Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Spiderbox_HD_9000_2_0316.rar - 4.32MB

FIX ID OF Cccam

+++++

Improved feature with this Software:

Great new OSD options
Time Info Bar - shows the time expired and time remaining for programs on supported channels
Signal and quality Numbers bars
Resolution info for HD Channels
Encyption Type.
Fix Autoroll UCAS ON ...eliminated 2.6 Via channel conflict
Faster Zapping on all channels.
UPDATE 17/3/10

:grinning-smiley-043Και εγώ από σήμερα στο club της αράχνης 9000hd. Eντυπώσεις από αύριο:grinning-smiley-043

καλως ηρθες στην παρεα καλοριζικος και οπου εχεις προβλημα εδω ειμαστε:a0210:

Ερώτηση τεχνικού επιπέδου, ελπίζω να μη παρεξηγηθεί.

Απ' ότι βλέπω έχει πλέον δυνατότητες cccam. Με τι εκδόσεις server έχει δοκιμαστεί; Πχ το mgcamd δε συνδέεται με CCcam servers έκδοσης μεγαλύτερης από 2.1.1 . Ο spiderbox έχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα με νεότερες εκδόσεις;

Μπορεί ο cccam client να συνδεθεί σε περισσότερους από ένα servers; Και αν ναι, σε πόσους;

Μπορεί να λειτουργήσει και ως cccam server; Δηλαδή να μοιράσει την κάρτα που έχει στο ucas; Αν όχι, μπορεί να το κάνει με κάποιο άλλο κοινό πρωτόκολλο; (πχ newcamd, radegast, camd3)

Υποστηρίζει άλλα cs πρωτόκολλα σαν client; Πχ newcamd, radegast, camd3;

Με τι εκδόσεις server έχει δοκιμαστεί;

Mε την 2.1.4 έχουν αναφερθεί προβλήματα ,λογικά από την 2.1.3 κ κάτω δουλεύει με πιο συμβατή την 2.1.1
Mε το νέο patch αναγνωρίζεται σαν 2.0.11 τo emu του!!!

Μπορεί ο cccam client να συνδεθεί σε περισσότερους από ένα servers; Και αν ναι, σε πόσους;

από 8-10

Μπορεί να λειτουργήσει και ως cccam server;

όχι

Δηλαδή να μοιράσει την κάρτα που έχει στο ucas; Αν όχι, μπορεί να το κάνει με κάποιο άλλο κοινό πρωτόκολλο; (πχ newcamd, radegast, camd3)

με κανένα μόνο με το δικό του πρωτόκολλο homeplus

Υποστηρίζει άλλα cs πρωτόκολλα σαν client; Πχ newcamd, radegast, camd3

newcamd

Καλησπερουδια
Tεο για ρωτα αν μπορεις για ενα θεματακι που εχω ρωτησει σε ενα απο τα ξενα φορουμ εδω και καιρο και δεν απαντησαν.
Oταν συνδεσει καποιος να παρει ηχο απο optical η την αλλη διπλα τοτε απο το τηλεκοντρολ του spiderbox δεν αυξομειωνετε ο ηχος παρα μονο το on/off λειτουργει.
Αλλο ενα σημειο που θελει λιγο ψαξιμο ειναι με αυτη την καινουργια μπαρα που εμφανιζεται και δειχνη σε ποιο σημειο του εργου βρισκομαστε.
Αλλοτε την βγαζει αλλοτε οχι και μιλαμε για το ιδιο καναλι την ιδια ωρα.
Υποθετω αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ισως εχει σχεση με το epg που δεν εμφανιζετε παντα αμεσως.
Thanks

Καλησπερουδια
Tεο για ρωτα αν μπορεις για ενα θεματακι που εχω ρωτησει σε ενα απο τα ξενα φορουμ εδω και καιρο και δεν απαντησαν.
Oταν συνδεσει καποιος να παρει ηχο απο optical η την αλλη διπλα τοτε απο το τηλεκοντρολ του spiderbox δεν αυξομειωνετε ο ηχος παρα μονο το on/off λειτουργει.
Αλλο ενα σημειο που θελει λιγο ψαξιμο ειναι με αυτη την καινουργια μπαρα που εμφανιζεται και δειχνη σε ποιο σημειο του εργου βρισκομαστε.
Αλλοτε την βγαζει αλλοτε οχι και μιλαμε για το ιδιο καναλι την ιδια ωρα.
Υποθετω αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ισως εχει σχεση με το epg που δεν εμφανιζετε παντα αμεσως.
Thanks

1"η μπαρα αργει καμια φορα λιγακι και εξαρτατε απο το καναλι και ναι συσχετιζετε με το epg
2'' με την οπτικη ινα τι συσκευη εχεις συνδεσει ? για να το ρωτησω

Last edited:

Ερώτηση τεχνικού επιπέδου, ελπίζω να μη παρεξηγηθεί.

