DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Ειχα μια συζητηση με εναν συμφορουμιτη τις προαλλες,τα Tannoy Revolution DC6T που τα βρισκω σε καλη τιμη,απο χαρακτηριστικα για τους εν λογω δικαναλους τι σας λενε?

Nα σου πω....

Να σου στειλω δυο ηχειακια που εφτιαξα (το ενα ειναι ετοιμο, στο δευτερο στεγνωνουν οι κολλες), κοστος 200 ευρω, και παιζουν γ@μάτα ?

http://www.youtube.com/watch?v=qsN3udas6y4

(Αστειευομαι)

Το αστειο που ειναι?Αν ειναι οπως λες γ@μ@τ@ γιατι οχι?Απο οτι βλεπω τα Elac τα εχουν για πρωινο(καλα φτιαχνετε και ηχεια εδω μεσα και μιλατε με τον πιο αμπαλο του forum!!?)

Κριμα..εχασαν την ευκαιρια τα ηχεια σου να ακουστουν απο τα ευγενη ασπιλα ωτα μου.Αθηνα λοιπον...εκει ακουτε οτι γουσταρετε.Εμεις τα ακουμε μεσα απο βιντεακια του Youtube!Για να δουμε που θα κατσαληξει με τον Densen ολοι αυτον με προτεινουν και μετα μαλλον αρχιζουν τα δυσκολα(γιατι μαλλον θα μεινω και απο κεντρικα αφου μαλλον σε λιγο θα τα σμπρωξω)

Μια μικρη συμβουλη (αν μου επιτρεπεις), πριν την καληνυχτα μου:

Εχε υπομονη, και προσπαθησε να μην πελαγωνεις !
Μελετησε τι "χρειαζεσαι" ποσα χρηματα θες να ξοδεψεις, μεινε εντος προυπολογισμου , και μην ενθουσιαζεσαι !

+1000 για τη βοηθεια σας και αλλα τοσα για την καληνυχτα μου ομοιως παιδια.Ειλικρινα μεγιστα υποχρεωμενος..

Κωστα ειπαμε ειμαι κοτζαμ Κολομβος!Ευχαριστω για την προταση αλλα θελω δαπεδου(βαλε πραγμα!!)

Γιατρέ μου δε με διαβάζεις προσεκτικά: Τα ηχεία που σου πρότεινα είναι πατώματας=δαπέδου

color_thumb_colonne.jpg

Η εταιρεία βγάζει βέβαια και άλλα μοντέλα, όπως π.χ. την altea

Κωστ Ευχαριστω πολυ!Καλα ΤΙ ηχειαρες ειναι αυτες(για τις altea)μιλαω.Και ειπες οτι τις εχει ο Ορφεας Θεσσαλονικης?(μη μου πεις οτι τις εχει και στη Λαρισα γιατι αν ερθω θα κερασεις πολυ Μαλιωρα!

Παιδια μολις παραγγελθηκε ο Yamaha AS-2000 silver.Επειδη το budget μου ηταν κοντο και ηθελα ενα μηχανημα με αρκετα καλουδια οπως ht passthrough νομιζω οτι επραξα σωστα,μη ρισκαροντας σε μεταχειρισμενου,ebay κτλ..Ευχαριστω για ολα και ελπιζω το κραξιμο σας να μην ειναι μεγαλο(ακουτε Dalanic,Sonus Naturalis,Tyler,Database κτλ?Σας παρακαλω την επιεικεια σας...

Μια χαρά είναι Αγη. Καλορίζικος και καλοάκουστος.

H διαφορά θα γίνει άμεσα αντιληπτή στο σύστημά σου σε σχέση με τον ΑV!

:ernaehrung004:

Νικο ευχαριστω πολυ,την κανω για καφε τωρα,μες τη χαρα.Δειλιασα να περιμενω αλλο,τον γουσταρα,τον ακουσα και τον πηρα.Δειλιασα γιατι θα εμπαινα σε πιο ακριβα μονοπατια και μπορει να ειχα...παραπλευρες απωλειες.Τωρα εμειναν τα καλωδια που εχω κατι καλωδια σαν αυτα που ειχε ο...πονηρος κουμπαρας και φυσικα ηχεια!Καλο μεσημερι και τους ευχαριστω ΟΛΟΥΣ(οχι εσενα ειπαμε,εσυ ειπαμε σε περιμενουμε με τον JL_)

Καλοακουστος! Γιατι να σε παρουμε στο ψιλο, επειδη διαλεξες ενα αξιολογο μηχανημα με καλη ποιοτητα κατασκευης κ υλικα, ολοκαινουριο? Να μας πεις τι νιωσεις οταν σκισεις ζελατινα -bye-

Καλοάκουστος! Μια χαρά μηχανάκι πήρες.
Τα καλώδια θα τα άφηνα για το τέλος για το τελικό "ίσιωμα" αν και εφ' όσον χρειαστεί.

Αιντε καλορίζικος!

Οταν θα τον ανοίγεις, κάνε και μερικές λήψεις!...Είναι ίσως η καλύτερη στιγμή μιας
αγοράς!