Δεν μπουτάρει το mac

Re: Απάντηση: Δεν μπουτάρει το mac

Διαπιστώνω ειρωνικό πνεύμα κ κάποια νεύρα....γιατί ;

Δεν δουλεύω στην Apple. Μακάρι να υπήρχε Apple εν Ελλάδι κ να δούλευα εκεί...!

Έχω παράδειγμα φίλου που του έφτιαξαν το φορητό, χωρίς να έχει καν applecare, 3,5 χρόνια μετά την αρχική αγορά του. Γνωρίζω επίσης ότι η apple υποστηρίζει αυτά τα φορητά πολύ παραπάνω από τα 4 χρόνια που λες, σύμφωνα με ότι είπαν στον παραπάνω φίλο μου που του έκαναν την αλλαγή. Ίσως το εφ'όρου να ήταν υπερβολή κ να έχεις δίκιο, αλλά μην αρπάζεσαι...

υγ: θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις λιγάκι κ να μην φωνάζεις γράφοντας κεφαλαία... :a0210:

Βρε Μιχάλη ,πες με τρελό ,πες με ανόητο..άλλα σε παρακαλώ μην με κάνεις να νιώθω ηλίθιος.
Μα είναι δυνατον να σου ανεβάζω απόσπασμα απο την επίσημη σελίδα της apple για τα 4 χρόνια της κάλυψης και στο επόμενο μήνυμα σου να γράφεις "για τα 4 χρόνια που ΕΓΩ λέω"?
ήμαρτον...
Επίσης πως να μην θυμώνω όταν απαντάς μη τεκμηριωμένα για εγγυήσεις εφ'όρου ζωής ,που μάλλον φαντάστηκες και μάλιστα με στυλ...στο ξαναγραψα ρειι...εφ'ορου ζωής...

Επίσης τα κεφαλαία δεν τα έγραψα για να φωνάξω,άλλα για να διαβάσετε αυτά που γράφω..συγνώμη εαν φάνηκε κάτι τετοιο...ατιμο πράμα ο γραπτός λόγος..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δεν μπουτάρει το mac

Βρε Μιχάλη ,πες με τρελό ,πες με ανόητο..άλλα σε παρακαλώ μην με κάνεις να νιώθω ηλίθιος.
Μα είναι δυνατον να σου ανεβάζω απόσπασμα απο την επίσημη σελίδα της apple για τα 4 χρόνια της κάλυψης και στο επόμενο μήνυμα σου να γράφεις "για τα 4 χρόνια που ΕΓΩ λέω"?
ήμαρτον...
Επίσης πως να μην θυμώνω όταν απαντάς μη τεκμηριωμένα για εγγυήσεις εφ'όρου ζωής ,που μάλλον φαντάστηκες και μάλιστα με στυλ...στο ξαναγραψα ρειι...εφ'ορου ζωής...

Επίσης τα κεφαλαία δεν τα έγραψα για να φωνάξω,άλλα για να διαβάσετε αυτά που γράφω..συγνώμη εαν φάνηκε κάτι τετοιο...ατιμο πράμα ο γραπτός λόγος..

Δεν σε είπε κανείς ηλίθιο...
Κ στην πράξη μέσα από εταιρεία που κάνει τέτοιες αλλαγές σε μηχανήματα τέτοιου τύπου, λένε ότι τα υποστηρίζουν αμέσως μόλις αυτά το εμφανίσουν, ανεξάρτητα πόσος καιρός έχει περάσει...μπορεί να μην εφ'όρου, όπως έγραψα παραπάνω, αλλά είναι πολύς καιρός...τώρα αν είναι αυτό μη τεκμηριωμένα, τότε πάω πάσο...

υγ : Κ στυλ στις απαντήσεις μου δεν έχω...αν είχα τότε θα το καταλάβαινες.
υγ2 : Τα κεφαλαία τα γράφουμε όταν φωνάζουμε. Κανόνες σε όλο το διαδίκτυο.
υγ3 : Μου φαίνεται ότι εσύ είσαι λίγο έτοιμος να ορμήξεις στον οποιοδήποτε δεν συμφωνεί μαζί σου...

Last edited:
Kοντος ψαλμος ....

Οταν μ ενημερωσουν σχετικα , θα σας πω .
Θα φυγω για λιγες μερες, αλλα εχω αφησει γνωστο μου ν ασχοληθει με το θεμα και θα σας πω τι εγινε τελικα.

Φιλε Γιαννη, μακαρι να κανω λαθος αλλα απο την περιγραφη σου το προβλημα μου μοιαζει πιο πολυ για προβλημα στην οθονη και οχι στην καρτα γραφικων.
Το λεω αυτο επειδη λες οτι μπουταρει κανονικα το μηχανημα. Φανταζομαι οτι δεν θα μπουταρε αν ειχε σοβαρο προβλημα στην καρτα γραφικων.

Μακαρι να κανω λαθος και να στο αλλαξουν, γιατι η apple καλυπτει τη βλαβη στις nvidia 8600 για 4 χρονια απο την αγορα του μηχανηματος, οποτε εισαι κομπλε.

Τι εγινε τελικα με την επισκευη?
Ρωταω γιατι εχω το μοιραιο μοντελο (MB-Pro 2008) με την Nvidia GT8600 και το Σαββατοκυριακο παρεδωσε το πνευμα!
Τα κλασσικα συμπτωματα: μαυρη οθονη (και σε εξωτερικη), ο ηχος εναρξης ακουγεται κανονικα, συνδεεται με FW σε target mode.
Μολις πηρα την Info Quest και μου λενε να το παω απο εκει να το δουνε.
Το Μαιο κλεινει τριετια οποτε λογικα ειμαι μεσα