Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

καλημερα και απο εμενα.
πολυ ενδιαφερον το θρεντ οπως και ολο το φορουμ,και για ακομη μια φορα βρηκα πολυτιμες πληροφοριες για το προιον που χρεισζομαια
διαβασα και τις 88 σελιδες και ειμαι ψημενος για την αγορα του 7000HD.
το θεμα ειναι τωρα εκτος απο το site το αγγλικο,απο που αλλου μπορω να το προμηθευτω;ενδιαφερομαι βεβαια για το *πληρες* προιον,με το gift του,και τα παντα ολα του που λενε.
(δεδομενου οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι ετσι και αλλιως,και οτι ειναι η πρωτη μου επαφη με τα δορυφορικα,λογω του οτι θα χρειαστω τα παντα απο εξοπλισμο,μετραει και το τελευταιο ευρω)

ευχαριστω για την απαντηση.
βρηκα το s.tp..s και ενω η τιμη ειναι πολυ καλη ,δεν αναφερει τιποτα για gift.
εχει ψωνισει κανεις απο εκει,ειναι αξιοπιστοι;και αν ναι δωρακι περιεχεται στην προσφορα τους;
εκανα βεβαια το ερωτημα και στους ιδιους αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις αν και ποτε θα απαντησουν,ρωτω και εσας.

εχει ψωνισει κανεις απο εκει,ειναι αξιοπιστοι;και αν ναι δωρακι περιεχεται στην προσφορα τους;
εκανα βεβαια το ερωτημα και στους ιδιους αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις αν και ποτε θα απαντησουν,ρωτω και εσας.
Αυτά δεν γράφονται.....

αν αθελα μου εγραψα κατι που μπορει να δημιοργησει προβλημα στο φορουμ η στα μελη του ζητω συγνωμη.
απλα οι εποχες ειναι δυσκολες και ακομη και αυτο το card reader ειναι σημαντικο για μενα αφου ειναι δωρο.
τελος παντων.
αν καοοιος γνωριζει και θελει να βοηθησει θα κοιταξω και τα πμ μου,αλλιως θα περιμενω μηπως μου απαντησουν απο την φορμα που εχουν στο site.

Σαν κατάστημα αξιόπιστο 100%,
σαν εξυπηρέτηση ...άψογο
τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω εγώ φίλε μου, από χωρίο είμαι....

παντως στο ερωτημα που τους εστειλα δεν ελαβα καν απαντηση.
και μετα παραπονιομαστε οτι δεν στηριζουμε τις ελληνικες επιχειρησεις..
τεσπα.ας ειναι καλα το νετ και ο βρετανος.

@ross

Αφού λοιπόν - όπως λες - διάβασες και τις 88 σελίδες και δεν πήρες χαμπάρι όλον τον χαμό που έγινε, τι κάνεις ;

1 Ρωτάς ΑΕΡΑ ΜΠΑΝΑ κάτι που είναι στο όριο της νομιμότητας.

2 Μετά, λες και δεν πήρες απάντηση, ρωτάς την ίδια ***** με έμεση αναφορά σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Αν δλδ σου απαντήσει κάποιος - με μαγαζί - σε όλα, να βρει το μπελά του.

3 Και κατόπιν μας πληροφορείς οτι αφού δεν έλαβες απάντηση (λες και υπήρχε θέμα να πάρεις δημόσια) ψώνισες από αλλού, ωστε κανένας με μαγαζί να μην έχει νόημα πλέον να ασχοληθεί.

Τα πας εξαιρετικά.

Σίμος

ΥΓ : Δεν θα σου απαντήσω...

ιλε το μηνυμα σου ειναι επιθετικο και δεν θα μπω στον πειρασμο να απαντησω με τον ιδιο τροπο.
τι ακριβως ειναι αυτο που κινειται στα ορια της νομιμοτητας ;
η λεξη gift; το card reader;
τι να πω...
καποιο προβλημα εχω εγω ή μπορει και εσυ.
ελπιζω οτι το μηνυμα σου δεν εκφραζει την αποψη των διαχειριστων και των διαχειστων του σαιτ.
αν παλι την εκφραζει μπορω να banαριστω και μονος μου.
δεν ειναι το μονο φορουμ το οποιο επισκεπτομαι και ομολογω οτι εκπλησομαι σε καποιο βαθμο με την *φιλικοτητα* και την εξυπηρετηση που συναντησα.

