DENSEN B-130,Yamaha as2000 h ή as1000?

δεκτον Παντελή! Πάντως αν δεν μου είχες δώσει τα 4TC να ακούσω συγκριτικά με τα Chord που είχα ποτέ δεν θα πίστευα ότι τα καλώδια επιφέρουν τόση διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι, όντως, σαν να αλλάζεις κατηγορία πηγής..

Παιδια τωρα την εκανα την κουτσουκελα κ οταν ερθουν ολα με το καλο θα δω τι φταει και τι λειπει.Ελπιζω οι συμβουλες σας να συνεχισουν στην αναζητηση ηχειων αφου με τα καλωδια σας ακουσα κατα το ημιση πραγμα που συναδει σε διπλο σφαλμα.Τερμα οι βιασυνες που να παρει..

από την λίγη εμπειρία που έχω στο HiFi θεωρώ πως στο τελικό αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η επιλογή ηχείων, άρα προσπάθησε να ακούσεις όσα περισσότερα μπορείς ώστε να σχηματίσεις καλή αποψη για το τι σου αρέσει και κυρίως τι δεν σου αρέσει.

Ευχαριστω πολυ tio4711 κ τωρα αρχιζει μια νεα,ευχαριστη Οδυσσεια!αντε που ειναι ο ατιμος χθες τον παρηγγειλα!..:)

Έχεις δίκιο... χθες τον παρήγγειλες έπρεπε να ήταν εκεί από προχθές...:laugh:

Πάντως η αναμονή αυτή είναι θάνατος έτσι?

Αν ειναι θανατος λεει?Και αντε αυτο,μαλλον οπως βλεπω αυριο θα τον εχω οπως και τα καλωδια των ηχειων που τα παρηγγειλα απο Ελλαδα.Το καλωδιο που θα το συνδεσω με τον πολυκαναλο θα κανει κανα δεκαημερο το ατιμο..Για να δουμε..Αλλα μου ξυνεται το χερι μου να βγαλω φωτογραφιες και να τις ριξω εδω μεσα για πρωτη φορα!!

Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών και πάρε ένα απλό rca ώσπου να σου έρθουν τα qed

1-2 ευρώ θα κάνει....

_________________4efc8d1ec631c.jpg

Καλα βρε,ουτε το πιο απλο πραγμα δεν μπορω να σκεφτω μονος μου!?Αυριο ερχεται!!!!!!!
(Νικο ετοιμασου αν δε σου κανει κοπο να συμπιεσεις τις φωτο..Μηπως ενδιαφερεσαι,εχω Kimber 8CT για σκοτωμα..:))))

Άγη, έχεις παρεξηγήσει. Δεν είπαμε ότι δεν είναι καλά καλώδια. Ίσα ίσα είναι συνολικά καλύτερα απο τα 4άρια!

Απλά επειδή κάθε σύστημα έχει τις δικές του ανάγκες στο "τελικό κούρδισμα" (αυτό είναι η προσθήκη καλωδίων) είπαμε ότι καλό θα ήταν να πάρεις κάτι γενικώς αναγνωρισμένο που δεν θα τονίσει τυχών προβλήματα και θα το πουλήσεις και σχετικά εύκολα σε περίπτωση που θες κάτι καλύτερο, μη χάνοντας σοβαρά λεφτά.
Και όλα αυτά με την προυπόθεση ότι δεν μπορείς να περιμένεις να τα δοκιμάσεις πάνω στο τελικό σύστημα βέβαια!

Υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να δοκιμάσεις τα 4άρια και να κρατήσεις τα 8άρια, που ίσως να ταιριάζουν καλύτερα στο σύστημα που θα καταλήξεις.
Μιλήσαμε για απλή μείωση ρίσκου να πεταχτούν χρήματα, τίποτε άλλο. Για τον ίδιο λόγο φωνάζουμε όλοι, να ακούσεις και να ξανακούσεις... και να ξανακούσεις...... πριν καταλήξεις σε οτιδήποτε.

ps Φωτό στείλε μου όποτε θες ;-)

:ernaehrung004:

Δεν άντεξες πολύ τελικά! Καλοάκουστος λοιπόν ο καινούριος ενισχυτής!

Νικο χαβαλε εκανα,φυσικα και δεν παρεξηγησα τιποτα απολυτως και θα κρατησω τα υπεροχα-μοναδικα καλωδια μου που ερχονται αυριο με τον ισως(ποτε ας μην ειμαστε απολυτοι)τον καλυτερο δικαναλο ενισχυτη του forum(ελληνικου ειτε ξενου).Αυριο απογευμα,αν ολα πανε καλα,παιρνω αδεια απο τη σημαια και αρχιζω τις φωτογραφησεις...Ε ρε γελια που θα πεσουν οταν δειτε τον τελεια ματσαρισμενο χωρο μου ξανα!..:)

Ευχαριστω Χρηστο,δεν τη γλυτωνα,δεν τη γλυτωνε.Τωρα μια μικρη παυση αναζητησης,μεχρι να τον..δω..ο ιδιος και μετα το σημαντικοτερο κομματι του παζλ ισως..Ηχεια.

