DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

Ποιος ξερει γερμανικα;

Εγώ! οι τιμές στο σάιτ αυτό είναι με το κομμάτι. Σόρυ Κολόμβε. Αλήθεια, μιά που θα πας στον Ορφέα να ακούσεις Densen, δεν του λες να τα συνδέσει με κανένα Triangle; Έχει μερικά ωραία κομματάκια, ας πούμε τα color, μικρά ηχεία πατώματος με τρελό waf στο χιλιάρικο (το ζευγάρι πάντα).

Εγώ! οι τιμές στο σάιτ αυτό είναι με το κομμάτι. Σόρυ Κολόμβε. Αλήθεια, μιά που θα πας στον Ορφέα να ακούσεις Densen, δεν του λες να τα συνδέσει με κανένα Triangle; Έχει μερικά ωραία κομματάκια, ας πούμε τα color, μικρά ηχεία πατώματος με τρελό waf στο χιλιάρικο (το ζευγάρι πάντα).

Τώρα είδα ότι το πρώτο σκέλος του ποστ είναι περιττό, έχει απαντηθεί. Σόρυ. Πάντως Densen μπορείς να ακούσεις και στη Λάρισα (αν και όχι με Chario νομίζω), πέφτει πιό μακριά από Σαλονίκη, αλλά πιό κοντά από Αθήνα.

Re: Απάντηση: Re: DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

.....................................................
Υ.Γ. Άν και όταν έλθεις Αθήνα, έχεις να επισκεφθείς πολύ κόσμο. Οι άλλοι κερνάνε μπύρες.
Εμείς κάνουμε τον καλύτερο καφέ. :coffee:
Και έχουμε εξαιρετική ρακή, λόγω καταγωγής! :food-smiley-005:
Απο ποτο καλα το πατε αλλα απο μασα δεν πολυαναφερθηκατε.sonus ευχαριστω για την προσκληση,ειστε ολα υπεροχα παιδια εδω μεσα κ μολις καβαντζωσω τον ενισχυτη μη σας φανει καθολου απιθανο για τα ηχεια κ την παρεα να σας..φορτωθω κανενα διημερο.
Μίλησα για ρακή, όπως βλέπεις πιο πάνω, Και η ρακή συνοδεύεται πάντα από τον κατάλληλο μεζέ! :smile:
....................................................
όλο λόγια είσαι...:grandpa:
:ernaehrung004:
Απλό. Ένα p.m. και στη διάθεση σας, όποτε θέλετε κύριε! :music-smiley-005:

Παει και η Μπαρτσελονα,γαργαρα εκανε,με αυτους τους αιωνια κωλοφαρδους αγγλους!Και οι ενισχυτες τους ετσι ειναι!!??Καποιος που να ακουυσε τα Σοαωο 1 με Densen??Καλα τι ρωταω,μαλλον σαν μαρκες ειναι αρκετα αταιριαστες..Η μια High End(πως τα λεω ο εμπειρος!)και η αλλη Brand name..Εκεινος ο halaras παντως..εξαφανισμενος....

ασε τις ταμπελες για τους marketing advisors καλε μου φιλε. Η Yamaha εχει βγαλει μηχανακια πιο hi end απο εταιριες που βαυκαλιζονται και οικιοποιουνται το hi end εκ πρωιμιου. Δεν υπαρχει αταιριαστος συνδυασμος που δεν τον εχει χαρακτηρισει αταιριαστο το αυτι και η ψυχοσυνθεση μας.

Δεν έχω ακούσει τα Soavo, αλλά επειδή πρόσφατα έψαχνα για ηχεία και ενισχυτή, τα σχόλια και οι απόψεις (στο ίντερνετ, σε καταστήματα που γύρισα και σε λίγους που μίλησα) για τον 2000 είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό θετικά από ότι για τα συγκεκριμένα ηχεία.

Και να και η δική μου shortlist (fyi Άγη):

Hegel H100
Naim Nait XS
Audia Flight 3
Densen B-130
Krell S300i
Cambridge Audio Azur 840A V2.0
Leema Pulse III
Roksan Kandy K2
Musical Fidelity M3i
Xindak 6900
Creek Destiny 2
Nad C375
Verdi Cento (hybrid)

Ζόρικη λίστα. Καλές ακροάσεις με πολλή υπομονή.

