Με imax enchanced; τι έβλεπες;
Υποτίθεται ότι το IMAX Enhanced είναι με πλήρη κανάλια. Το κακό είναι πως όταν παίζεις IMAX Enhanced δεν δείχνει στο μενού τα κανάλια του εισερχόμενου σήματος, απ' όσο θυμάμαι πατώντας το info. Είναι η εξαίρεση αυτή.
Σε κάθε περίπτωση, βγάλε το Neural:X στο off από το μενού που σου έδειξα και αν κι εφ' όσον δεν παίζει το πίσω κεντρικό, τότε ενεργοποίησέ το μέσω του Neural:X.
Υ.Γ. Εγώ έκανα παύση λιγάκι στις ταινίες γιατί έκανε... peak η καμπύλη. Το γύρισα σε μουσική. Θέλει λίγο ρέγουλα, εγώ δεν μπορώ να βλέπω συνεχώς ταινίες. Τυχερός είσαι πάντως φίλε με τον SR7013. Μηχανηματάρα και πολλές επιλογές αποκωδικοποίησης.
Λεωνίδα η παραπάνω εικόνα δείχνει ότι pre -out βγάζει μόνο για τα front και height 2 σωστά; Αρα επιλέγω εγώ ποια απ τις δύο θα επιλέξω κι ο ενισχυτής "βλέπει" εσωτερικά τι έχει συνδεθεί επάνω του; Γιατί δεν έχει κάποιο διακόπτη επιλογής. Αρα αν εγώ έχω ένα θηρίο δικάναλο η λογική λέει ότι θα συνδέσω τα front, αν όμως δεν έχω δικάναλο θηρίο και μου χει ξεμείνει από παλιά ένας 2χ50 που δεν θα μπορούσε να οδηγήσει τα front συνδέω τα οροφής επάνω του που θα τα οδηγήσει μια χαρά και ο ενισχυτής βλέπει που εγώ έχω συνδέσει έτσι; Στο ρωτάω αυτό γιατί στο manual δείχνει για τα δεύτερα οροφής ηχεία τη σύνδεση του τελικού στα height 2 pre-out, δε φαντάζομαι αυτό να είναι υποχρεωτικό γιατί κάποιος διαβάζοντας το manual αυτό το συμπέρασμα βγάζει, δεν έχει πουθενά μία υποσημείωση ότι ο ενισχυτής "βλέπει" ποιες pre-out χρησιμοποιείς. Και πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στις μπόρνες των ηχείων αφήνω ασύνδετες τις front και μπορώ να συνδέσω τις 4 height για τα πίσω, σωστά; Το χεις δοκιμάσει;
![]()
Ποιόν AV έχεις και τι θες να κάνεις ?
Να υποθέσω θες να κοτσάρεις τελικό για τα front ηχεία ?
Κάνεις την επιλογή μέσα από το μενού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.