Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Δεν θα το έλεγα, ίσως μόνο για όσους έχουν κινητό πιάτο να είναι στενάχωρα.... αλλά και πάλι πόσα και ποια κανάλια να βάλεις στα αγαπημένα ?????
Θα τα δεις ποτέ ή θα ξεκινήσεις ζάπιν σήμερα για να τελειώσεις μετά τις καλοκαιρινές διακοπές λέγοντας : τα είδα όλα !!!!!!!!!!!!:D

Καλησπέρα

Τελικά το παράγγειλα τον δέκτη την προηγούμενη Πέμπτη (αλλά ακόμα καμία ειδοποίηση)

Αν σου είναι εύκολο (όποτε έχεις χρόνο) πές μου όταν τον παραλάβω τί πρέπει να κάνω όσον αφορά την 1η του αναβάθμιση-στήσιμο ? Θα χρειαστώ τίποτα καλώδια ? (HDMI πρέπει να έχει μαζί, θέλω καλώδιο για να τον συνδέσω στο modem). Για δίσκο έχω έναν WD Passport 250 GB. Είναι αρκετός για εγγραφές ?

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Βασίλης 07

Βασιλη αυτη την βδομαδα λογικα θα σου ερθει.
Το μονο που θα χρειαστεις ειναι ενα καλωδιο δικτύου, 250γιγα ειναι αρκετα για εγγραφες, θα πρεπει να τον διαμορφωσεις σε fat32. Το τελευταιο update ειναι New Magic HD Patch 07/04/2010

Καλησπέρα

Τελικά το παράγγειλα τον δέκτη την προηγούμενη Πέμπτη (αλλά ακόμα καμία ειδοποίηση)

Αν σου είναι εύκολο (όποτε έχεις χρόνο) πές μου όταν τον παραλάβω τί πρέπει να κάνω όσον αφορά την 1η του αναβάθμιση-στήσιμο ? Θα χρειαστώ τίποτα καλώδια ? (HDMI πρέπει να έχει μαζί, θέλω καλώδιο για να τον συνδέσω στο modem). Για δίσκο έχω έναν WD Passport 250 GB. Είναι αρκετός για εγγραφές ?

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Βασίλης 07

Το μονο που θα χρειαστεις ειναι ενα καλωδιο δικτύου, 250γιγα ειναι αρκετα για εγγραφες, θα πρεπει να τον διαμορφωσεις σε fat32. Το τελευταιο update ειναι New Magic HD Patch 07/04/2010

εδω τι εγινε τωρα?
ο konandrio απαντα στον εαυτο του...

Μου εστειλε πμ το παλικαρι και το μετεφαιρα εδω.

Υπαρχει καινουργιο patch για τον 7000 & 9000HD:
Αλλαγες στο:
-CCcam
-Channel Manager
-Satelite Manager

New Spiderbox Magic HD Patch 13/04/2010

For spiderbox 7000HD/9000HD series.

Changelog:

CCcam:
Info button twice - now shows the version of CCcam used by the server you connect to.
CCcam connections improved. - 2.1.2 optimized, 2.1.3 and 2.1.4 coming soon.

Channel Manager:
When selecting channels for move/lock/delete the cursor now moves down automatically to the next channel.
"All" option added to delete function for TV/Radio in channel manager.

Satellite Search:
Remains on the scanned satellite regardless of the satellite it was on before a scan.

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Τον πηρα (το δεκτη εννοω, βρε...!)
Εικονα;
α)μεγαλη αναβαθμιση στα καναλια της Νοβα - σαν τα ψηφιακα της ΕΡΤ φαινονται
β) τα HD υπερανω κριτικης, παρ´ολο που εχω 32" τιβι (720ρ) και πλησιασα πολυ κοντα (ακουμπησα τη μυτη μου στην οθονη!) για να δω ψεγαδι και δεν...! Ιδιαιτερα σε οσα καναλι προβαλουν συγχρονα βιντεο η εικονα ειναι υπεροχη. Αποψε ισως δω στον προβολεα (720ρ κι αυτος) πως φαινεται
Και φυσικα το ...δωρακι τελειο για ενα χρονο - μετα...ξερετε!

