Έχουμε 2mode .το "analog mode" τι κάνει;;
Σε ποια εποχη αναφερεσαι;Ρωτω διοτι καποτε οι Denon επαιζαν αντιθετα απ' ο,τι αναφερεις.Για να γινω πιο συγκεκριμενος,ειχαν "σκληρο" ηχο.Έχουμε διαφάνεια καθαρότητα και βάθος σκηνής με αλλαγή του ηχοχρώματος σε γενικές γραμμές μου δίνει την αίσθηση ότι ακούω τάξη Α και λάμπα δηλαδή ήχος Denon από παλιά με την δύναμη και τα σώματα αν το επιδιώξεις .
Οχι,αναφερομαι στην εποχη των POA 4400 και 6600.Αν αναφέρεσαι για την εποχή των Av πχ 3805 ναι ήταν σκληρός ο ήχος με τα Tannoy .
Αν πάλι αναφέρεσαι pma2010 ae με τίποτα όσο και να τον πίεζες .
Μην ξεχνάμε ότι η Denon έβγαλε τον poa 5000 το 1995 που είμαι ευτυχής κάτοχος του .
View attachment 211597
Πιο παλιότερα αυτόν .
View attachment 211598
Και κάποια θηρία από την χρυσή σειρά και ολοκληρωμένους που ουδέποτε τους είδαμε στην Ελλάδα (πανάκριβοι )
View attachment 211599
Απλά όπως ανέφερα ο επετειακός το ηχόχρωμα του θυμίζει ανάμεσα λάμπα με τάξη A ουδέτερος με βάθος που δεν σκληραίνει σε υψηλές εντάσεις αν το επιδιώξεις .
Κάποιοι θα μπερδέψουν ότι το ηχόχρωμα του είναι ζεστό ,αυτό μπορεί να ισχύει όταν πχ με παίζεις με ΠΗΓΗ που έχει αυτό το αποτύπωμα η όχι αλλά όταν παίζεις με το dac του το phono μαζί με την dl A110 και εκεί μπορεί να μπερδευτεί ότι είναι ζεστό …Αλλά είναι αυτό το βάθος που νομίζεις ότι είσαι σε studio ηχογραφήσεων χωρίς όμως να είναι monitor αφού η πληροφορία που σκάβει βαθιά μεταφράζεται σε μουσικότητα .
Σε αυτό θα σου απαντήσουν οι κάτοχοι τους .Οχι,αναφερομαι στην εποχη των POA 4400 και 6600.
Τους 6600 τους είχα ,αλλά όχι με προ Denon..Οχι,αναφερομαι στην εποχη των POA 4400 και 6600.
Ναι θα πρέπει να είναι ουδέτερος για τι μετά γίνεται αχταρμάς …Από δύο τρεις πηγές Μάκη άκουσα ότι ο best seller τελικός εδώ και κάμποσα χρόνια είναι ... Τον παντρεύουν με διάφορους προ..το έχω ξαναγράψει και πάντα ουδέτερος,όπως τον άκουσα και εγώ με τον δικό του προ.
Μάλιστα πουλά και μεταχειρισμένος...
Βέβαια η μουσικότητα είναι άλλη διάσταση όπως έχεις γράψει και συ.
Σκεφτόμουν να μην γράψω τ όνομα ,μην γίνει πάλι καμιά παρεξήγηση, αλλά έχει γραφεί σε τρία έντυπα τουλάχιστον.Ναι θα πρέπει να είναι ουδέτερος για τι μετά γίνεται αχταρμάς …
Πάντως είναι φοβερό το πόσο ακούγεται το interconnect ανάμεσα σε προ και τελικό αλλάζει τελείως το ηχόχρωμα .
Αυτός είναι και ο λόγος πάντα προσωπικά που επιδιώκω να ακούω το hardware,αν αντιληφθώ κάτι …έχει φάει σουτ ουδέτερα και καθαρότητα του χαλκού μέχρι εκεί .
Απλά να συμπληρώσω μιας και έχω πιο ξεκάθαρη άποψη …όντως τελικά ουδέτερος παλιάς κοπής και σχολής μεταξύ τάξης Α και λάμπας .Κάποια πράγματα θέλουν υπομονή (στρώσιμο) δεν μας πιέζει ο χρόνος .
Έχουμε λοιπόν την ζητούμενη ουδετερότητα για εμένα ,το ηχόχρωμα μεταβάλλεται το ίδιο συμβαίνει και με την dl a110 που έχω στο πικαπ με το ενσωματωμένο phono όπου και εκεί παίζει εξαιρετικά .
Το ζητούμενο για εμένα διαφάνεια ήρθε καλύτερα τώρα όπως και ο διαχωρισμός των καναλιών .
Φυσικά και η λεπτομέρεια, δεν το λες και λίγο να ακούς αρμονικές από την τρομπέτα ειδικότερα αν αυτό ονομάζεται ψηφιακό .
Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει βάθος της ηχογράφησης και στην σκηνή όχι μόνο ύψος κάτι αναμενόμενο για ενισχυτικά Denon αλλά και πλάτος .
View attachment 211803View attachment 211804
Μακη, το κανεις λιγο πιο λιανα αυτο ;Απλά να συμπληρώσω μιας και έχω πιο ξεκάθαρη άποψη …όντως τελικά ουδέτερος παλιάς κοπής και σχολής μεταξύ τάξης Α και λάμπας .
Μιλάμε ξεκάθαρα για σχολές για το πως προσεγγίζουν την ουδετερότητα κάποιοι δε μπορούν να ακουστούν αποστειρωμένοι εδώ όμως μιλάμε για ιαπωνική σχολή και για Denon παλιάς κοπής ,αυτός ήταν και ο λόγος που έβαλα κάποιες φωτογραφίες .Μακη, το κανεις λιγο πιο λιανα αυτο ;
1. Τι σημαινει "ουδετερος παλιας κοπης και σχολης " ; Υπαρχει ουδετερος νεας κοπης και σχολης , και που διαφερουν ηχητικα ;
2. Τι εννοεις " μεταξυ ταξης Α και λαμπας " ; Εννοεις οτι ολοι οι ταξης Α ειναι ιδιοι και ολοι οι λαμπατοι ειναι οι ιδιοι , και ως εκ τουτου υπαρχει και κατι " μεταξυ " ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.