Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Δηλώνω ευχαριστημένος από τον εδώ αντιπρόσωπο που είναι και γρήγορος στην παράδοση και την επικοινωνία με τον πελάτη.Στηρίξτε τους δικούς μας γιατί σε λίγο δεν θα μείνει κανείς τους.
Για το κατάστημα από την Λάρισα επιβεβαιώνω και εγώ. Όσες φορές μέχρι τώρα χρειάστηκα κάτι μου το έστειλε άμεσα και με τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή που έβρισκα στην πόλη μου και σε μερικά χωρίς έξοδα αποστολής. (Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στο παραπάνω κατάστημα, αλλά μιλάω για προσωπική εμπειρία)
Τώρα το από που θα αγοράσει ο καθένας είναι δικό του θέμα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Για το κατάστημα από την Λάρισα επιβεβαιώνω και εγώ. Όσες φορές μέχρι τώρα χρειάστηκα κάτι μου το έστειλε άμεσα και με τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή που έβρισκα στην πόλη μου και σε μερικά χωρίς έξοδα αποστολής. (Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στο παραπάνω κατάστημα, αλλά μιλάω για προσωπική εμπειρία)
Τώρα το από που θα αγοράσει ο καθένας είναι δικό του θέμα.

Εάν και δεν συνηθίζω να γράφω σε forum άλλα και γενικα.να αναφέρω ότι για το συγκεκριμένο κατάστημα έχω την χειρότερη εμπειρία..Εκτος ότι ξέρασε να στήλη αυτό που είχα αγοράσει και μετά από υπενθυμιση.μου [μέσο του site privet μηνύματα]λεει ΟΚ SORRY θα επανορθώσω για την καθυστέρηση στέλνοντας σου και δώρο ένα HDMI η ένα LNB .ΕΕΕΕΕ ΕΚΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ.Εχω πάρει άλλους 4 συνολικά 2 7000 και 2 8000 και όλοι είχαν φυσικά HDMI.Του το αναφέρω και του λέω στείλε ένα LNB.Οσο το είδατε εσείς άλλο τόσο και εγω.Τα συμπεράσματα δικά σας Λόγο δουλειάς κάνω αγορές από όλο τον κόσμο [δείγματα πρώτα και μετά κάθετες παράγωγες ρούχα στρατού ηλεκτρονικά στολές ΠΣ κτλ.]ούτε οι Κινέζοι δεν μου εχου φερθεί ετσι. Σημειώνω δε ότι δεν ζήτησα και εκπτωση λόγω προσφοράς site[μικρές αγγελίες]γιατί ο δέκτης δεν ήταν δικός μου και ήθελα άμεση παραλαβή, αλλιώς ήξερα που να τον αγορασω.Ευχαριστω !!!!!

Βασικά ναι, αλλά ίσως τα σβήνατε λόγω λογοκρισίας. ;)
Να προχωρίσω;

Αν και προσπάθησα να επικοινωνήσω πάρα πολλές φορές με το μέλος stargreek για να λύσω την όποια παρεξήγηση που προέκυψε αυτό δεν κατέστη δυνατόν, διότι αφενός μεν δεν απάντησε στις κλήσεις μου και από κάποια ώρα και μετά το τηλέφωνο του δείχνει μόνιμα κατειλημμένο και αφετέρου στο κινητό απαντάει μια κυρία και μου επισημαίνει πως κάνω λάθος....
Οπότε αναγκαστικά θα απολογηθώ εδώ.
Όντως υπήρξε πρόβλημα λόγω του μειωμένου αριθμού δεκτών που παραλάβαμε και ο δέκτης παραδόθηκε με καθυστέρηση.
Παρά ταύτα εγώ πρόσφερα ως συγνώμη για την καθυστέρηση να επιλέξει μεταξύ ενός καλωδίου HDMI και ενός Lnb.
Από εκεί και πέρα καμία απάντηση δεν έλαβα στο pm που έστειλα (αυτό νομίζω μπορεί να επιβεβαιωθεί από τα pm μου)και 'άλλωστε δεν βρίσκω το λόγο να μην το στείλω απο τη στιγμή που το πρότεινα εγώ... αλλά δεν πήρα απάντηση.
Όσο για το θέμα της προσφοράς και της έκπτωσης θέλω να επισημάνω πως η έκπτωση αφορά τα μέλη του AVCLUB και ως εκ τούτου κάποιος που θα αγοράσει απο το e-shop το μόνο που έχει να κάνει είναι να βάλει την λέξη spiderplus και θα αφαιρεθεί αυτόματα το ποσό από το σύστημα.
Αυτό γίνεται για να υπάρχει ένα επιπλέον όφελος για τα μέλη και να υπάρχει πραγματική προσφορά σε σχέση με την τιμή του καταστήματος.
Ως εκ τούτου το σύστημα δεν γνωρίζει ποιος είναι μέλος και να κάνει αυτόματα έκπτωση αν δεν βάλουμε τη λέξη στη θέση κουπόνι.
Όπως και να έχει τα τηλέφωνα μου τα γνωρίζει και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, (όπως όλοι άλλωστε) να επικοινωνήσει μαζί μου.
Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά κρίνω πως έπρεπε να απαντήσω.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Eνδιαφέρον μου φαίνεται η cοmbo έκδοση του δέκτη.
Κάπου διάβασα ότι παίζει divx με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους,γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό;

αυτο εννοεις?

