Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Καλά δεν χρειάζεται σε κάθε αναβάθμιση να κάνετε πάρτυ, ο πρώτος σας δέκτης είναι ; :operator:

Και μένα ο τέταρτος και καλύτερος από πλευράς δυνατοτήτων... Και με το update που έρχεται (έπαιξε ρόλο και ο john78) θα γίνει ακόμα καλύτερος...:BDGBDGB53:

Θα υπάρχει μπάρα προόδου προγράμματος (διάρκεια σε μορφή μπάρας)...
Ανάλυση καναλιού (στα HD channels)
Σήμα S% και Q%... (αυτό του έλειπε)
Encryption info (Τι κωδικοποίηση έχει το κάθε κανάλι που βλέπουμε)...
Tvsat italia fix.
more stability..

Αντε είμαι λίγο μαρτυριάρης...:operator:

Σε λιγο

pc170182.jpg

καλως ηρθες :operator:

oπ τι βλεπω εδω μπαρα διαρκειας της ταινιας
προσθικη 1080 Ι στην ταινια

νεα πραγματα βλεπω
μου φενετε αρχισε να στολιζετε η αραχνη

αντε με το καλο

άκουσε φίλε και θα ήθελα να το εμπεδώσεις λίγο
bag o δέκτης δεν έχει
τον έχουμε αγοράσει 3 4 εδώ στην παρέα και δεν θα ανεχτούμε άλλο να ακούμε αυτήν λέξη την στιγμή που ο δέκτης δεν έχει
σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει γιατί εγώ δεν έχω πάθει ούτε επανεκινιση και οτε οτιδήποτε άλλο έχεις αναφέρει
το πρόβλημα αυτό ο μόνος λόγος που μπορεί να παρουσιαστεί είναι από διακοπή εγκατάστασης firmware μέσο usb σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει (κάτι που δεν πρέπει να γίνετε όχι μόνο στον δέκτη μας αλλά και σε όλους τους δέκτες ‛ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ’)
η διόρθωση και η λύση είναι ακριβώς από επάνω

Ακου φιλε στους κανονες του φορουμ δεν αναγραφει πουθενα οτι το τι θα πουμε η γραφουμε τελως παντως πρεπει να το εγκρινεις εσυ και η παρεα σου και ουτε κανενα ενδιαφερει εαν το ανεχεστε η οχι.
Προβλημα δικο σας ειναι αυτο και δεν ειναι το φορουμ εδω για ψυχολογικα αλλα για δορυφορικα.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ακόμα και οι τέλειοι δέκτες για κάποιους είναι οι χειρότεροι. Ας τους αφήσουμε το δικαίωμα να γράψουν την άποψη τους.
Συνεπώς, ο καθένας γράφει για τις δικές του εμπειρίες.

άκουσε φίλε και θα ήθελα να το εμπεδώσεις λίγο
bag o δέκτης δεν έχει
τον έχουμε αγοράσει 3 4 εδώ στην παρέα και δεν θα ανεχτούμε άλλο να ακούμε αυτήν λέξη την στιγμή που ο δέκτης δεν έχει
σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει γιατί εγώ δεν έχω πάθει ούτε επανεκινιση και οτε οτιδήποτε άλλο έχεις αναφέρει
Αγαπητέ teomad το ύφος σου είναι παρεξηγήσιμο.
Απ' ότι κατάλαβανα, αφέρθηκε γενικά ο άλλος φίλος που δεν θυμάμαι το όνομά του στις δυνατότητες του Rs232 γενικότερα, με βάση την εμπειρία που έχουμε όλοι μας στα δορυφορικά.

Ακου φιλε στους κανονες του φορουμ δεν αναγραφει πουθενα οτι το τι θα πουμε η γραφουμε τελως παντως πρεπει να το εγκρινεις εσυ και η παρεα σου και ουτε κανενα ενδιαφερει εαν το ανεχεστε η οχι.
Προβλημα δικο σας ειναι αυτο και δεν ειναι το φορουμ εδω για ψυχολογικα αλλα για δορυφορικα.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι επιθετικος με τον δεκτη γιαυτο το λογο και εκφραστικα ετσι
το bug οταν λεμε οτι ενας δεκτης εχει bug ειναι ενα προβλημα στο δεκτη μονιμο
το προβλημα αυτο μπορει να λυθει μονο με αναβαθμιση
εχεις γραψει σε παρα πολλα post στο thread εδω οτι εχει bug το firmware
ομως δεν εχει

