Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ηξεραν προφανως το προβλημα Λευτερη για να μου στειλουν σαν λυση ενα firmware που δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.
To εργοστασιο εβγαλε τους δεκτες θα τους ενημερωσε για την μικροαλλαγη και χρειαστηκαν καποιες μερες ωστε να προσαρμοσουν το καινουργιο patch.
Τα κολληματα και οποια αλλα προβληματα εξαφανιστηκαν αμεσως με το patch αυτο αλλα λογω μη ενημερωσης λογικο ειναι οσοι ειχαν και απο τους παλιους δεκτες και απο τους νεους να εβλεπαν αυτη την δυνατοτητα της μειωσης της φωτεινοτητας στους καινουργιους στο standby σαν προβλημα και να μην γνωριζουν γιατι συμβαινει αυτο.
Για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα και το εψαξα και φτασαμε σε αυτο το σημειο ωστε να ξεκαθαρισει και να ειμαι και εγω σιγουρος οτι ειναι ενταξει οι καινουργιοι δεκτες που παρελαβα 1000% αλλα και αλλοι που πιθανως που τους εχει τυχει η περιπτωση μου.

είναι "ασφαλές" το gift ?

Πώς είναι δυνατόν κάτι να είναι ταυτόχρονα και στα όρια της παρανομίας αλλά και ασφαλές ?

Οπότε κουβέντες για "δωράκια" μόνο με pm !

Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

New patches for 9000HD and 7000HD receivers

Italian cards now work in the card reader.
You can now rename your recordings.

Quote:
Fix all ......... CARD and some changes.
- The ability to edit the names of recorded files with the remote control.
=> "Recording File list, " if you press blue button on the rcu, you can change then file name which you recorded.
‛- Provider bug sort aswell.
Working ........
Working ........

Spider TEAM.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Μπράβο, αφού αφουγκράστηκαν τις επιθυμίες του κόσμου.
Αν και αρχικά μου θύμισε πολύ τον αντίστοιχο του xcruiser......

Attachments

• ChannelEdit.JPG
    ChannelEdit.JPG
    75.4 KB · Views: 46
  • ChannelEditor.JPG
    ChannelEditor.JPG
    70.4 KB · Views: 29

To Setedit σε παραλλαγή !!! Μια χαρά πρόγραμμα και πολύ βολικό.....

Λογικά θα παραλάβω το δέκτη εντός της εβδομάδας που έρχεται και θα ήθελα να είμαι καλά προετοιμασμένος από θέματα συνδεσμολογίας.Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή το pc βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο γίνεται η σύνδεση με το modem μέσω ασύρματου router? ή μέσω ΔΕΗ(βλέπε power line)?

Εγώ το έχω συνδέσει κανονικά επάνω στο router (ένα LINKSYS WRT54GL με firmware το DD-WRT) και δουλεύει κανονικά.
Μέσω power line δεν τα κατάφερα ποτέ με καμία συσκευή. Τζάμπα κάθονται σε μένα.

My 2 cents
Σίμος

Ευχαριστώ Σίμο για την γρήγορη απάντηση.Μόνο μια διευκρίνηση γιατί είμαι ολίγον άσχετος με τα δίκτυα,το linksys το βάζουμε δίπλα στην tv και το συνδέουμε απλά με το δέκτη σε μία από τις 4 θύρες του,σωστά?

Όχι

Όποιο router και να πάρεις πρέπει να γίνει Wireless Bridge με αυτό από το οποίο παίρνεις internet (πχ σε μένα αυτό της HOL). Πρέπει να ξέρεις κατιτίς για να το κάνεις αυτό. Το σχετικό tutorial για dd-wrt είναι εδώ.

Αν δεν ξέρεις από τέτοια πράγματα, που για να ρωτάς έτσι θα είναι πρέπει να πάρεις ένα router τροποντινά έτοιμο για Wireless Bridge.

Κάποτε είχε αναφερθεί αυτό ως πολύ ευκολο, και λογικά έτσι θα είναι, απλά εγώ δεν το έχω δοκιμάσει
Εδώ έχει και οδηγίες.

Σίμος

Αυτό ( Netgear WG602 Wireless Access Point G )νομίζω,απ' ότι διάβασα και διάβασα πολύ,κάνει για επικοινωνία με το wireless modem router που έχω απ' την hol έτσι δεν είναι?

Ο 9000 κυκλοφορεί πλέον και σε Combo έκδοση..
Με δεύτερο DVB-T tuner για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια...