Δεν μπουτάρει το mac

Για αυτο ακριβως τον λογο πρεπει να ειμαστε λιγο παραπανω σκεπτικοι οταν αγοραζουμε μηχανηματα απο εταιριες που εμπιστευονται τα μηχανηματα τους μονο με 1 χρονο εγγυηση, παρολο την πολυ υψηλη τιμη αγορας τους.

Αν θελουμε υποχρεωτικα να αγορασουμε apple, τοτε αγοραζουμε επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια (κοστος περι τα 350 για mbp 15") και ετσι απο τα 1900 παμε στα 2250 για να προστατευσουμε την επενδυση μας.

Δυστυχως ο χρονιος δε μπηκε καλα φετος για μενα !!!
Εκτος των αλλων (πιο σοβαρων γεγονοτων), και το δικο μου macbook pro 15" παρεδωσε το πνευμα.

Ανηκει στη φουρνια με τις ελλατωματικες nvidia , αλλα δε ξερω αν καλυπτεται (2008 μοντελο)...

Σε ποιον αραγε ν απευθυνθω ?
Το, εχω εγορασει μεταχειρισμενο, οποτε δεν ξερω απο που το πηρε ?
Υπαρχει τελικα επισημη αντιπροσωπεια ?
Η istorm ειναι τωρα ?

systemgraph καρφωτος Γιαννη - και μονο για την εμπειρια (καμια μηνυσούλα κλπ) αξιζει :p

Παρε και τον Τακη μαζι σου για σιγουρια :p

Καλη Χρονια Γιαννη - Αυτα ειναι πταισματα :)

Μετα απο πολυ ψαξιμο, μαζι μ ενα γνωστο μου, διαπιστωσα οτι ο macbook pro δουλευει, αλλα δεν ανοιγει ο οθονη του!
Καταφερα να μπω μεσω screen share kai wifi...
Αρα , εμπιπτει κανονικα σ αυτο http://support.apple.com/kb/ts2377

Να δουμε τι θα πει και η αντιπροσωπεια αυτο .... για να μη τους κανω μυνηση!-bye-

Ωχ ωχ ωχ ωχ κάτι τέτοια διαβάζω και με ζώνουν....

κάτσε να πάρω κανά applecare να είμαι καλυμμένος για 3 χρονάκια, γιατί ειδικά στα apple προϊόντα έχω καταλάβει ότι πετάνε νούμερα κι όποιον πιάσουν. Καμιά λογική και συναίσθηση με computer.

Υ.Γ. Οντως υπήρχε ελλατωματική παρτίδα τότε ή απλά σας έκατσε;

<κακία>

Γιατί, αν πάρεις Applecare πιστεύεις ότι θα καταφέρεις το service να στο επισκευάσει; ;)

Ίσα ίσα, αντί να πάρεις απόφαση στο τέλος του πρώτου χρόνου ότι δεν έχεις service, θα ταλαιπωρείσαι για 3 χρόνια.. :D

</κακία>

Ωχ ωχ ωχ ωχ κάτι τέτοια διαβάζω και με ζώνουν....

κάτσε να πάρω κανά applecare να είμαι καλυμμένος για 3 χρονάκια, γιατί ειδικά στα apple προϊόντα έχω καταλάβει ότι πετάνε νούμερα κι όποιον πιάσουν. Καμιά λογική και συναίσθηση με computer.

Υ.Γ. Οντως υπήρχε ελλατωματική παρτίδα τότε ή απλά σας έκατσε;

Υπήρχε πράγματι ελατωμματική παρτίδα τότε, έχει βγει από την Apple οδηγία να αλλάζουν δωρεάν κ μετά την εγγύηση της μητρικές.

<κακία>

Γιατί, αν πάρεις Applecare πιστεύεις ότι θα καταφέρεις το service να στο επισκευάσει; ;)

Ίσα ίσα, αντί να πάρεις απόφαση στο τέλος του πρώτου χρόνου ότι δεν έχεις service, θα ταλαιπωρείσαι για 3 χρόνια.. :D

</κακία>

Χαζομάρες...

PC = :BDBDG54:

:flipout:

Re: Απάντηση: Δεν μπουτάρει το mac

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Δημήτρη ότι θα το καταφέρεις. Κατευθείαν κονέ με Ιρλανδία δεν σου λένε κουβέντα λόγω applecare και δεν ασχολείσαι με κανέναν εδώ.

Δηλαδή σου έρχεται courier και σου κάνει exchange επιτόπου; Δεν μπλέκεις καθόλου με το ελληνικό support?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Δημήτρη ότι θα το καταφέρεις. Κατευθείαν κονέ με Ιρλανδία δεν σου λένε κουβέντα λόγω applecare και δεν ασχολείσαι με κανέναν εδώ.

H Ιρλανδία τί σχέση έχει ρε Τάσε? Δηλ θα το πάρουν Ιρλανδία να στο φτιάξουν γιατί εδώ δεν θα γίνει?