακαλώ να είστε προσεκτικοί σε όσα διαβάζετε, τώρα για τα λοιπά... υπάρχουν και οι φύλακες του φόρουμ. Ευχαριστώ.

Στην πρωτη εμφανιση των υποτιτλων μου εμφανισε κατι τεραστιους χαρακτηρες στο πανω μερος της οθονης.
Οταν ηρθε η ωρα και επρεπε να ξαναβγαλει υποτιτλους μου χαθηκε η εικονα του καναλιου και εμφανιστηκαν ασπρομαυρες γραμμες στην οθονη και μπροκαρε ο δεκτης και τον εκλεισα απο τον διακοπτη πισω και μετα τον ανοξα παλι.

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Στην ομάδα προστέθηκε και το username fantasma1
Εκ της γενικής διαχείρισης του φόρουμ:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι λογαριασμοί bill007, dias007 και fantasma1 ανήκουν στο μέλος john 78, που αποκλείστηκε διά παντός από το φόρουμ. Όπως θα παρατηρήσετε, προμοτάρει ασυστόλως πλέον, και δημιουργώντας φαινομενικά απόψεις "τρίτων" μη πραγματικών χρηστών, τον συγκεκριμένο δέκτη. Επομένως παρακαλώ να είστε προσεκτικοί σε όσα διαβάζετε, τώρα για τα λοιπά... υπάρχουν και οι φύλακες του φόρουμ. Ευχαριστώ.

Μετά από άλλη μια προσπάθεια χθες μου τόκανε και μένα, τεράστιοι υπότιτλοι κάτω δεξιά και ο δέκτης κολλάει...

Στέλιο το πρόβλημα με το κανάλι είναι κοινό, δηλαδή το έχει και ο 300HD... (φυσικό είναι άλλωστε μιας και μιλάμε για το ίδιο hardware....ή και software....).
Έχει γίνει αναφορά για το πρόβλημα και λογικά κάποια στιγμή θα πέσει αναβάθμιση..

υ.γ. Έχεις δεχθεί εδώ μέσα επίθεση από κάποιον και δεν το ξέρουμε ???? (ρητορικό το ερώτημα... :D)

Στέλιο το πρόβλημα με το κανάλι είναι κοινό, δηλαδή το έχει και ο 300HD... (φυσικό είναι άλλωστε μιας και μιλάμε για το ίδιο hardware....ή και software....).
Έχει γίνει αναφορά για το πρόβλημα και λογικά κάποια στιγμή θα πέσει αναβάθμιση..

Έτσι όπως αναφέρθηκε από τον φίλο Adonis νόμιζα ότι ήταν μόνο από τον spider... Ok λοιπόν...

υ.γ. Έχεις δεχθεί εδώ μέσα επίθεση από κάποιον και δεν το ξέρουμε ???? (ρητορικό το ερώτημα... :D)

Μην το συνεχίζουμε φίλε Afam, αρχίζει να κουράζει το θέμα...

Έτσι όπως αναφέρθηκε από τον φίλο Adonis νόμιζα ότι ήταν μόνο από τον spider... Ok λοιπόν...

Μην το συνεχίζουμε φίλε Afam, αρχίζει να κουράζει το θέμα...

Λόγω του ότι έχει κουράσει πολύ το θέμα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.
Εδώ μέσα κανείς δεν σου επιτέθηκε.......-bye-

Ανέφερα εγώ πουθενά ότι έχω δεχθεί επίθεση και δεν το ξέρω????

Να ρωτήσεις αυτόν που το διαπίστωσε....

Και τέλος πάντων ας αφήσουμε το offtopic, δεν οδηγεί πουθενά, ας ασχοληθούμε με τα του δέκτη...-bye-

Ανέφερα εγώ πουθενά ότι έχω δεχθεί επίθεση και δεν το ξέρω????

Να ρωτήσεις αυτόν που το διαπίστωσε....

Και τέλος πάντων ας αφήσουμε το offtopic, δεν οδηγεί πουθενά, ας ασχοληθούμε με τα του δέκτη...-bye-

