DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

χαχα αν σας μαζεψω να ερθετε τα τρελοκομεια εδω με τα ηχεια σας μαλλον θα με κανετε να νιψσψ ακομη πιο κομπλεξικο,αλλα ΤΙ λεω,αφου τα ηχεια σας στον χωρο μου ΜΟΝΟ μπορουν να απαξιωθουν τελειως!Ναι ναι σε εκεινο το πηγαδι ω ρε κλαμα που θα πεσει στον συμφερτο!

Μηπως ομως ειμαι οικονομικα..κοντος για τετοιες(οπως καταλαβαινω και κυριως εσυ το λές)ηχειαρες??

Ντίνο, έχεις δίκιο, είναι σχεδόν αδύνατον να τα ακούσει κανείς με τα ίδια ηχεία...Η λογική είναι η εξής. Εχω ξεχωρήσει ποιοί πληρούν τις προδιαγραφές που με ενδιαφέρουν, έχω συλλέξει πληροφορίες απο εδώ μέσα και απο προτάσεις παιδιών, διάβασα κάποια review και θα προσπαθήσω να ακούσω σε καταστήματα/αντιπροσωπίες όσο πιο πολλούς μπορώ. Οι 2-3 που θα μου κάνουν το κλικ, θα τους ζητήσω για ακρόαση σπίτι με τα ηχεία μου. Γιατί για να τα κουβαλάω σε κάθε κατάστημα απλά δεν παίζει.

Τεσπα, δε θέλω να μονοπωλήσω το νήμα του Άγη...αυτός επείγει. Εγώ απλά έδωσα μια ευρύτερη λίστα με κάποιες καλές επιλογές που ίσως αξίζει να ασχοληθεί..

Σε καταλαβαινω Χρηστο.

Ομως, οποιος και να σου κανει κλικ οταν τον ακουσεις σε καποιο καταστημα, ειναι πιθανον να του εχεις δωσει "ποντους", ειτε επειδη το κλικ στο εκανε ο συνδιασμος με καποια ηχεια εκει, ακομη και ο χωρος.
Αντιστοιχα, καποιος που δεν σου εκανε αυτο το κλικ, στον δικο σου χωρο, με τα δικα σου συνοδα, οχι μονο κλικ, αλλα και nitro, focus, και national geographic να σου εκανε...

Δυστυχως (ή ευτυχως) η πληθωρα επιλογων σε κανει (απροσωπα ολα αυτα, δεν φωτογραφιζω κανεναν) να γυριζεις γυρω γυρω, και στο τελος να εχεις μπουχτισει/αγχωθει/μπερδευτει και απο κει και περα, ψωνιζει και ειτε στυ κατσει ειτε οχι.
Στις περισσοτερες περιπτωσεις, παντα στο μυαλο μας ειναι "μηπως ο αλλος ηταν καλυτερος"

Μιλας για τα Elac FS 248 αν καταλαβα καλα Database Error??

Ναι.

Και δυστυχως δεν πολυκυκλοφορουν / διαφημιζονται.
Αν ταακουσεις / χουφτωσεις, θα δεις οτι προκειται για υπεροχα ηχεια

ΘΑ του στειλω ενα μηνυμα γιατι μαλλον ΠΡΕΠΕΙ να τα ακουσω και αν χρειαστει να ρεσταρω και ο ενισχυτης να περιμενει....

Μηπως ομως ειμαι οικονομικα..κοντος για τετοιες(οπως καταλαβαινω και κυριως εσυ το λές)ηχειαρες??

Εχω χασει λιγο τον μπουσουλα... Ποιο ειναι το (συνολικο) μπατζετ ?

2.500max μονον φιλε DataBase Error..An anarvtiesai pvw exv ton Densen στο παιχνιδι ειναι οπως προειπα τον βρηκα μεταχειρισμενο στα 1400,γι'αυτο και οι Yamaha απο πανω.
Αλλα τωρα που ειδα τα ηχεια ενιωσα ΕΝΑ σφιξιμο!

ΟΧΙ, ΞΕΧΝΑ τα, και μιλαω σοβαρα.

Μεινε εντος προυπολογισμου, επαθες απλα ενα σφιξιμο το οποιο ειναι κακος συμβουλος στην περιπτωση

Τι να ξεχασω ποθ τωρα(και φανταζομαι ομως για λιγο ακομη μονο γιατι υπαρχουν και αλλα εξοδα)κατι Soavo 1 και Tanoy Revolution θα μου φαινονται καβουρντιστιρια!