New Spiderbox Magic HD Patch 13/04/2010

For spiderbox 7000HD/9000HD series.

Changelog:

CCcam:
Info button twice - now shows the version of CCcam used by the server you connect to.
CCcam connections improved. - 2.1.2 optimized, 2.1.3 and 2.1.4 coming soon.

Channel Manager:
When selecting channels for move/lock/delete the cursor now moves down automatically to the next channel.
"All" option added to delete function for TV/Radio in channel manager.

Satellite Search:
Remains on the scanned satellite regardless of the satellite it was on before a scan.
Μπορείς να μου το στείλεις με e-mail? Γιατί δεν μπορώ να εγγραφώ στο site του δέκτη. Το e-mail μου είναι [email protected]:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Άντε να κάνω και εγώ την "διαφημισή" μου για τον δέκτη. Από τις 8/4/10 με έχουν να περιμένω.Επειδή περίμενα 5 μέρες και είχα φτάσει τις 7 στο περίμενε, προχθές αναγκάστικα να το ψάξω το θέμα και τελικά διαπίστωσα πώς δεν έλαβαν τα στοιχεία της κάρτας συνεπώς η παραγγελία "γιόκ". Αλλά με έχουν σαν "μ..." να τον περιμένω και να προετοιμάζω το έδαφος :smash: Πολύ ωραία εντύπωση μου έχει κάνει και το γεγονός πώς δεν απαντάνε καθόλου στα e-mail και όταν το κάνουν απαντούν με την μορφή τηλεγραφήματος 2-3 λέξεις το πολύ :rifle:

Και μην πεί κανείς ο ηλίθιος δεν ξέρει να παραγγέλνει από το internet γιατί παραγγέλνω από το 1999 και τέτοια συμπεριφορά καταστήματος βλέπω πρώτη φορά (άντε 2η).Θα μπορούσαν άντε μετά από 2-3 μέρες να έχουν ενημερώση ότι η παραγγελία δεν ισχύει και όχι να το διαπιστώσω εγώ στις 15/4.

αφου το εχει ετοιμο το γνωστο καταστημα στην πανεπιστημιου ή το tronix(για το 2ο δεν ειμαι σιγουρος) γιατι να περιμενετε ποτε θα αποσταλει απο αγγλια?

αφου το εχει ετοιμο το γνωστο καταστημα στην πανεπιστημιου ή το tronix(για το 2ο δεν ειμαι σιγουρος) γιατι να περιμενετε ποτε θα αποσταλει απο αγγλια?

250 το ενα πρωι παραγγελια το επομενο σπιτι (και πληρως ενημερωμενο). Μονο που δεν ειχε αποδειξη μεσα στο κουτι!

250 το ενα πρωι παραγγελια το επομενο σπιτι (και πληρως ενημερωμενο). Μονο που δεν ειχε αποδειξη μεσα στο κουτι!

Σου ήρθε κομπλέ όπως και αν ήταν από έξω ? Αγορά χωρίς απόδειξη= δεν έχεις εγγύηση.

Σου ήρθε κομπλέ όπως και αν ήταν από έξω ? Αγορά χωρίς απόδειξη= δεν έχεις εγγύηση.

Τους τη ζητησα! Δεν απαντησαν, και θα περιμενω 2-3 εργασιμες πριν τους ενοχλησω ΖΩΝΤΑΝΑ - και βλεπουμε μετα...
Με αυτο "κομπλέ όπως και αν ήταν από έξω" τι εννοεις; Απλα, τον ανοιξαν τον ενημερωσαν και μου τον εστειλαν, τι αλλο "απο εξω";

Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Αυτό με την απόδειξη πέρα της εγγύησης είναι πολύ σημαντικό, εύχομαι να είναι λάθος τους τελικά. (αν και η αποστολή αγαθών χωρίς παραστατικό είναι από μόνη της αδίκημα!! ).