Η SAS βελονα τι ειναι?
Ρωταω γιατι εγω να ασχοληθω γενικα με το κοματι μηχανηματα ηχου περι τα 4 χρονια και οσο να ναι εχασα επεισοδια!!!
Ψάξε και για shure V 15 3/4/5 ή όποιον τύπο βρεις.....όλοι την χρησιμοποιούσαν κυρίως για την καθαρότητα (ίσως παραπάνω φωτεινότητα) και την υψηλή της έξοδο....
Εάν εννοείς τις Shure v15 s3/4/5 ποτέ δεν ήταν φωτεινές, γιατί απλά εκείνη την εποχή κανείς δεν τις υπερ-φόρτωνε (σε χωρητικότητα κλπ.) και στα μέσο όρο (φονο) με ρυθμιστικά δηλαδή στα 47 kohm +/-100 pf μάλλον υπερβολικά φλάτ ήταν, ίσως με ελαχιστα προβολικές τις μεσαίες!
η πρόταση μου σε αυτά τα λεφτά...την έχω ακούσει και "την έχω ακούσει" κανονικά
μεταχ jvc z1 με βελόνα της jico sas...σε αντίστοιχη περίπτωση μου την προτείνανε και έπειτα, κάθε φορά, πίνω στην υγειά του ανθρώπου που την πρότεινε...!!!
ή εναλλακτικά όποια άλλο generator παίρνει jico sas βελόνα...πχ shure κλπ
εκνευριστική καθαρότητα / ανάλυση – και με δυναμικά που ήταν λες και άκουγες υψηλής ανάλυσης ψηφιακό αρχείο
Παρά είσαι αυστηρός, γιατί η 3 είχε 3 εκδόσεις με βελόνες E – HE – MR η 4 2 εκδόσεις HE – MR και η xMR 1 έκδοση!
γιατί η 3 είχε 3 εκδόσεις με βελόνες E – HE – MR
Θα συμφωνήσω με τον φίλο (dimmanoukas) για τον συγκεκριμένο συνδυασμό, μου έκανε εντύπωση και σε εμένα, στον φίλο που την “άκουσα”, είχαμε με sas και την shure v15 s4 (δική μου) και την m97, μακράν η JVC καλύτερη, ήταν ταχύτατη – εκνευριστική καθαρότητα / ανάλυση – και με δυναμικά που ήταν λες και άκουγες υψηλής ανάλυσης ψηφιακό αρχείο! Με βλέπω και εμένα στο μελλον να μετακομίζω εκεί!
Aν ειχατε την δυνατοτητα να παιξετε την 97 με πιο ψηλη αντισταση εισοδου στο φονο , μαλλο θα αλλαζατε γνωμη .
Υπαρχουν βεβαια και πολλοι που η 97 τους αρεσει με μια sas στα 47kΩ
Σε ισορροπημένα συστήματα / πηγές, δεν ενδείκνυται να ανεβάζεις τα Kohm (πανω απο 50) σε SAS... αυτό ισχύει για τις περισσότερες κεφαλές, εκτός εάν είναι shibata!
Παντως θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε το συνολικο κοστος της υποστηριξης των killer φθηνων κεφαλων.Εννοω ποσα χρηματα πρεπει να δαπανηθουν για να υποστηριξουμε ηχητικα μια <φθηνη> κεφαλη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.