Περα της πλακας δεν ειναι τοσο καλα ηχεια,νομιζω πως τα Concept 6 που εχω ειναι πιο..αναλυτικα(λεμε και καμια μπουρδα να ερθουμε στα ισα μας!)

Σε καταλαβαινω Χρηστο.

Ομως, οποιος και να σου κανει κλικ οταν τον ακουσεις σε καποιο καταστημα, ειναι πιθανον να του εχεις δωσει "ποντους", ειτε επειδη το κλικ στο εκανε ο συνδιασμος με καποια ηχεια εκει, ακομη και ο χωρος.
Αντιστοιχα, καποιος που δεν σου εκανε αυτο το κλικ, στον δικο σου χωρο, με τα δικα σου συνοδα, οχι μονο κλικ, αλλα και nitro, focus, και national geographic να σου εκανε...

Δυστυχως (ή ευτυχως) η πληθωρα επιλογων σε κανει (απροσωπα ολα αυτα, δεν φωτογραφιζω κανεναν) να γυριζεις γυρω γυρω, και στο τελος να εχεις μπουχτισει/αγχωθει/μπερδευτει και απο κει και περα, ψωνιζει και ειτε στυ κατσει ειτε οχι.
Στις περισσοτερες περιπτωσεις, παντα στο μυαλο μας ειναι "μηπως ο αλλος ηταν καλυτερος"

Συμφωνώ απόλυτα Ντίνο, απλά αν δεν κάνει κανείς αυτό που σκέφτομαι να κάνω και νομίζω οτι είναι λίγο ποιό σωστό (με τις όποιες αδυναμίες που ανέφερες), οι δύο εναλλακτικές είναι οι εξής. Διαλέγεις απο αναφορές/review 2-3 και επιχειρείς να τους ακούσεις με τα ηχεία σου, ή παίζεις α μπε μπα μπλομ και λες αυτός είναι ο εκλεκτός και πείθεις τον εαυτό σου οτι αυτός είναι ο καλύτερος απο όλους. Όπως έχω ξαναπεί, καλύτερο μηχάνημα είναι πάντα αυτό που δεν αποκτήσαμε και συνεχώς υπάρχει η αμφιβολία αν όντως κάναμε τη σωστή κίνηση.

Αγη, μην ξεχνας οτι η αναφορα σου ειναι 2311 , concept 6. Απο αυτο το σημειο αναβαθμιζεις, ενα καλο δαπεδου των 1000+ με ενα σοβαρο ενισχυτη ειναι σοβαρη αναβαθμιση

Εχεις τωρα καποιον αλλο ενισχυτη ?

Ενδεχομενως καποιον που μπορει να σε κανει να παρεις μονο καποιον τελικο ? (για τα οποια ηχεια αποφασισεις)

Αν παντως θελει καμια πεθερα σου καμια μασελα κτλ(Ναι βρε και το ξεδοντιαμα μεσα!)ευχαριστως να τα βρουμε στην τιμη!

Οχι μονο τον A/V που εχει pre out για αυτο με ενδιαφερει αποκλειστικα η εισοδος ht passthrough,unity gain οπως λεγεται..

Τι να ξεχασω ποθ τωρα(και φανταζομαι ομως για λιγο ακομη μονο γιατι υπαρχουν και αλλα εξοδα)κατι Soavo 1 και Tanoy Revolution θα μου φαινονται καβουρντιστιρια!

Οχι, σε καμια περιπτωση.

Το καθε ηχειο εχει τα καλα του και τα κακα του, και ο καθε ακροατης τα γουστα του !

Ειχα μια συζητηση με εναν συμφορουμιτη τις προαλλες,τα Tannoy Revolution DC6T που τα βρισκω σε καλη τιμη,απο χαρακτηριστικα για τους εν λογω δικαναλους τι σας λενε?

Αγη, μην ξεχνας οτι η αναφορα σου ειναι 2311 , concept 6. Απο αυτο το σημειο αναβαθμιζεις, ενα καλο δαπεδου των 1000+ με ενα σοβαρο ενισχυτη ειναι σοβαρη αναβαθμιση

Υπερσωστο !

Εδωσα τα ELAC χωρις να τα εχω ακουσει....(με σωστο ενισχυτη) [Αν ο _tzo_ ακουει, τα ξανααλλαζουμε...]

Θα ελεγα οτι το μετανιωσα, αλλα ντρεπομαι να το πω...