AlexT_
AVClub Fanatic
Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.
Τη σήμερον ημέρα με 8 λίστες αγαπημένων είναι κάπως στενά τα πράγματα..
Καλησπέρα
Τελικά το παράγγειλα τον δέκτη την προηγούμενη Πέμπτη (αλλά ακόμα καμία ειδοποίηση)
Αν σου είναι εύκολο (όποτε έχεις χρόνο) πές μου όταν τον παραλάβω τί πρέπει να κάνω όσον αφορά την 1η του αναβάθμιση-στήσιμο ? Θα χρειαστώ τίποτα καλώδια ? (HDMI πρέπει να έχει μαζί, θέλω καλώδιο για να τον συνδέσω στο modem). Για δίσκο έχω έναν WD Passport 250 GB. Είναι αρκετός για εγγραφές ?
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου
Βασίλης 07
Βασιλη αυτη την βδομαδα λογικα θα σου ερθει.
Το μονο που θα χρειαστεις ειναι ενα καλωδιο δικτύου, 250γιγα ειναι αρκετα για εγγραφες, θα πρεπει να τον διαμορφωσεις σε fat32. Το τελευταιο update ειναι New Magic HD Patch 07/04/2010
Μου εστειλε πμ το παλικαρι και το μετεφαιρα εδω.
Μπορείς να μου το στείλεις με e-mail? Γιατί δεν μπορώ να εγγραφώ στο site του δέκτη. Το e-mail μου είναι [email protected]:ernaehrung004:New Spiderbox Magic HD Patch 13/04/2010
For spiderbox 7000HD/9000HD series.
Changelog:
CCcam:
Info button twice - now shows the version of CCcam used by the server you connect to.
CCcam connections improved. - 2.1.2 optimized, 2.1.3 and 2.1.4 coming soon.
Channel Manager:
When selecting channels for move/lock/delete the cursor now moves down automatically to the next channel.
"All" option added to delete function for TV/Radio in channel manager.
Satellite Search:
Remains on the scanned satellite regardless of the satellite it was on before a scan.
Βασιλη αυτη την βδομαδα λογικα θα σου ερθει.
Το μονο που θα χρειαστεις ειναι ενα καλωδιο δικτύου, 250γιγα ειναι αρκετα για εγγραφες, θα πρεπει να τον διαμορφωσεις σε fat32. Το τελευταιο update ειναι New Magic HD Patch 07/04/2010
αφου το εχει ετοιμο το γνωστο καταστημα στην πανεπιστημιου ή το tronix(για το 2ο δεν ειμαι σιγουρος) γιατι να περιμενετε ποτε θα αποσταλει απο αγγλια?
250 το ενα πρωι παραγγελια το επομενο σπιτι (και πληρως ενημερωμενο). Μονο που δεν ειχε αποδειξη μεσα στο κουτι!
Σου ήρθε κομπλέ όπως και αν ήταν από έξω ? Αγορά χωρίς απόδειξη= δεν έχεις εγγύηση.
Σου το εστειλα ..... καλές θεάσεις .....Μπορείς να μου το στείλεις με e-mail? Γιατί δεν μπορώ να εγγραφώ στο site του δέκτη. Το e-mail μου είναι [email protected]:ernaehrung004:
250 το ενα πρωι παραγγελια το επομενο σπιτι (και πληρως ενημερωμενο). Μονο που δεν ειχε αποδειξη μεσα στο κουτι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.