Πολυ ζορικη λιστα συμφωνω στα λεφτα που κινουμαι(και σε καποια μοντελα παλι δε φτανω)ειναι οτι καλυτερο(εγω βαζω και τον as2000)αλλα απο αυτα ακουσα τον Roksan και οσονουπω θα ακουσω τον Densen..ayta...αντε τωρα να βρω αλλο μηχανημα στη Θεσσαλονικη(γιατι για Σερρες γελαει ο κοσμος).Ασε που αν καθε διμηνο βρισκω και απο ενα,θα παρω ενισχυτη σε καμια διετια,ηχεια σε καμια 4ετια και θα πρεπει να βαλω υγραεριο στο αμαξι με τα πανε ελα...
Τελειωνει σε λιγο το ενισχυτικο σας μαρτυριο.Μου δινω διορια,μεχρι την αλλη Παρασκευη!(Ωχ δειλιασε ολο το Forum!!)

Δεν έχω ακούσει τα Soavo, αλλά επειδή πρόσφατα έψαχνα για ηχεία και ενισχυτή, τα σχόλια και οι απόψεις (στο ίντερνετ, σε καταστήματα που γύρισα και σε λίγους που μίλησα) για τον 2000 είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό θετικά από ότι για τα συγκεκριμένα ηχεία.

δεν μιλησα για τα ηχεια αυτου καθ' αυτου, αλλα για το ματσαρισμα ενισχυτη-ηχειων του οποιου το αποτελεσμα ειναι εντελως υποκειμενικο. Ενας συνδυασμος που εμενα μπορει να μην "μιλαει" μεσα μου 'η να μου φαινεται κακος ή ακομα και κουραστικος, για καποιον μπορει να ναι ιδανικος. Με αυτη τη λογικη ας ακουσει οσο πιο πολλους συνδυασμους μπορει.

Προσωπικα απο αυτη τη σειρα της yamaha , ενδιαφερουσες ηχητικα βρισκω μονο τις πηγες. Αλλα και αυτο παλι ειναι υποκειμενικο. Πριν καποιους μηνες ενας φιλος ειχε ανοιξει ενα νημα αναζητησης ενισχυτη-ηχειων οπου του ειχε προταθει η Αρτα και τα Γιαννενα, μηχανηματα και ηχεια απο ολες τις σχολες. Τελικα μετα απο (καμια 50 σελιδες του thread) προσωπικη του ακροαση κατεληξε σε A-S1000 και Soavo 2, ενα συνδυασμο που φανταζε εντελως outsider σε σχεση με αυτα που του ειχαν προταθει. Γιαυτον ομως ο συνδυασμος αυτος ηταν ο καλυτερος και αυτο εχει σημασια γιατι ειναι ο ιδιος ικανοποιημενος και ευτυχης.

Και να και η δική μου shortlist (fyi Άγη):

Hegel H100
Naim Nait XS
Audia Flight 3
Densen B-130
Krell S300i
Cambridge Audio Azur 840A V2.0
Leema Pulse III
Roksan Kandy K2
Musical Fidelity M3i
Xindak 6900
Creek Destiny 2
Nad C375
Verdi Cento (hybrid)

Συγνωμη αλλα μεσα σε ποσο καιρο μπορει να ακουσει καποιος εστω και τους μισους απο τους παραπανω με τα ιδια ηχεια και να μην παθει ζαμπλαμα ? Φανταστειτε αν ειναι περισσοτερα το ενος ζευγους ηχεια...

Κωστα ειπαμε ειμαι κοτζαμ Κολομβος!Ευχαριστω για την προταση αλλα θελω δαπεδου(βαλε πραγμα!!)

Ζόρικη λίστα. Καλές ακροάσεις με πολλή υπομονή.

Όντως ζόρικη, αλλά πρέπει να τα εξετάσω όλα Σωτήρη...και φαντάσου είναι shortlist, που να ήταν και longlist :laugh:
Εντάξει, δεν είναι και όλοι στην ίδια μοίρα, κάποιους τους έχω ήδη πιο ψηλά. Θα προσπαθήσω να ακούσω πρώτα τους περισσότερους και αφού φιλτράρω 2-3 θα επιχειρήσω να τους φέρω σπίτι...