:D -bye-

Για να κανω προβα το avatar ... εμπνευστηκα απο τα λεγομενα του Αfam για τις επιθεσεις.
Η οποια ομοιoτητα του εικονιζομενου με το κοκκινο σπαθι με οποιονδηποτε εχει κανει "επιθεσεις" ειναι εντελως συμπτωματικη ... lol
Για να μην ειμαι :offtopic: να αναφερθω τωρα στον δεκτη.
Για να κανουμε μια σουμα με ενδεχομενες αναβαθμισεις.
Αναφερθηκε o channel editor ... οντως χρειαζετε ενας καλος να μην αναγκαζομαστε να αγορασουμε επιπλεον καποιον οπως τον setedit.
Απο το μενου του δεκτη φτιαχνονται λιστες αλλα δεν καμμια σχεση με το προγραμμα που και περισσοτερες δυνατοτητες εχει και πιο ευκολοχρηστο ειναι.
Υποστηριξη ολων των καρτων που ειπε ο στελιος ... χρειαζεται οντως.
Απο την μια δεν εχουν ολοι οι χρηστες μοντουλες απο την αλλη αφηνει ασχημη εντυπωση να βλεπει καποιος ενα δεκτακι 2 χρονων των 50 ευρω να τις υποστηριζει ολες και οι δεκτες αυτοι να μην μπορουν.
Τριτο η υποστηριξη ntfs δισκων.
Δεν ειναι ουτε μια ουτε δυο οι φορες που αρπαξα τον usb δισκο που εβαλα στον spider για να περασω καποιο αρχειο να το μεταφερω αλλου και μου εβγαλε οτι το συστημα που εχει το fat δεν υποστηριζει τοσο μεγαλα αρχεια.
Τι να κανουμε η δυναμη της συνηθειας γιατι τον δισκο τον ειχα και μετεφερα μεγαλα αρχεια απο τον ενα υπολογιστη στον αλλο.
Ανεφερα το θεμα με την ρυθμιση του ηχου που βγαζει απο την οπτικη εξοδο ο δεκτης και δεν ρυθμιζετε η ενταση αλλα διαβασα απο διπλα στον μεγαλο του αδερφο τον mvision οτι εχει γινει επιτηδες και μου δινει την εντυπωση οτι ειναι θεμα hardware που σημαινει οτι θα μεινη ετσι.
Τωρα για το bug με το κολλημα στο καναλι με τους γαλλικους υποτιτλους πιστευω αργα η γρηγορα να το φτιαξουν.
Α δεν γραφω αλλο γραψετε κατι και εσεις.

Προσεχως παιχνιδια Nintendo στον δεκτη.

Για αναβαθμιση θα προτεινα ntfs, 1080p, mkv, δυνατοτητα εξωτερικων υποτιτλων σε δορυφορικο καναλι.

Last edited:

Για να υποστηριξει mkv αρχεια πρεπει να υοπστηριξει πρωτα το ntfs διοτι τα ποιο πολλα απο αυτα ειναι πανω απο 4 γιγα σε μεγεθος.
Και φυσικα ταυτοχρονα και srt υποτιτλους σε αυτα τα αρχεια εννοειτε.
Τωρα για το 1080p εκει δεν ξερω εαν το hardware που εχει ο δεκτης αντεχει για κατι τετοιο.
Δυνατοτητα εξωτερικων υποτιτλων σε δορυφορικο καναλι δεν ξερω πως το εννοεις.
Να βλεπουμε ενα εργο σε καποιο καναλι που δεν εχει υποτιτλους και να φορτωνονται μεσω ιντερνετ οι υποτιτλοι αυτοματα απο μια database υποτιτλων στην γλωσσα που θελουμε ;
Τα games απο οτι εριξα μια ματια θα ειναι αυτα του εξομειωτη mame αν δεν κανω λαθος.
Θα ενσωματωσουν τον εξομειωτη στο firmware και μαλλον θα εχουμε τα παιχνιδια και θα τα φορτωνει απο τον σκληρο καθως ετσι το φανταζομε.
Δεν ειναι κακη ιδεα αλλα το ερωτημα ειναι κατα ποσο θα βολευει να τα παιζει καποιος με το τηλεκοντρολ του δεκτη.
Θα δειξη στην πραξη.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ήμουν αποφασισμένος να πάρω τον δέκτη αλλά αυτή η συμπεριφορά (ban μελών,χαραχτηρισμοί,ασέβεια σε άλλα μέλη του forum,2πλοί λογαριασμοί) με κάνει να διστάζω.

Επειδή ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει παρά μόνο φήμες, υπάρχει περίπτωση ο δέκτης να παίζει mkv με αναβάθμιση ? NTFS τελικά υποστηρίζει ή όχι ?

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ήμουν αποφασισμένος να πάρω τον δέκτη αλλά αυτή η συμπεριφορά (ban μελών,χαραχτηρισμοί,ασέβεια σε άλλα μέλη του forum,2πλοί λογαριασμοί) με κάνει να διστάζω.

Επειδή ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει παρά μόνο φήμες, υπάρχει περίπτωση ο δέκτης να παίζει mkv με αναβάθμιση ? NTFS τελικά υποστηρίζει ή όχι ?

Δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις τον δέκτη, απλά κρίνεις και αποφασίζεις.

Για τα ερωτήματα που θέτεις όλο και κάποιο από τα παιδιά που παρακολουθούν την εξέλιξη του δέκτη θα σου απαντήσει !!!!

NTFS ΔΕΝ υποστηρίζει (ακόμα ?)
ματρόσκες ΔΕΝ παίζει (και το βλέπω λίγο δύσκολο να παίξει)

Πάντως για να πώ την σκάφη, σκάφη, όλα αυτά τα γράφει 2 post πιο πάνω. Δεν ξέρω γιατί δεν τα είδες.

Σίμος

Last edited: