Τον Δεκέμβριο προσχώρησα στην προσφορά της Forthnet/Nova με τα 29,90 και με αυτήν μου έδωσαν και δωρεάν τον 831 HD τον οποίον όμως δεν τον έχω ενεργοποιήσει ακόμα, αφ' ενός έχοντας διαβάσει εδώ τα διάφορα προβλήματα που έχει αλλά βασικά γιατί είναι παντρεμένος με την κάρτα και θα αναγκαστώ να ξαναγυρίσω πάλι στα παλιά, να πηγαινοφέρνω δηλαδή τον δέκτη Αθήνα - εξοχικό.
Προχθές με πήρε ένας τύπος από την Nova και με σχεδόν επιτακτικό τρόπο μου είπε ότι πρέπει να ενεργοποιήσω άμεσα τον 831 γιατί αφ' ενός έπρεπε να το είχα κάνει (λέει) εντός 15 ημερών από την παραλαβή του (δεν μου είχαν πει κάτι τέτοιο) και αφ' ετέρου μου ψιλομάσαγε ότι θα αρχίσω να έχω προβλήματα με τον παλιό γιατί - εκεί μου τα έλεγε πολύ μπερδεμένα και ασαφή - '"δεν θα βλέπετε τα νέα κανάλια" (??) ή ότι δεν θα δούλευε ικανοποιητικά ή "ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε αναβαθμίσεις" (??) ή γενικά ότι όλοι οι παλιοί δέκτες θα σταματήσουν σταδιακά να έχουν εικόνα (!!!!!).
Το πιθανότερο είναι ότι ήθελε να με κάνει να ενεργοποιήσω τον δέκτη για να μου πουλήσει την "προσφορά" (μην χέ_ω) των HD καναλιών, δηλαδή δωρεάν για ένα χρόνο και μετά με χρέωση... Φυσικά δεν έκανα τίποτα και το άφησα για το μέλλον... Αλλά έτσι και με ξαναενοχλήσει ο τύπος θα έχουμε show...