Δέκτες Spiderbox (HD 9000, HD Combo, SD 5000)

Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σάκη ο δέκτης είναι πολύ καλός.
Καλό τηλεχειριστήριο ,εύκολο μενού,συνεργάζεται με το διακόπτη diseqc 10x1 χωρίς πρόβλημα(μέχρι στιγμής), κάνει τυφλή αναζήτηση,παίζει avi με εξωτερικούς υπότιτλους (με καλή ποιότητα εικόνας).

Από την άλλην πολλά τα "κανάλια" λίγες οι λίστες αγαπημένων,με μια μωβ irdeto που έχω δεν συνεργάζεται,υστερεί σημαντικά σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με τον Kathrein UFS 910 και λίγο η προσθήκη καναλιών(χειροκίνητα) στις λίστες αγαπημένων είναι λίγο άβολη.
Δεν μπορείς να τα έχεις όλα,έχω πάντος τα λιγότερα προβλήματα σε σχέση με όποιονδήποτε άλλο δέκτη έχω.

Ας γραψει καποιος τις συχνοτητες του ANIXE HD γιατι δεν ξερω γιατι δεν μου βγαζει το καναλι.
Το ψσχνω στο 10832 H 22000 2/3 αλλα τζιφος.
Εν τω μεταξυ ο αλλος SPIDERBOX που εχω σε αλλο δωματιο και ειναι συνδεδεμενος πανω στην ιδια κεραια το εχει το καναλι στην παραπανω συχνοτητα και με καλο σημα.
Το πρωι σε δοκιμαστικες ανιχνευσεις που εκανα στους δορυφορους μου το ειχε βγαλει αλλα μετα που φορτωσα τα καναλια απο το backup δεν μπορω να το βρω ουτε στην χειροκινητη ληψη ουτε εαν σκαναρω τον δορυφορο.

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Ας γραψει καποιος τις συχνοτητες του ANIXE HD γιατι δεν ξερω γιατι δεν μου βγαζει το καναλι.
Το ψσχνω στο 10832 H 22000 2/3 αλλα τζιφος.
Εν τω μεταξυ ο αλλος SPIDERBOX που εχω σε αλλο δωματιο και ειναι συνδεδεμενος πανω στην ιδια κεραια το εχει το καναλι στην παραπανω συχνοτητα και με καλο σημα.
Το πρωι σε δοκιμαστικες ανιχνευσεις που εκανα στους δορυφορους μου το ειχε βγαλει αλλα μετα που φορτωσα τα καναλια απο το backup δεν μπορω να το βρω ουτε στην χειροκινητη ληψη ουτε εαν σκαναρω τον δορυφορο.
Πιστεύωπως είναι μέσα στη λίστα καναλιών που έχεις κατεβάσει.
Ψάξτο λίγο καλύτερα.-bye-

Η 12032 δεν πρεπει να πιανετε απο την περιοχη μου.
Στην 10832 το βλεπω στον παλιο spider σαν κλειδωμενο καναλι ενω υποτιθεται ειναι ελευθερο και στον καινουργιο δεν το κατεβαζει καθολου ενω το σημα της συχνοτητας ειναι καμπανα SIGNAL=90 QUALITY=92
Πως γινεται αυτο δεν καταλαβαινω.

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Σβήσε τον TP από την οργάνωση καναλιών και σκαναρέ τον πάλι....

mouse και αλφαβητικα που βαζω τα καναλια δεν το βρισκω ουτε και στην ταξινομηση κατα συχνοτητα στην συγκεκριμενη συχνοτητα 10832 δεν φαινετε να εχει κατεβει.
Φορτωσα την λιστα καναλιων στον channel editor ουτε σε αυτον φαινετε πουθενα το καναλι.
Αν φορτωσω την λιστα καναλιων του αλλου spider το βλεπει το καναλι αλλα το θεμα ειναι οτι εχω φτιαξει απο την αρχη τις λιστες με τα αγαπημενα στον καινουργιο και δεν θελω να περασω την λιστα του παλιου.

Το Anixe HD έχει σταματήσει την 24ωρη εκπομπή από την 10832Η. Έχει εκπομπές μόνο από τις 21:15 ώρα Ελλάδος έως τις 10:45 της επομένης. Τις υπόλοιπες ώρες ανοίγει (αν δεν κάνω λάθος) το Astra HD στην θέση του.

http://www.infosat.de/Meldungen/?msgID=59914

24ωρη εκπομπή εξακολουθεί να έχει όμως από τις 23.5Ε, και την συχνότητα 12032Η (που λογικά και στον Άγιο Νικόλαο θα πρέπει να έχει πολύ καλό σήμα, αφού καλύπτεται επίσημα από την wide beam του Astra 3B).

Μαλλον για αυτο δεν το πιανω sotos65 οποτε θα του κανω ανιχνευση κατα τις 9.30 το βραδυ στον 19.2
Δυστηχως το πιατο δεν ειναι κινητο γιατι συνδεονται πολλοι δεκτες επανω και πιανει μονο hotbird και astra 19.2 οποτε δεν μπορω να πιασω 23.5
Eυχαριστω για την πληροφορια.

Τσεκαρα στις 21:15 στον αλλο δεκτη οτι ανοιξε το anixe hd το εκανα ανιχνευση στον καινουργιο δεκτη και το εβγαλε κανονικα τωρα.
Οποτε εαν τυχει σε κανενα να το ξερει οτι στον αστρα 19.2 μονο σε ορισμενο ωραριο ανιχνευετε.

Έχει δουλέψει κανείς τον Spiderbox 9000 HD Combo με EMP-CENTAURI DISEQC S16/1;
Υπάρχουν μήπως προβλήματα συνεργασίας με τον δέκτη;

Έχω EMP Centauri 8/1 και Sab 10/1 και συνεργάζεται πολύ καλά ο Spiderbox.
Ο EMP-CENTAURI DISEQC S16/1 είναι ,από ότι διαβάζω,πιο πολύπλοκος.

Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Έχει δουλέψει κανείς τον Spiderbox 9000 HD Combo με EMP-CENTAURI DISEQC S16/1;
Υπάρχουν μήπως προβλήματα συνεργασίας με τον δέκτη;
εγω και δουλευει αψογα εως τωρα κανενα προβλημα,αν τον εχεις βγαλε το κυριος κουτι απο τη θηκη και θα κατεβασεις το πρωτο δοντακι ειναι για disceq 1.1

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

εγω και δουλευει αψογα εως τωρα κανενα προβλημα,αν τον εχεις βγαλε το κυριος κουτι απο τη θηκη και θα κατεβασεις το πρωτο δοντακι ειναι για disceq 1.1
Το είχα διαβάσει αυτό με το δοντάκι.
Τον δουλεύεις σε Spiderbox;

Re: Spiderbox 9000HD και 5000SD.

Παιδια να ρωτήσω? Ο 9000 με HDMI εχει καλυτερη εικονα απο τον 5000 στα καναλια στανταρ ντεφινισιον?