εγω θελω να εισαι εδω στην παρεα μας και να εκφραζεσαι οπως θελεις δεν με πιραζει
ισα ισα αν πραγματι παρατηρησω οτι πραγματι υπαρχει καποιο προβλημα θα προσπαθησω να το λυσυμε ουσιαστικα στον δεκτη μετο να μεταφερω το προβλημα σου σε αυτους που πρεπει

ελπιζω να σε κατατοπισα

οσο για ψυχολογικα δεν εχω μην σε νιαζει μια χαρα ειμαι και θα ειμαι εδω στην παρεα να τα λεμε

Last edited:

Αγαπητέ teomad το ύφος σου είναι παρεξηγήσιμο.
Απ' ότι κατάλαβανα, αφέρθηκε γενικά ο άλλος φίλος που δεν θυμάμαι το όνομά του στις δυνατότητες του Rs232 γενικότερα, με βάση την εμπειρία που έχουμε όλοι μας στα δορυφορικά.

εχεις δικιο φιλε γραψε ακυρο :chinscratch:

Σε μενα χθες μου εκανε reboot σε ενα συγκεκριμενο καναλι οποτε το εβαζα, σημερα δεν το εκανε.

Με την μπαρα αναπαραγωγης θα υπαρχει αυτοματη εγγραφη για να κινουμαστε μπρος πισω ή απλα θα αναφερει ποση ωρα παρακολουθουμε το καναλι?
Ωραιο να βλεπουμε την αναληση στα καναλια, νομιζω υπαρχουν καναλια HD που δεν αναφεροντε στον τιτλο του καναλιου.

Εβαλα καρτα νοβ@ και ολα μια χαρα, παραλληλα με gift το οποιο απο μονο του δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο.

Last edited:

Απλά θα σου δείχνει πόση ώρα ή μάλλον πόσο υπολείπεται ακόμη για να τελειώσει αυτό που βλέπεις... Χρήσιμο όταν για παράδειγμα κανείς ζαπινγκ και θες να δεις μια ταινία, βλέπεις αμέσως αν είναι στην αρχή ή στη μέση...

Last edited:

Θα σου απαντησω τεο ... ενας φιλος καινουργιος κατοχος του δεκτη αναφερε οτι την μια μερα ειχε reboot σε οποιο καναλι και εαν τον εβαζε.
Μπορω να πω οτι επειδη εμενα δεν εκανε reboot εκεινη την ημερα οτι λεει ψεματα η οτι ειναι επιθετικος προς τον δεκτη την στιγμη που δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο ουτε τα πιθανα αιτια που προκαλεσαν τα reboot ;
Με την κοινη λογικη τουλαχιστον απαραδεκτο το θεωρω εαν εκανα κατι τετιο.
Λες να αγορασα τον δεκτη επειδη τον θεωρω κακο;
Μπορω να σου βρω μυνηματα μου που λενε οτι ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του που βλεπεις την επιθετικοτητα;
Οντως επιδιωκω να ψαχνω ατελειες και αδυνατα σημεια οχι για να τον κακολογησω αλλα για να γινει καλυτερος και να ειμαι περισοτερο ωφελημενος και εγω και εσυ και ολοι μας και ειναι κατι που το εχω ξαναγραψει.
Τα φορουμ αυτα δεν ειναι μονο για να ευλογουμε τα γενια μας καταλαβαινεις τι θελω πω αλλα και ενα εξαιρετο εργαλειο πιεσης στον καταστευαστη να κανει καποια πραγματα παραπανω μεσα στο μετρο του δυνατου βεβαια ετσι ;
Να σου δωσω ενα παραδειγμα και εδω.
Ο δεκτης με το καταλληλο firmare μπορει να συνδεεται με τον ρουτερ ασυρματα εαν του βαλεις ενα στικακι wifi στην usb.
Εαν ρωτησεις ομως τον κατασκευαστη πωλητη θα σου πει αν θες να τον συνδεσεις ασυρματα αγορασε και την ταδε συσκευη που κανει ας πουμε 50 ευρω +25 τα ταχυδρομικα.
Εαν ομως μεσα απο τα φορουμ μαζευτουν 100 200 ατομα και αρχιζουν να σχολιαζουν το θεμα θα το φτιαξει το firmware και ουτε εγω ουτε εσυ ουτε ο αλλος θα πρεπει να δωσει αλλα 75 ευρω επιπλεον.
Καταλαβες οτι ο τροπος που ενεργω δεν ειναι επιθετικος προς τον δεκτη αλλα υπερασπιστικος προς τα συμφεροντα και εμενα και των υπολοιπων χρηστων ;
Τελος παντων μιας και το εφερε η συζητηση για πες μου την γνωμη σου για το θεμα με το ασυρματο στικακι γιατι και αλλος το εχει αναφερει σε ξενο φορουμ αν γινεται και εαν σκεπτονται να το κανουν καποια ωρα.