ιλε το μηνυμα σου ειναι επιθετικο και δεν θα μπω στον πειρασμο να απαντησω με τον ιδιο τροπο.
τι ακριβως ειναι αυτο που κινειται στα ορια της νομιμοτητας ;
η λεξη gift; το card reader;
τι να πω...
καποιο προβλημα εχω εγω ή μπορει και εσυ.
ελπιζω οτι το μηνυμα σου δεν εκφραζει την αποψη των διαχειριστων και των διαχειστων του σαιτ.
αν παλι την εκφραζει μπορω να banαριστω και μονος μου.
δεν ειναι το μονο φορουμ το οποιο επισκεπτομαι και ομολογω οτι εκπλησομαι σε καποιο βαθμο με την *φιλικοτητα* και την εξυπηρετηση που συναντησα.

Λες να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας; Εχει γίνει τόσος ντόρος για το ζήτημα !
Απο ότι βλέπεις, η κατηγορία ειναι σε μεγάλο βαθμό αυτοδιαχειριζόμενη, και αυτό είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έχουν οι Συντονιστές και η Διαχείριση σε ΟΛΟΥΣ όσους συμμετέχουν .... Όσοι λοιπόν γράφουμε εδώ, φροντίζουμε να διατηρούμε το χώρο "καθαρό"...

Το ίδιο θα ζητήσω κι απο εσένα.
Δεν τίθεται (εννοείται!) θέμα ban ! Το άν θα θέλεις να συμμετέχεις όμως, ήταν είναι και θα είναι αποκλειστικά δική σου επιλογή.

Τέλος τον χαρακτηρισμό σου περι "φιλικότητας" θα τον αφήσω ασχολίαστο. Είναι κρίμα να κακοκαρδιστούμε ...

Φιλικά,

Φίλιππος

φιλε mourate ο απο πανω αφησε υπονοουμενα οτι μπηκα να κανω δυσφημιση στον λαρισσαιο και διαφημιση στον βρετανο.
και ως συντονιστης αυτα ειχες μονο να πεις;
για την επιθεση του δεν ειψες να πεις κατι δημοσια;
ειμαι 1,5 χρονο στο φορουμ και περιμενα τοσο για να μπω να βλαψω το site του ενος και να διαφημισω καποιο αλλο;
το κειμενο (το υφος και οι λεξεις )του angelπωςτον λενε εσενα σε αντιπροσωπευει;
αν ναι πες το δημοσια,και επιβραβευσε τον κιολας
αν οχι τοτε μπορεις να το πεις.
εσυ θεωρεις οτι τα μηνυματα μου ηταν κακοβουλα και εκτος των κανονων καλης λειτοτργιας των φπρουμ;
θεωρεις οτι δεν κρατησα το χωρο *καθαρο*;

Αν είναι να μου στέλνεις pm με το ίδιο περιεχόμενο που αναρτάς δημόσια, τότε να σου παραθέσω κι εγώ εδώ ό,τι σου έστειλα με το pm να είμαστε ΟΚ !

Μάλλον διαβάζουμε το ίδιο γραπτό με διαφορετικό τρόπο... Ο angelheart διαμαρτυρήθηκε κυρίως για το γεγονός οτι αναφερόσουν συνεχώς στο "δωράκι", σε σημείο που να ρωτάς δημόσια αν υπάρχουν Ελληνικά μαγαζιά που να επιβεβαιώνουν την ύπαρξή του, κάτι που ΑΝ γινόταν δημόσια, πρώτον δεν θα περέμενε ως πόστ για πολύ και δεύτερον θα μπορούσε να μας βάλει σε μπελάδες, σε καιρούς πονηρούς όπως αυτοί.