για την ποιοτητα της εικονας το κινητο η αιτια :)

Παρακαλώ πολύ να περιοριστείτε ΟΛΟΙ στις νόμιμες λειτουργίες του δέκτη.
Κάθε άλλη αναφορά θα διαγράφεται πλέον χωρίς προειδοποίηση !

Φιλικά,

Φίλιππος

καλησπέρα στο forum ,,,αύριο παραλαμβανω και εγώ το spiderbox 9000 hd θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το τι πρέπει να περάσω στο δεκτη αναφέρομαι σε λογισμικό (patch ) πιο είναι το teleiytaio, επίσης υπάρχει κάποια list με κανάλια έτοιμη να την περάσω , έχω κινητό πιάτο με τον παλιό μου δεκτη το δούλευα με disq 1.2 ο τεχνικός όταν έκανε την εγκατάσταση έκανε κάποιες ρύθμισις και μου είπες ότι πλέον μπορώ να το δουλέψω και με usals μπορείτε να με διαφωτίσετε σας παρακαλώ ,,όσο για τα κρυφά καλούδια δεν ρωτάω ξέρω ότι απογορεύεται ,,,βοηθηστε με σας παρακαλώ τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνω στην αρχή σας ευχαριστω

Πατριδα, καλοθεατος! Αφου εχεις κινητο θα κανεις σκαναρισμα στους δορυφορους σου σε blind search/8 κι ασε τα...ετοιμα! Περισσοτερα σου στελνω πμ

ευχαριστω evam περιμενω να παραλαβω και ξεκιναω ......thankssssssss

Καλησπερα ... παρειγγειλα και εγω αλλους 2 αλλα την εκδοση combo.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν δεχεται το ιδιο firmware με τον απλο spiderbox 9000 η εαν η εκδοση combo χρειαζεται ξεχωριστο firmware και εαν ναι απο που θα το κατεβαζομε γιατι στα γνωστα σιτε δεν βλεπω κατι για combo firmware.

Πήρα τελικά τον Spiderbox 9000 HD Combo.
Ο δέκτης είναι σχεδόν τέλιος.
Πολύ καλό τηλεχειριστήριο,πληρης μενού ,χωρίς να σε μπερδεύει.
Διάβασε avi με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους .
Και έκανε τα περισσότερα, τα οποία λέει ότι κάνει.

Τι δεν μου άρεσε :ότι έχει δυο υποδοχές usb στικάκι πίσω και καμία μποροστά.
Και ότι επειδή άκουγα πολύ καλα λόγια για την ποιότητα εικόνας,υπέθεσα ότι θα είναι στα επίπεδα του Kathrein UFS 910 που έχω.
Υστερεί τελικά απέναντι του UFS 910 στην ποιότητα εικόνας.

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Πήρα τελικά τον Spiderbox 9000 HD Combo.
Ο δέκτης είναι σχεδόν τέλιος.
Πολύ καλό τηλεχειριστήριο,πληρης μενού ,χωρίς να σε μπερδεύει.
Διάβασε avi με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους .
Και έκανε τα περισσότερα, τα οποία λέει ότι κάνει.

Τι δεν μου άρεσε :ότι έχει δυο υποδοχές usb στικάκι πίσω και καμία μποροστά.
Και ότι επειδή άκουγα πολύ καλα λόγια για την ποιότητα εικόνας,υπέθεσα ότι θα είναι στα επίπεδα του Kathrein UFS 910 που έχω.
Υστερεί τελικά απέναντι του UFS 910 στην ποιότητα εικόνας.

σχετικα με τον edision argus mini 2in1 ip που ειχα πριν,η εικονα του 9000,
ειναι σαφως ανωτερη.
βλεπω σε 720p sd&hd καναλια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Θέλω να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία και νομίζω οτι είμαι on topic. Είπε ο greekgreek οτι "...Υστερεί τελικά απέναντι του UFS 910 στην ποιότητα εικόνας..."

Κατόπιν είπε ο Δημήτρης "...σχετικα με τον edision argus mini 2in1 ip που ειχα πριν,η εικονα του 9000,ειναι σαφως ανωτερη..."

Πώς κάνετε ρε παιδιά αυτές τις συγκρίσεις ;
1 Με το μάτι ;
2 Με κάποιο εργαλείο/μηχάνημα ; (Και ποιο είναι αυτό; )

Το ρωτάω διότι ΚΑΙ δεν ξέρω πως γίνεται ΚΑΙ να μάθω θέλω.

Ευχαριστώ
Σίμος