greekgreek
Supreme Member
Απάντηση: Spiderbox 9000HD και 5000SD.
Αυτό διαπίστωσα και εγώ.
Πάνω από 200 κανάλια βλέπω ότι δεν τα παίρνει.
Αυτό διαπίστωσα και εγώ.
Πάνω από 200 κανάλια βλέπω ότι δεν τα παίρνει.
Πιστεύωπως είναι μέσα στη λίστα καναλιών που έχεις κατεβάσει.Ας γραψει καποιος τις συχνοτητες του ANIXE HD γιατι δεν ξερω γιατι δεν μου βγαζει το καναλι.
Το ψσχνω στο 10832 H 22000 2/3 αλλα τζιφος.
Εν τω μεταξυ ο αλλος SPIDERBOX που εχω σε αλλο δωματιο και ειναι συνδεδεμενος πανω στην ιδια κεραια το εχει το καναλι στην παραπανω συχνοτητα και με καλο σημα.
Το πρωι σε δοκιμαστικες ανιχνευσεις που εκανα στους δορυφορους μου το ειχε βγαλει αλλα μετα που φορτωσα τα καναλια απο το backup δεν μπορω να το βρω ουτε στην χειροκινητη ληψη ουτε εαν σκαναρω τον δορυφορο.
εγω και δουλευει αψογα εως τωρα κανενα προβλημα,αν τον εχεις βγαλε το κυριος κουτι απο τη θηκη και θα κατεβασεις το πρωτο δοντακι ειναι για disceq 1.1Έχει δουλέψει κανείς τον Spiderbox 9000 HD Combo με EMP-CENTAURI DISEQC S16/1;
Υπάρχουν μήπως προβλήματα συνεργασίας με τον δέκτη;
Το είχα διαβάσει αυτό με το δοντάκι.εγω και δουλευει αψογα εως τωρα κανενα προβλημα,αν τον εχεις βγαλε το κυριος κουτι απο τη θηκη και θα κατεβασεις το πρωτο δοντακι ειναι για disceq 1.1
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.