Καλο θα ηταν εαν ηταν δυνατο απο καποιον χρηστη που εχει την δυνατοτητα να βλεπουμε εικονες του spiderbox 9000 αλλα συναμα μαζι και απο κανα αλλο δεκτη ( dreambox 800,8000, azbox, qbox ) στο ιδιο καναλι ιδια tv να μπορουμε να κανουμε συγκριση και απο εικονα αλλα και για το tuner το σημα που εχει και την ποιοτητα σηματος.
off και on topic
john σχετικα με τις προτελευταιες φωτο,τι διαμετρος πιατου χρειαζεται για να κατεβασεις τα γαλλικα hd καναλια στις 19,2?
το ρωταω γιατι ενω πριν κανα μηνα τα κατεβαζα κανονικα(1 μετρο πιατο) τωρα δεν εχουν καθολου σημα.
μενω αθηνα κοντα στο κεντρο.
ωχ ωχ ... αμα εχετε εσεις στο κεντρο προβλημα τι να λεω εγω που ειμαι κρητη και πιο συγκεκριμενα αγιο νικολαο
περιμενω τις προσεχεις ημερες να ερθουν να βαλουν ενα πιατο gibertini 1.20 x 1.40 ελπιζο να πιανω με δαυτο
lnb εχω παρει το διπλο της mti το AP82-XT2N
το to gibertini το πληρωσα μια 200αρα και το lnb 50
Μαλλον απο οτι καταλαβαινω θα μου βαλει κεντρο το διπλο lnb για astra 19.2 και παρακεντρα το αλλο διπλο που εχω απο τον μικρο δισκο για hotbird
Μετα οτι βρεξει ας κατεβασει.
oxi δεν εχει Ελληνικο epgΜια απορια ομως που δεν μου εχει λυθει ακομα ειναι εαν εχει ελληνικο μενου και ελληνικο epg
Σε μια φωτογραφια του John 78 ειδα το supersport 6 και το epg ηταν στα αγγλικα
Σε ερωτηση στο αλσατ φορουμ πηρα απαντηση απο ενα χρηστη οτι εχει ελληνικο μενου και epg αλλα ταυτοχρονα σε μυνημα που ειχα στειλη στον darkman εαν δεν εχει να προστεθει σε επομενο firmware μου απαντησε θα κοιταξει τι μπορει να κανει ωστε να γινει να εχει.
Οποτε τωρα μπερδευτικα.
Εχει τελικα ελληνικο μενου και EPG με το υπαρχον firmware η οχι ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.