Όσο για το οτι αγόρασες απο τον Εγγλέζο, δικά σου είναι τα λεφτά, τα δίνεις όπου εσύ νομίζεις !

Οχι δεν θεωρώ κακόβουλο, κανένα απο τα 2 πόστς. Κι αν είχες όντως διαβάσει και τις 88 σελίδες του νήματος θα έβλεπες τί θεωρείται κακόβουλο και τί όχι.

Εγώ δεν πιστεύω οτι όντως διάβασες το νήμα. Η ερώτηση που έκανες περι gift δεν θα γινόταν αν το είχες διαβάσει.

Ας το λήξουμε εδώ όλοι μαζί...

Φιλικά,

Φίλιππος

Είσαι εντάξει τώρα;

επι της ουσιας ομως;
τιποτα δυστηχως

Σοβαρά;

Το ότι δεν θεωρώ ούτε εσένα ούτε και τον angelheart κακόβουλους είναι "τίποτε δυστυχώς επί της ουσίας";

Δηλαδή τί ακριβώς περιμένεις; Να πέσουμε στα γόνατα να σε παρακαλέσουμε να μας συγχωρήσεις;

Μήπως το τραβάς λίγο περισσότερο απο όσο θα ήταν φρόνιμο;

Σκέψου το ...

Φίλιππος

για το επι της ουσιας τιποτα δυστηχως θα το παρω πισω.
οφειλεται στο οτι διαβαζω και ποσταρω απο κινητη συσκευη με οτι αυτο συνεπαγεται.(αδυναμια να κανω edit,αν γραψω κατι πριν δω μια απαντηση)
για το οτι εγραψα δημοσια αυτα που εστειλα με πμ σου ρξηγησα με νεο πμ.
να πω κσι δημοσια οτι σε 88 σελιδες οταν διαβαζει κσνεις σε ενα απογευμα δεν ειναι δυνατον να ξερει τι εχεο διαγραφει.
ξερω ομως οτι καποιες λεξεις υπαρχουν και σκεφτομαι οτι αφου δεν διαγραφηκαν ειναι αποδεκτο νσ τι χρησιμοποιησουν και νεοι στα δορυφορικα.
τελος παντων οπως νομιζεις.
διεγραψε οτι νομιζεις οτι πρεπει να διαγραφει,ασε οτι νομιζεις οτι χρησιμευει για οποοπνδηποτε λογο.
εγω θα συνεχισω να ενημερωνομαι απο τις σελιδες σας,και που θα παει ελπιζω να δω και δορυφορικα συντομα

παντως στο ερωτημα που τους εστειλα δεν ελαβα καν απαντηση.
και μετα παραπονιομαστε οτι δεν στηριζουμε τις ελληνικες επιχειρησεις..
τεσπα.ας ειναι καλα το νετ και ο βρετανος.
Φίλε ross έχω στείλει δυο φορές απάντηση στο mail σου.
Αν παρά ταύτα δεν το έλαβες, στα στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος μου υπάρχει και το κινητό μου το οποίο μπορείς να καλέσεις.

φιλε mouse δεν εχω λαβει κατι ειλικρινα.
μονο το confirmation οτι η ερωτηση εληφθη.
κοιταξα και το spam folder μηπως ξεπεσαν εκει αλλα ματαια.
επειδη ομως το καναμε κυπριακο,θα σε παρω τηλεφωνο αν οχι σημερα αυριο.

@ netagra
γνωριζω τι ειναι.

Είναι παράνομο και δεν ενδιαφέρει τον κάθε έλληνα επιχειρηματία η ύπαρξή του.

Εγώ θα έλεγα πολύ πιο ευγενικά οτι ακροβατεί στα όρια της παρανομίας. Για να είναι κάτι επίσημα παράνομο πρέπει να είναι και επίσημα χαρακτηρισμένο ώς τέτοιο....

Δηλώνω ευχαριστημένος από τον εδώ αντιπρόσωπο που είναι και γρήγορος στην παράδοση και την επικοινωνία με τον πελάτη.Στηρίξτε τους δικούς μας γιατί σε λίγο δεν θα μείνει κανείς τους.