Καλά δεν χρειάζεται σε κάθε αναβάθμιση να κάνετε πάρτυ, ο πρώτος σας δέκτης είναι ;perator:
Σε λιγο
![]()
άκουσε φίλε και θα ήθελα να το εμπεδώσεις λίγο
bag o δέκτης δεν έχει
τον έχουμε αγοράσει 3 4 εδώ στην παρέα και δεν θα ανεχτούμε άλλο να ακούμε αυτήν λέξη την στιγμή που ο δέκτης δεν έχει
σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει γιατί εγώ δεν έχω πάθει ούτε επανεκινιση και οτε οτιδήποτε άλλο έχεις αναφέρει
το πρόβλημα αυτό ο μόνος λόγος που μπορεί να παρουσιαστεί είναι από διακοπή εγκατάστασης firmware μέσο usb σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει (κάτι που δεν πρέπει να γίνετε όχι μόνο στον δέκτη μας αλλά και σε όλους τους δέκτες ‛ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ’)
η διόρθωση και η λύση είναι ακριβώς από επάνω
Αγαπητέ teomad το ύφος σου είναι παρεξηγήσιμο.άκουσε φίλε και θα ήθελα να το εμπεδώσεις λίγο
bag o δέκτης δεν έχει
τον έχουμε αγοράσει 3 4 εδώ στην παρέα και δεν θα ανεχτούμε άλλο να ακούμε αυτήν λέξη την στιγμή που ο δέκτης δεν έχει
σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει γιατί εγώ δεν έχω πάθει ούτε επανεκινιση και οτε οτιδήποτε άλλο έχεις αναφέρει
Ακου φιλε στους κανονες του φορουμ δεν αναγραφει πουθενα οτι το τι θα πουμε η γραφουμε τελως παντως πρεπει να το εγκρινεις εσυ και η παρεα σου και ουτε κανενα ενδιαφερει εαν το ανεχεστε η οχι.
Προβλημα δικο σας ειναι αυτο και δεν ειναι το φορουμ εδω για ψυχολογικα αλλα για δορυφορικα.
Αγαπητέ teomad το ύφος σου είναι παρεξηγήσιμο.
Απ' ότι κατάλαβανα, αφέρθηκε γενικά ο άλλος φίλος που δεν θυμάμαι το όνομά του στις δυνατότητες του Rs232 γενικότερα, με βάση την εμπειρία που έχουμε όλοι μας στα δορυφορικά.
Τι να το κάνεις το stickaki krisak αφού με powerLine κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου...
Λίγο πολύ με αυτό το ποστ που έκανες κατάλαβα το σκεπτικό σου και τους λόγους της επιθετικότητας σου στον παρόν δέκτηΘα σου απαντησω τεο ... ενας φιλος καινουργιος κατοχος του δεκτη αναφερε οτι την μια μερα ειχε reboot σε οποιο καναλι και εαν τον εβαζε.
Μπορω να πω οτι επειδη εμενα δεν εκανε reboot εκεινη την ημερα οτι λεει ψεματα η οτι ειναι επιθετικος προς τον δεκτη την στιγμη που δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο ουτε τα πιθανα αιτια που προκαλεσαν τα reboot ;
Με την κοινη λογικη τουλαχιστον απαραδεκτο το θεωρω εαν εκανα κατι τετιο.
Λες να αγορασα τον δεκτη επειδη τον θεωρω κακο;
Μπορω να σου βρω μυνηματα μου που λενε οτι ειναι πολυ καλος για τα λεφτα του που βλεπεις την επιθετικοτητα;
Οντως επιδιωκω να ψαχνω ατελειες και αδυνατα σημεια οχι για να τον κακολογησω αλλα για να γινει καλυτερος και να ειμαι περισοτερο ωφελημενος και εγω και εσυ και ολοι μας και ειναι κατι που το εχω ξαναγραψει.
Τα φορουμ αυτα δεν ειναι μονο για να ευλογουμε τα γενια μας καταλαβαινεις τι θελω πω αλλα και ενα εξαιρετο εργαλειο πιεσης στον καταστευαστη να κανει καποια πραγματα παραπανω μεσα στο μετρο του δυνατου βεβαια ετσι ;
Να σου δωσω ενα παραδειγμα και εδω.
Ο δεκτης με το καταλληλο firmare μπορει να συνδεεται με τον ρουτερ ασυρματα εαν του βαλεις ενα στικακι wifi στην usb.
Εαν ρωτησεις ομως τον κατασκευαστη πωλητη θα σου πει αν θες να τον συνδεσεις ασυρματα αγορασε και την ταδε συσκευη που κανει ας πουμε 50 ευρω +25 τα ταχυδρομικα.
Εαν ομως μεσα απο τα φορουμ μαζευτουν 100 200 ατομα και αρχιζουν να σχολιαζουν το θεμα θα το φτιαξει το firmware και ουτε εγω ουτε εσυ ουτε ο αλλος θα πρεπει να δωσει αλλα 75 ευρω επιπλεον.
Καταλαβες οτι ο τροπος που ενεργω δεν ειναι επιθετικος προς τον δεκτη αλλα υπερασπιστικος προς τα συμφεροντα και εμενα και των υπολοιπων χρηστων ;
Τελος παντων μιας και το εφερε η συζητηση για πες μου την γνωμη σου για το θεμα με το ασυρματο στικακι γιατι και αλλος το εχει αναφερει σε ξενο φορουμ αν γινεται και εαν σκεπτονται να το κανουν καποια ωρα.
ναι φιλε μου βλεπω φοβερη επιθετικοτιτα την στιγμη που σε αλλα forum αλλα μελη οπως εμεις αγοραζουν τον δεκτη και βγαινουν τα μελη και χιλιοευχαριστουν τον ευεργετη του δεκτη για το προιονΤην επιθετικοτητα στον δεκτη που βλεπεις δεν εχω καταλαβει ακομα εκτος εαν επιθετικοτητα θεωρεις οτι αντι να βαραω παλαμακια κανω καποιες υποδειξεις η προτασεις για καποιες προσθηκες στον δεκτη που ειναι προς το συμφερον ολων μας.
Για αυτο υπαρχουν τα φορουμ που ασχολουνται ειτε με αυτον ειτε με αλλους δεκτες.
Εχω μιλησει και με αλλα ατομα που επισκεπτονται το φορουμ και τα διαβαζουν ολα αυτα και δεν βλεπουν στα μυνηματα μου καμια επιθετικοτητα σε κανενα δεκτη που βλεπεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.