Απ' ότι βλέπω έχει πλέον δυνατότητες cccam. Με τι εκδόσεις server έχει δοκιμαστεί; Πχ το mgcamd δε συνδέεται με CCcam servers έκδοσης μεγαλύτερης από 2.1.1 . Ο spiderbox έχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα με νεότερες εκδόσεις;

Μπορεί να λειτουργήσει και ως cccam server; Δηλαδή να μοιράσει την κάρτα που έχει στο ucas; Αν όχι, μπορεί να το κάνει με κάποιο άλλο κοινό πρωτόκολλο; (πχ newcamd, radegast, camd3)

Υποστηρίζει άλλα cs πρωτόκολλα σαν client; Πχ newcamd, radegast, camd3;
εγω εκανα μια δοκιμη το προτοκολο newcamed και δουλεψε οκ παντα client

Εχω συνδεσει τα ηχεια z5500 του υπολογιστη.

ok θα το ρωτησω αυτο αλλα να σε ρωτησω εχεις ξαναδοκιμασει με οπτικη ινα να συνδεσεις τα ηχεια αυτα με ισος αλλο δεκτη στο παρελθον και με το τηλεκοντρολ λειτουργουσες και το volume?

Οχι δεν εχω συνδεσει σε αλλο δεκτη με οπτικη τα ηχεια αλλα δεν νομιζω να ειναι καποιο προβλημα του ενισχυτη των ηχειων ... ειχα δει αλλο μυνημα χρηστη σε ξενο φορουμ και ειχε το ιδιο προβλημα με την οπτικη σε συνδεση με αλλο ενισχυτη αλλα δεν ειχα δει καποια απαντηση.
Ο ηχος παιζει κανονικοτατα στα ηχεια.
Τα ηχεια εχουν τηλεκοντρολ και μπορεις να αυξομειωσεις τον ηχο απο εκει αλλα ειναι σπαστικο να χρησιμοποιει καποιος 2 τηλεκοντρολ ενα για εικονα ενα για ηχο.
Αν ειναι κατι που φτιαχνει μεσω software στον δεκτη καλο θα ειναι να του ριξουν μια ματια.

οκ θα τους το θεσω αυτο που λες
γενικα παρα πολλα ειναι τα θεματα και οπως καταλαβαινεις μπαινουν με καποια προταιρεοτητα παντα
βασικα αν θες την αποψη μου θα στην χωρισω σε δυο σκελη που ειναι και απορια μου κι ολας
1.βασικο για εμενα ειναι αυτη η θυρα να αποδιδει σωστα 5.1 ηχο
2.μηπως ο ηχος που βγαινει απο αυτην την θυρα δεν ελενχετε απο καμια συσκευη που στελνει??

καταλαβες τωρα τι γινετε θα πρεπει να μας πει ενα παιδι που εχει εναν αλλο δεκτη αν μπορει να αλλαζει την φωνη απο τον δεκτη σε αυτην την συνδεση!!

εαν συμβαινει αυτο θα το θεσω αμεσα γιατι ειμαι και εγω fan του καλου ηχου:guitarist:

Μπορώ να ρωτήσω αν αυτός ο δέκτης, γιατί δεν κατάλαβα μέχρι τώρα, αν έχει Ελληνικό μενού και αν το κατάστημα που τον πουλάει στην Ελλάδα έχει δική του ιστοσελίδα.

Ο δέκτης έχει κανονικά ελληνικό μενού και epg...

Για το άλλο δεν ξέρω...

Μπορώ να ρωτήσω αν αυτός ο δέκτης, γιατί δεν κατάλαβα μέχρι τώρα, αν έχει Ελληνικό μενού και αν το κατάστημα που τον πουλάει στην Ελλάδα έχει δική του ιστοσελίδα.
Απ`ότι μου είπαν, τώρα τη φτιάχνουν... :flipout:

-bye-Τον εν λόγω δέκτη τον εγκατέστησα χθές Σάββατο. Οι πρώτες απόψεις μου για αυτόν είναι οι εξείς : Πολύ καλή εικόνα στα HD κανάλια. Αρκετά καλό έως πολύ καλό upscaling και εικόνα στα SD κανάλια. Λίγο δύσκολη η αναζήτηση των καναλιών μέσα από το μενού παρουσίασης όλων των καναλιών διότι όταν πάς σε ένα κανάλι πρέπει να βγείς από την επιλογή αυτή για να δείς το κανάλι και μετά να πας από την αρχή να ψάξεις που ήταν αυτό το κανάλι (σε πια σειρά) και να συνεχίσεις την αναζήτηση. Κάνει γρήγορο σκανάρισμα του δορυφόρου ή των δορυφόρων. Λίγο αρνητικό σημείο ίσος όμως και να κάνω λάθος (ας το επιβεβαιώσουν τα παιδιά που τον έχουν πολύ καιρό) το tuner του δεν είναι και πολύ ευαίσθητο όπως με άλλους δέκτες που είχα. Δηλαδή σε οριακή λήψη ή δεν κατεβάζει το κανάλι ή κάνει σπασίματα. Απλός στην χρήση του. Στιβαρή κατασκευή. Καλό συνοδευτικό hardware(καλώδια σύνδεσης). Αυτά για την ώρα. Θα επανέλθω με περισσότερα αφού τον ξεψαχνίσω.-bye-

οποτε εχεις χρονο δωσε μας ενα παραδειγμα με καναλι που εχεις σπασιματα να δουμε και εμεις για να τσεκαρουμε