Re: Απάντηση: Δεν μπουτάρει το mac
Βρε Μιχάλη ,πες με τρελό ,πες με ανόητο..άλλα σε παρακαλώ μην με κάνεις να νιώθω ηλίθιος.
Μα είναι δυνατον να σου ανεβάζω απόσπασμα απο την επίσημη σελίδα της apple για τα 4 χρόνια της κάλυψης και στο επόμενο μήνυμα σου να γράφεις "για τα 4 χρόνια που ΕΓΩ λέω"?
ήμαρτον...
Επίσης πως να μην θυμώνω όταν απαντάς μη τεκμηριωμένα για εγγυήσεις εφ'όρου ζωής ,που μάλλον φαντάστηκες και μάλιστα με στυλ...στο ξαναγραψα ρειι...εφ'ορου ζωής...
Επίσης τα κεφαλαία δεν τα έγραψα για να φωνάξω,άλλα για να διαβάσετε αυτά που γράφω..συγνώμη εαν φάνηκε κάτι τετοιο...ατιμο πράμα ο γραπτός λόγος..
Διαπιστώνω ειρωνικό πνεύμα κ κάποια νεύρα....γιατί ;
Δεν δουλεύω στην Apple. Μακάρι να υπήρχε Apple εν Ελλάδι κ να δούλευα εκεί...!
Έχω παράδειγμα φίλου που του έφτιαξαν το φορητό, χωρίς να έχει καν applecare, 3,5 χρόνια μετά την αρχική αγορά του. Γνωρίζω επίσης ότι η apple υποστηρίζει αυτά τα φορητά πολύ παραπάνω από τα 4 χρόνια που λες, σύμφωνα με ότι είπαν στον παραπάνω φίλο μου που του έκαναν την αλλαγή. Ίσως το εφ'όρου να ήταν υπερβολή κ να έχεις δίκιο, αλλά μην αρπάζεσαι...
υγ: θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις λιγάκι κ να μην φωνάζεις γράφοντας κεφαλαία... :a0210:
Βρε Μιχάλη ,πες με τρελό ,πες με ανόητο..άλλα σε παρακαλώ μην με κάνεις να νιώθω ηλίθιος.
Μα είναι δυνατον να σου ανεβάζω απόσπασμα απο την επίσημη σελίδα της apple για τα 4 χρόνια της κάλυψης και στο επόμενο μήνυμα σου να γράφεις "για τα 4 χρόνια που ΕΓΩ λέω"?
ήμαρτον...
Επίσης πως να μην θυμώνω όταν απαντάς μη τεκμηριωμένα για εγγυήσεις εφ'όρου ζωής ,που μάλλον φαντάστηκες και μάλιστα με στυλ...στο ξαναγραψα ρειι...εφ'ορου ζωής...
Επίσης τα κεφαλαία δεν τα έγραψα για να φωνάξω,άλλα για να διαβάσετε αυτά που γράφω..συγνώμη εαν φάνηκε κάτι τετοιο...ατιμο πράμα ο γραπτός λόγος..