................
-Kiriak εδω ειμαστε!Ευχαριστημενος απολυτα απο το μηχανημα?Με τι ηχεια τον ακους και τι καλωδια τα εχεις βαλε??

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν τυφλή αγορά της στιγμής γιατί βρέθηκε σε τιμή ευκαιρείας. Δεν έχω ιδιαίτερες εμπειρίες με άλλα μηχανήματα αυτής της κατηγορίας τιμής για να συγκρίνω. Διάβασα πολύ θετικά σχόλια στο ίντερνετ και προχώρησα στα τυφλά, αν και ήμουν προϊδεασμένος για αγγλικό μηχάνημα. Εκ των υστέρων και ενώ έψαχνα για ηχεία μου είπανε άτομα που τον είχανε ακούσει επίσης πολύ θετικές απόψεις. Δύο μάλιστα από αυτούς τον είχανε ακούσει δίπλα δίπλα με δύο ενισχυτές (διαφορετικό ο καθένας) πολύ γνωστά ονόματα και αξίας 3000 και 4000 περίπου και μου είπανε ότι έπαιζε καλύτερα. Δεν αναφέρω τα ονόματα των ενισχυτών, για να μην ξεκινήσει πόλεμος αντιπαράθεσης και επειδή αυτά τα σχόλια δεν τα παίρνω και 100% ως ακριβή. Μπορεί κάποιος να πει άκουσα τον τάδε που κάνει 1000 ευρώ και είναι καλύτερος, δεκτό δεν έχω προσωπική άποψη, απλά δεν έχω ακούσει να λέει κανείς κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.

Ηχεία άκουσα αρκετά και τελικά αγόρασα λίγο ακριβότερα από όσο υπολόγιζα αρχικά και πήρα τα Proac 140 MK2.

Καλώδια έχω 20ετίας του μέτρου-no name. Μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό να αγοράσω ακριβά καλώδια σε "χαμηλή τιμή" από αγγελίες. Έκανα όμως ένα "πείραμα", αγοράζοντας καινούρια no name καλώδια μεγαλύτερης διατομής, τα οποία περίμενα να ακούγονται καλύτερα λόγω μεγαλύτερου πάχους και τα οποία τελικά ακούγονται χειρότερα. Αυτό με έκανε πολύ διστακτικό στην τυφλή αγορά καλωδίου και πλέον θα αγοράσω καλώδιο ακριβό μόνο μετά από ακρόαση ( θα κάνω μια εξαίρεση αγοράζοντας φθηνό επώνυμο καλώδιο του στυλ QED silver anniversary ή Chord carnival silver screen, με 30 ευρώ* και αν κάτσει έκατσε, να το έχω και σαν σημείο αναφοράς ψάχνοντας για καλύτερο). Αυτά μετά την αναβάθμιση της πηγής.

Για την ώρα λείπω για επαγγελματικούς λόγους και τα μηχανήματά μου κάθονται άστρωτα (50 ώρες ο ενισχυτής, 30 τα ηχεία, αγορασμένα πριν τα Χριστούγεννα)

*συολικά 30 ευρώ

Last edited:
Ευχαρθιστω Kiriakmησιυν λεπτομερεστατοσ.Δεν ξερω αν θα μπορεσω να ανεβω σε τετοια κατηγορια τιμης με τα ηχεια σου,αλλα πρεπει να ειναι πολυ ζορικα.
Καλη επιτυχια στις δουλειες σου και οταν γυρισεις να ειμαστε δυο αυτοι που θα καταθεσουμε τις αποψεις μασς για το συγκεκριμενο μηχανημα.
p.S.Εδω τα πραγματα για δοκιμες τοσο ηχειων οσο και καλωδιων ειναι traaagiccc

Παιδια μολις ηρθε!!Τ συνδεσα αμεσως αλλα λογω ωρας ουτε μουσικη ουτε τιποτα,οποτε εντυπωσεις δωστε μου λιγο χρονο...
Ερωτηση(οπως παντα)τωρα το cd player μου το συνδεσα με τα πιο εργολαβικα καλωδια.Προσεξα ομως πως εχει(ειναι το HD980) xlr out,μηπως λοιπον ειναι προτιμοτερο να το συνδεσω με xlr με τον Yamaha παρα να ψαχνω καλα RCA??

Άγη μετακόμισε το player... να αναπνέει ελεύθερα ο ενισχυτής...

_1_.JPG

καλοτάξιδος :award:

Last edited: