Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Με την μνημη του ματιου ενος χρηστη αγαπητε Σιμο! Για εργαστηριακο ελεγχο θελεις εξοπλισμο - λιγο δυσκολο ε;
Δεν ξερω για τον Καθρειν αλλα η εικονα HD του 9000 σε πλασμα τβ ειναι ΦΟΒΕΡΗ!
Aκομη και στα μη hd καναλια (κυριως Γερμανικα, Αγγλικα, Γαλλικα Ισπανικα) η εικονα του ειναι σαν...HD - φυσικα και λογω αριστης μεταδοσης!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

βλεπω σε 720p sd&hd καναλια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Το δοκίμασα και εγώ στον Spiderbox το είχα διαβάσει από κάποιον(δεν ξέρω άν το είχες αναφέρει εσύ ποιο πριν) και πράγματι ισχύει και τώρα με ικανοποιεί και μένα σε ποιότητα εικόνας ο Spiderbox .

Θέλω να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία και νομίζω οτι είμαι on topic. Είπε ο greekgreek οτι "...Υστερεί τελικά απέναντι του UFS 910 στην ποιότητα εικόνας..."

Πώς κάνετε ρε παιδιά αυτές τις συγκρίσεις ;
1 Με το μάτι ;
2 Με κάποιο εργαλείο/μηχάνημα ; (Και ποιο είναι αυτό; )

Το ρωτάω διότι ΚΑΙ δεν ξέρω πως γίνεται ΚΑΙ να μάθω θέλω.

Ευχαριστώ
Σίμος

Σίμο, με το μάτι τι ικανοποιεί τον καθένα σε ποιότητα εικόνας.
Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό.

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Κωσταντίνε, εγώ για αυτόν τον λόγο και ρώτησα. Εμένα πχ η εικόνα του ITV HD μου φαίνεται καλύτερη στον Edision mini παρά στον Spiderbox 9000. Δεν το είχα πεί όμως, διότι δεν έχω άποψη ΠΩΣ συγκρίνουμε τις εικόνες. Αν κάποιος έχει μια άλλη πρόταση για το πώς να γίνει σύγκριση ευχαρίστως να την ακούσω.

Σίμος

Καλορίζικος Κωνσταντίνε!!! :BDGBGDB55:
Η μόνη απορία που έχω για τον δέκτη... είχα διαβάσει παλιότερα σχόλια για άλλο μοντέλο πως αν βάλεις την λίστα καναλιών και βάλεις την λίστα με την χ-ψ ταξινόμηση, όταν αλλάξεις κανάλι και πατήσεις ξανά την λίστα, δεν κρατάει την ταξινόμηση.

Ισχύει αυτό στον δέκτη ή όχι? -bye-

Η μόνη απορία που έχω για τον δέκτη... είχα διαβάσει παλιότερα σχόλια για άλλο μοντέλο πως αν βάλεις την λίστα καναλιών και βάλεις την λίστα με την χ-ψ ταξινόμηση, όταν αλλάξεις κανάλι και πατήσεις ξανά την λίστα, δεν κρατάει την ταξινόμηση.

Ευχαριστώ Σάκη!
Θα το κοιτάξω αυτό που λες.

Λογικά ισχύει το θέμα με τη λίστα όπως ισχύει και στον HD300.

Το θέμα εικόνα που όντως είναι ανώτερη από τον mini 2in1 αλλά και ολίγον κατώτερη από τον Kathrein οφείλεται στο sti τσιπ που φοράει ο δέκτης...

Plasma... γενικώς ότι έχω γράψει για το θέμα εικόνας σε δέκτες έχει τσεκαριστεί σε Panasonic και Kuro...

Οι διαφορά στα HD είναι μικρή σχετικά σε σχέση με τα SD που είναι πιο εμφανή, υπέρ του Spiderbox.

Εχω αποσυνδεσει αυτη την στιγμη τον spiderbox να τον βαλω σε αλλο δωματιο περιμενοντας τον combo αλλα σχετικα με το ερωτημα του εαν κραταει την ταξινομηση καναλιων στην μνημη μετα που θα πατηθει καποιο καναλι αν θυμαμαι καλα τωρα πρεπει να την κραταει με παλιοτερα firmware δεν την κρατουσε.

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Εχω αποσυνδεσει αυτη την στιγμη τον spiderbox να τον βαλω σε αλλο δωματιο περιμενοντας τον combo αλλα σχετικα με το ερωτημα του εαν κραταει την ταξινομηση καναλιων στην μνημη μετα που θα πατηθει καποιο καναλι αν θυμαμαι καλα τωρα πρεπει να την κραταει με παλιοτερα firmware δεν την κρατουσε.

Εχει διορθωθει εδω και καμποσο καιρο, εχει μπει ακομα και ταξινομιση ανα provider.

Έβαλα τα PID για τα Supersport 6-7-8 κατέβασα τα κανάλια, αλλά δεν έχω εικόνα.
Κοίταξα στον SAB, που τα έβαλα τα κανάλια με PID, μήπως έχει κάτι αλλάξει και είδα ότι έχω εικόνα στα Supersport 7-8.
Στο Supersport 6 δεν έχω εικόνα,ίσως κάτι έχει αλλάξει.

Βγηκε νεα αναβαθμιση για τον 9000.
Βλεπω και γραφει ομως το εξης.
Some fixes for new receivers.
This is not for everyone.

Οταν λεει οτι ειναι για τους νεους αποκοδικωποιητες ποιους συγκεκριμενα εννοει;
Τους combo ;
Γενικα ολους οσους αγοραστηκαν τελευταιο μηνα; Διμηνο;
Δεν αποσαφηνιζει τι εννοει.

Τωρα ειδα και βγηκε και αλλο με ημερομηνια 26/9 και λεει οτι ειναι για ολους.
Εχω μια ερωτηση ομως.
Επειδη χρειαζετε factory reset στην διαδικασια.
Οταν παω για factory reset ρωταει αν θα τα σβησει ολα η οχι.
Εκει επιλεγω ναι η οχι ;