Τι να το κάνεις το stickaki krisak αφού με powerLine κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου...
Ασε που και να φτιαχτεί firm για wifi, όλο και κάποια προβληματάκια θα έχεις...

Τι να το κάνεις το stickaki krisak αφού με powerLine κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου...

Αυτό είναι μόνο εν μέρει αλήθεια.

Αν έχεις τριφασικό στο σπίτι σου (όπως έχω εγώ) δεν παίζει αν δεν είναι στην ίδια φάση ...
Και γύρευε σε ποιά απο τις 3 έχει συνδέσει την πρίζα που είναι κοντά στο router, σε ποιά είναι το set top box, σε ποιά το computer κοκ...

Το powerline η το devolo αν θυμαμαι και το λεω σωστα δουλευουν απευθειας πανω σε μπριζες και οχι με πολυμπριζα ασφαλειας και εχω προβλημα διοτι δεν διαθετω ελευθερη μπριζα στο δωματιο που εχω τον ρουτερ.
Απο την αλλη αυτοι που τα βγαζουν θεωρουν οτι οι ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις που τα βαζουμε ειναι σαν τις δικιες τους αλλα δυστηχως εδω ειναι ελλαδα και ολα τα στραβα μπορει να τυχουν.
Και ειναι και μια λυση που κοστιζει αρκετα για να την επιλεξεις και μετα να ανακαλυψεις οτι για καποιο λογο μπορει να μην λειτουργει στην περιπτωση σου.
Το firmware δεν κοστιζει τιποτα και εαν δεν δουλεψει στην περιπτωση μου γιατι ισως δεν ειναι συμβατο το στικακι θα δουλεψει σε αλλους ... και παλι ευχαριστημενος θα ειμαι μονο για την προσπαθεια και αφου καποιοι βγηκαν ωφελημενοι απο αυτο.
Πρωτα επιδιωκουμε μια λυση που μπορει να ειναι εφικτη και ανεξοδη και μετα εφοσον αυτη δεν αποδωσει περναμε σε αλλες που στοιχιζουν.

Μη ξεχνάτε ότι πάντα υπάρχει και η λύση του access point για όποιον θέλει ασύρματη σύνδεση του δέκτη του....

Ok παίδες, δεν διαφωνώ καλό είναι ότι υποστηρίζει περισσότερο ο δέκτης ακόμα καλύτερα για όλους μας... Εγώ έχω powerline, της LinkSys και μου κάνει μια χαρά τη δουλειά μου και χωρίς απώλειες/προβλήματα, απλά το ανέφερα γιατί ότι ασύρματο, έχεις και περισσότερες ακτινοβολίες...

