προσωπικά Γιάννη δεν "κολλάω" με καμία εταιρία -θα το έχεις καταλάβει αυτό..
όλες οι εταιρίες "δίνουν" αυτό που μπορούν σε σχέση με το κόστος.. κάποιες ίσως να τα καταφέρνουν καλύτερα σε κάποια μοντέλα τους, αλλά σχεδόν ποτέ στο σύνολο αυτών.
γι'αυτό και προσπαθώ να βελτιώσω αυτά που ήδη έχω.
και μέχρι τώρα τα καταφέρνω πάρα πολύ καλά με την βοήθεια της κοινότητας.
Δυστυχώς δεν μπορούμε ν ακολουθήσουμε αυτά που βγαίνουν ,οπότε κάνουμε συμβιβασμούς,αναβαθμίσεις.
Υπάρχει ένα πέπλο ανασφάλειας στην χώρα μας.
Όχι ότι δεν πουλάνε,αλλά σε μικρό κύκλο.
Δεν υπάρχουν στημένοι πολλοί συνδυασμοί όπως τα χρόνια των 00ς,10ς.
Κάποιοι εισαγωγείς έχουν στήσει συνδυασμούς επειδή αυτούς αντιπροσωπεύουν μετά από συμφωνίες κατασκευαστών,άλλοι εισαγωγείς έχουν εταιρείες που εκπροσωπούν δεκαετίες και πάνε να τις πλασάρουν με τις νέες .
Βλέπω για παράδειγμα σε τρεις εκθέσεις Σκανδιναβία ενισχυτικά Moon (Pro/2 monos),να οδηγούν classin Spendor 1/2 !!!!!!!!!!(είχα το παλιό)..
Α.R Εκτός από Sonus Faber τα 'κολλάνε' με Triangle Magellan.
κ.λπ.
Μεγάλη προσφορά..αλλά οι τιμές έχουν πάει στο EVEREST.
Τώρα πάμε στα τυφλά επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε την συμπεριφορά τους στον χώρο μας.
Βλέπω ένα περιοδικό τώρα με τις προ-παραγγελίες Per-Listen των 17.000 και απορώ.
Άλλοι από εμάς είμαστε κολλημένοι, άλλοι όπως εγώ, άλλαξα προσανατολισμό 4-5 φορές με πισωγυρίσματα, τώρα ψάχνω κάτι άλλο, .αλλά δεν έχω την πολυτέλεια.
Φτάνει να είναι η μουσική στο κέντρο του κάδρου.
Απορίες για την υψηλή πιστότητα έχουν πολλοί.
Έντονες διαφωνίες επίσης.
Τι είδους σύγκριση είναι αυτή και για ποιο λόγο;
Μπήκε κάποιος και είπε γεια σας ψάχνω ενισχυτή στα τριάμισι και στα έξι χιλιάρικα;

Και μόνο που έγινε η σύγκριση καταλαβαίνουμε ότι ήταν λάθος ευθύς εξ αρχής ο,τι και να άκουσες.
Όχι ήθελα ν ακούσω το B&W 704 s 3 ,που ήταν στημένο με τον 110 και ακριβώς δίπλα στο ίδιο στούντιο υπήρχαν τα Dali.
Eγώ ηχεία πήγα ν ακούσω ,και έπαιξαν εναλλάξ με τους εν λόγω ενισχυτές που ήταν διαθέσιμοι.
Απ το εν λόγω κατάστημα έχω αγοράσει τους monobloc 6600 της Denon ,έναν παλιό ολοκληρωμένο,ένα Oracle ,ενώ ο γαμπρός μου ολοκληρωμένους.
Επέλεξα πρόγραμμα και άκουσα σε χαμηλές στάθμες πρώτα με τον 110 ,σποτιφάι,cd και αύλα,το πλατό αν και ήταν ετοιμοπόλεμο,δεν το ζήτησα.
Αφού δεν μ άρεσε σε τόσο χαμηλές εντάσεις ,προσφέρθηκε να βάλει τον H 390 που όμως και αυτός χαμηλά ,καλύτερα μεν όχι ικανοποιητικά δεν...
Κατόπιν έβαλε το Opricon και το 703 ,αυξήσαμε τις εντάσεις ,μας άφησε μόνους οπότε έβαλα κάποια που είχα μαζί και ότι είχε το κατάστημα, εκτός από πλατό.
Καθότι είχε κίνηση στα άλλα δωμάτια παίξαμε και μπλουζ ,(ήταν ο γιος μαζί στο δρόμο για πρόβα και εγγραφή).
Με τα volumes σε πιο ψηλές θέσεις μ άρεσε το αποτέλεσμα,(57 έδειχνε η σκάλα στο καντράν) ήρθε ο πωλητής τα άκουσα εναλλάξ και πιάσαμε την συζήτηση...η οποία είχε κατάληξη την ακρόαση στο περιποιημένο στούντιο όπου ήταν μόνο ο H590, αλλά μετέφερε Η390 να παίξει με τα 803 D και 802 Diamond,κάτι που το έκανε και μ άρεσε για να πω την αλήθεια.
Απλά εγώ ζήτησα ηχεία και εφόσον δεν μ άρεσε η αναπαραγωγή των 704/703/Opticon με Denon σε χαμηλές εντάσεις ακρόασης νύχτας,προσφέρθηκε να βάλει τον Hegel.Για NAD κ.λ.π. που υπήρχαν δεν ενδιαφέρθηκα,καθόσον μόνοι μας,δοκιμάσαμε αρκετά.
Δεν ξέρω αν μπαίνει κάποιος κάπου και ξεκινάει με τέτοιες ερωτήσεις που έβαλες,εγώ πάντως όχι ειδικά μετά από τόσες αγορές σε δεκάδες μηχανήματα,εμέσα σε τριακονταετία.