Thanks! :ernaehrung004:

Ο Chrpep εχει συγκεκριμμενες απαιτησεις και γουστα, αν τις λαβει καποιος υποψη του, απο ολα αυτα τα μηχανακια στη λιστα μενουν 2-3 που θα κανουν αυτο που θελει. Αλλα καλυτερα ας βγει ο ιδιος τσαρκα-παγανια για να κανει τις οποιες διαπιστωσεις μονος του, ετσι θα ειναι ουσιαστικη η διαδικασια.

Απο την αλλη Παρασκευη(η οποτε ερθει,οτι ερθει),τι χωσιμο θα φατε και για καλωδια καημενοι μου!Εχε χαρη που δε θα εχω αλλα φραγκα για DAC και οτιδηποτε αλλο!Αλλα μαλλον δε σας βλεπω να ιδρωνει και το αυτι σας!

Δεν ξερω τι λετε Tyler αλλα κατι μου λεει πως οπου και να καταληξω θα ακουω πολυ καλυτερα απο τον Denon AVR2311 και τα Concept 6.Ασε συστηματαρα θα κανω,με το ντοπαρισμα που μου κανετε και τις οδηγιες που μου δινετε θα ειναι απαιχτο!Αλλα αυτα τα chario βρε παιδακι μου..Χτυπαμε καμια Ιταλια λετε για ακροαση?(απο Αθηνα ποιο φτηνη θα μου βγει..:)

Συγνωμη αλλα μεσα σε ποσο καιρο μπορει να ακουσει καποιος εστω και τους μισους απο τους παραπανω με τα ιδια ηχεια και να μην παθει ζαμπλαμα ? Φανταστειτε αν ειναι περισσοτερα το ενος ζευγους ηχεια...

Ντίνο, έχεις δίκιο, είναι σχεδόν αδύνατον να τα ακούσει κανείς με τα ίδια ηχεία...Η λογική είναι η εξής. Εχω ξεχωρήσει ποιοί πληρούν τις προδιαγραφές που με ενδιαφέρουν, έχω συλλέξει πληροφορίες απο εδώ μέσα και απο προτάσεις παιδιών, διάβασα κάποια review και θα προσπαθήσω να ακούσω σε καταστήματα/αντιπροσωπίες όσο πιο πολλούς μπορώ. Οι 2-3 που θα μου κάνουν το κλικ, θα τους ζητήσω για ακρόαση σπίτι με τα ηχεία μου. Γιατί για να τα κουβαλάω σε κάθε κατάστημα απλά δεν παίζει.

Τεσπα, δε θέλω να μονοπωλήσω το νήμα του Άγη...αυτός επείγει. Εγώ απλά έδωσα μια ευρύτερη λίστα με κάποιες καλές επιλογές που ίσως αξίζει να ασχοληθεί..

Last edited:
Δεν ξερω τι λετε Tyler αλλα κατι μου λεει πως οπου και να καταληξω θα ακουω πολυ καλυτερα απο τον Denon AVR2311 και τα Concept 6.Ασε συστηματαρα θα κανω,με το ντοπαρισμα που μου κανετε και τις οδηγιες που μου δινετε θα ειναι απαιχτο!Αλλα αυτα τα chario βρε παιδακι μου..Χτυπαμε καμια Ιταλια λετε για ακροαση?(απο Αθηνα ποιο φτηνη θα μου βγει..:)

Αυτο ειναι μαλλον σιγουρο. Οσον αφορα τα Chario, μισθωσε ενα πουλμαν να ρθει να μας μαζεψει και οτι εχει ο καθενας απο Chario στο φερνουμε να τ'ακουσεις :ADFADF1:

E να και ενας που με καταλαβε!Ετσι δεν ειναι κυριε(λογω posts!) Database Error!!

Θα γινω αιρετικος τωρα....

Κανε ενα time out

Στειλε πμ στο μελος _tzo_ (Θεσσαλονικη ειναι)

Ρωτα τον αν πουλαει αυτα εδω (#ποστ 21 & 22)

Του τα εδωσα εγω πριν κανα μηνα...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/92344-Ηχεια-δαπεδου-ELAC-βασης-ELAC-και-sunfire-sub

Ειναι ΑΡΙΣΤΑ, πηγαινε να τα ακουσεις (αν τα πουλαει, μαλλον ναι) με καποιον ενισχυτη που θα βρεις στην Θεσσαλονικη. (μπορει να εχει και ο ιδιος καποιον καταλληλο)

και επανερχεσαι !!!

Σου λεω κατ' αρχας οτι τον χωρο σου τον εχουν για πλακα, και εχουν και ευελιξια τοποθετησης