FragoulisNaval
Supreme Member
Απάντηση: Re: DENON AVR-1910 (Ερωτήσεις - Προβλήματα - Reviews...)
Τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι (και με την προυποθεση ότι ο ενισχυτής δεν είναι ελαττωματικός) ότι η αντίσταση των ηχείων σου πέφτει πολύ κάτω από τα 8 Ω που είναι η ονομαστική τους τιμή με αποτέλεσμα να τραβάνε πολύ ρεύμα και να κόβει το κύκλωμα προστασίας του ενισχυτή. Αλλά αυτό θα το καταλάβεις εάν ο ενισχυτής σου είναι πολύ ζεστός όταν τεθεί εκτός.
Είναι;;;
Αυτήν την στιγμή δεν μου ρχεται κάτι άλλο στο μυαλό....
Όχι.Απλά τασ καλώδια που πήρα είναι πολύ καλά (7 ευρώ/μέτρο) και είναι ίδιου χρώματος. Ο τρόπος για να ορίσεις ποιό θα είναι το μαύρο και ποιο το κόκκινο είναι τα γράμματα που έχει το ένα επάνω του.Αυτό με τα γράμματα, το ονομάζεις μάυρο και το άλλο, χωρίς τα γράμματα, κόκκινο. Με δεδομένο αυτό, τα έχω συνδέσει σωστά.
Τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι (και με την προυποθεση ότι ο ενισχυτής δεν είναι ελαττωματικός) ότι η αντίσταση των ηχείων σου πέφτει πολύ κάτω από τα 8 Ω που είναι η ονομαστική τους τιμή με αποτέλεσμα να τραβάνε πολύ ρεύμα και να κόβει το κύκλωμα προστασίας του ενισχυτή. Αλλά αυτό θα το καταλάβεις εάν ο ενισχυτής σου είναι πολύ ζεστός όταν τεθεί εκτός.
Είναι;;;
Αυτήν την στιγμή δεν μου ρχεται κάτι άλλο στο μυαλό....