Θα σου απαντησω τεο ... ενας φιλος καινουργιος κατοχος του δεκτη αναφερε οτι την μια μερα ειχε reboot σε οποιο καναλι και εαν τον εβαζε.
Μπορω να πω οτι επειδη εμενα δεν εκανε reboot εκεινη την ημερα οτι λεει ψεματα η οτι ειναι επιθετικος προς τον δεκτη την στιγμη που δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο ουτε τα πιθανα αιτια που προκαλεσαν τα reboot ;
Με την κοινη λογικη τουλαχιστον απαραδεκτο το θεωρω εαν εκανα κατι τετιο.
Λες να αγορασα τον δεκτη επειδη τον θεωρω κακο;
Μπορω να σου βρω μυνηματα μου που λενε οτι ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του που βλεπεις την επιθετικοτητα;
Οντως επιδιωκω να ψαχνω ατελειες και αδυνατα σημεια οχι για να τον κακολογησω αλλα για να γινει καλυτερος και να ειμαι περισοτερο ωφελημενος και εγω και εσυ και ολοι μας και ειναι κατι που το εχω ξαναγραψει.
Τα φορουμ αυτα δεν ειναι μονο για να ευλογουμε τα γενια μας καταλαβαινεις τι θελω πω αλλα και ενα εξαιρετο εργαλειο πιεσης στον καταστευαστη να κανει καποια πραγματα παραπανω μεσα στο μετρο του δυνατου βεβαια ετσι ;
Να σου δωσω ενα παραδειγμα και εδω.
Ο δεκτης με το καταλληλο firmare μπορει να συνδεεται με τον ρουτερ ασυρματα εαν του βαλεις ενα στικακι wifi στην usb.
Εαν ρωτησεις ομως τον κατασκευαστη πωλητη θα σου πει αν θες να τον συνδεσεις ασυρματα αγορασε και την ταδε συσκευη που κανει ας πουμε 50 ευρω +25 τα ταχυδρομικα.
Εαν ομως μεσα απο τα φορουμ μαζευτουν 100 200 ατομα και αρχιζουν να σχολιαζουν το θεμα θα το φτιαξει το firmware και ουτε εγω ουτε εσυ ουτε ο αλλος θα πρεπει να δωσει αλλα 75 ευρω επιπλεον.
Καταλαβες οτι ο τροπος που ενεργω δεν ειναι επιθετικος προς τον δεκτη αλλα υπερασπιστικος προς τα συμφεροντα και εμενα και των υπολοιπων χρηστων ;
Τελος παντων μιας και το εφερε η συζητηση για πες μου την γνωμη σου για το θεμα με το ασυρματο στικακι γιατι και αλλος το εχει αναφερει σε ξενο φορουμ αν γινεται και εαν σκεπτονται να το κανουν καποια ωρα.
Λίγο πολύ με αυτό το ποστ που έκανες κατάλαβα το σκεπτικό σου και τους λόγους της επιθετικότητας σου στον παρόν δέκτη
Από ότι κατάλαβα είναι προς όφελος του δέκτη ώστε να γίνουν κάποια πράγματα επιπλέον μέσο software η ακόμα και συνδεσιμότητας του δέκτη με ασύρματο usb ktlp
Καταρχήν να σου πω εδώ ότι εγώ θέλω ο δέκτης να τον φτιάξουν και να κάνει streaming στο pc ώστε να μπορώ να βλέπω τα 4 2 2 feeds γρήγορα (μπορούν όμως δεν το ξέρω)
Κάποιος άλλος μπορεί να θέλει κάτι άλλο
Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι ο αντιπρόσωπος τα γνωρίζει όλα αυτά και θα κάνει ότι είναι δυνατόν και ότι είναι εφικτό να γίνει
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεται επιθετικότητα από κανέναν μας τι στιγμή που κάθε αναβάθμιση (μηνιαία στο τονίζω αυτό)έχει κάτι νέο να μας δείξει και δεν ειναι ψευτικη οπως εχω δει σε αλλες μαρκες δεκτων

Την επιθετικοτητα στον δεκτη που βλεπεις δεν εχω καταλαβει ακομα εκτος εαν επιθετικοτητα θεωρεις οτι αντι να βαραω παλαμακια κανω καποιες υποδειξεις η προτασεις για καποιες προσθηκες στον δεκτη που ειναι προς το συμφερον ολων μας.
Για αυτο υπαρχουν τα φορουμ που ασχολουνται ειτε με αυτον ειτε με αλλους δεκτες.
Εχω μιλησει και με αλλα ατομα που επισκεπτονται το φορουμ και τα διαβαζουν ολα αυτα και δεν βλεπουν στα μυνηματα μου καμια επιθετικοτητα σε κανενα δεκτη που βλεπεις.

Την επιθετικοτητα στον δεκτη που βλεπεις δεν εχω καταλαβει ακομα εκτος εαν επιθετικοτητα θεωρεις οτι αντι να βαραω παλαμακια κανω καποιες υποδειξεις η προτασεις για καποιες προσθηκες στον δεκτη που ειναι προς το συμφερον ολων μας.
Για αυτο υπαρχουν τα φορουμ που ασχολουνται ειτε με αυτον ειτε με αλλους δεκτες.
Εχω μιλησει και με αλλα ατομα που επισκεπτονται το φορουμ και τα διαβαζουν ολα αυτα και δεν βλεπουν στα μυνηματα μου καμια επιθετικοτητα σε κανενα δεκτη που βλεπεις.
ναι φιλε μου βλεπω φοβερη επιθετικοτιτα την στιγμη που σε αλλα forum αλλα μελη οπως εμεις αγοραζουν τον δεκτη και βγαινουν τα μελη και χιλιοευχαριστουν τον ευεργετη του δεκτη για το προιον
επομενος ενα πσοστο 90% ειναι ικανοποιημενοι με αυτο που αγορασαν
εαν δεν σου αραισει ο δεκτης πουλησε τον και παρε ενα αλλο βρε αδελφε δεν ειναι κακο αυτο
παντα φιλικα